Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נתפלים לאנשים תמימים שחובבים מוטוריקה.

יש אנשים שזה התחביב שלהם והם ימשיכו להתעסק בו. לא משנה כמה השוטרים ינסו למנוע זאת מהם.

שהשוטרים יתעסקו בעיקר ולא בתפל. בגנבים, בסוחרי סמים ולא בחובבי מוטריקה שמגדילים מידה בצמיגים או שמים נורת קסנון בכדי לשפר את התאורה שלהם.

:evil:

Peugeot 206XS

פורסם

אל תאשים רק את המשטרה, תאשים גם את החבר'ה המטומטמים שעושים "פתיחות" ור"רייסים" בכבישים ציבוריים, והם אלה ששמים את המקלות בגלגלים של הספורט המוטורי.

מפגרים כאלה עולים בראש של רוב האנשים כשהמלים מירוץ מכוניות מוזכרות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

חובבי מוטוריקה?בגלל שאני שומר על החוקים פה בפורום, לפחות משתדל, אני לא אגיב, אבל אני יכול לומר לך שאלו לא ישראלים בלשון המעטה וטוב מאוד שהמשטרה חסמה ככה. כבר הייתה כתבה בחדשות 2.

פורסם

אהבתי את החלק הזה: "ליקויים (שיפורים)". תחליטו זה ליקוי או שיפור.

גם אני לא מבין את זה. כל עניין השיפורים בארץ מעורר זעם. אני יכול להסכים עם החובה שכל שיפור ברכב צריך להבדק ולקבל אישור, אבל בצורה הגיונית. אם אני משדרג את יכולת המנוע (ולא להספקים של מכונית על) ועם זה את הבלמים, הבולמים ושאר שיפורי התנהגות אני לא הופך את הרכב לפחות בטוח.

מצד שני אנחנו לא יודעים את כל הפרטים או איזה שיפורים בדיוק עשו ברכבים. אם אכן החבורה התכוונה לעשות מירוץ בכביש ציבורי אז כמובן שאני שמח שמנעו אותו.

פורסם
חובבי מוטוריקה?בגלל שאני שומר על החוקים פה בפורום, לפחות משתדל, אני לא אגיב, אבל אני יכול לומר לך שאלו לא ישראלים בלשון המעטה וטוב מאוד שהמשטרה חסמה ככה. כבר הייתה כתבה בחדשות 2.

גבר, כן אתה עם הטויוטה קורולה הגודשת.

אני יכול לומר לך בוודאות שאלו לא בני דודים כפי שאתה חושב, אלו חובבי מטוריקה שישבו על כוס קפה בארומה ושוטרים נכנסו לסניף של ואיימו עליהם שאם הם לא יפתחו מכסה מנוע הם יפרצו את הרכבים.

אם אתה רוצה מידע נוסף, שלח הודעה בפרטי ואל תשמיץ לשווא.

Peugeot 206XS

פורסם
אני לא מבין , מדוע לא לעשות מקום סגור , מתחם שיהיה לשימוש החובבים, מצד אחד צופים מצד שני "שחקנים" , יכול להיות אטרקציה לכולם.

בוא נראה, אולי כי זה לא חוקי בעליל?

למה זה לא חוקי? שאלה טובה באמת.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
נתפלים לאנשים תמימים שחובבים מוטוריקה.

יש אנשים שזה התחביב שלהם והם ימשיכו להתעסק בו. לא משנה כמה השוטרים ינסו למנוע זאת מהם.

שהשוטרים יתעסקו בעיקר ולא בתפל. בגנבים, בסוחרי סמים ולא בחובבי מוטריקה שמגדילים מידה בצמיגים או שמים נורת קסנון בכדי לשפר את התאורה שלהם.

:evil:

תעשה לנו טובה. רוב החברה הצפוניים והחיפאיים (בפרט דודינו) שמנהלים מירוצים הם אינם נהגי מירוצים והתחביבים שלהם זה בעיקר אגו ופוזה, פחות מוטוריקה. ברוך השם שהמשטרה מונעת מהמחבלים האלה לעלות על הכביש. (כן, מחבלים. הרכבים ה"משופרים" שלהם הם כלי נשק בפוטנציה.) לא יודע מה קרה ספציפית במקרה ומאיזו דת ועדה הם מגיעים, אבל חוק זה חוק. זה מה יש.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
גבר, כן אתה עם הטויוטה קורולה הגודשת.

אני יכול לומר לך בוודאות שאלו לא בני דודים כפי שאתה חושב, אלו חובבי מטוריקה שישבו על כוס קפה בארומה ושוטרים נכנסו לסניף של ואיימו עליהם שאם הם לא יפתחו מכסה מנוע הם יפרצו את הרכבים.

אם אתה רוצה מידע נוסף, שלח הודעה בפרטי ואל תשמיץ לשווא.

אלון הגיב לך, וכבר הייתה כתבה דומה בחדשות 2. אגב, עדיף לנסוע על קורולה ולהלל אותה מאשר להתקין קיט קסנון שלא מגיע מהמפעל ולסנוור את כל העולם. (אתה באמת תקפיד על נורה מתאימה? לא נראה לי.) אחר כך תבוא בטענות אליי.

נ.ב, אני אוהב מאזדה 3,6 והונדה אקורד ומיצובישי לא פחות מהקורולה והרשימה עוד ארוכה, הבעיה היא שאין לי אותם כרגע כדי שאוכל להלל אותן...

הכי טוב לשפר מכונית קוסמטית. רוצים רכב חזק, תקנו מראש רכב חזק.

פורסם

ספציפית האנשים "שנתפסו" הם חובבי מוטוריקה, שאוהבים את הרכבים שלהם ומה לעשות שמדינת ישראל שום דבר לא חוקי? יש כאלה שלא רוצים לנסוע על מאזדה 3 מליסינג, מה לעשות שלא כולם כמוך, אושריקו.

Peugeot 206XS

פורסם

אולי הבחור הזה אחד מהם: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=461499

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=461940

:lol:

עכשיו ברצינות, אני לא תומך בפעילות לא חוקית, אבל גם לא בשוטרים שנטפלים.

אין לי מספיק פרטים או ידע על האירוע בשביל לדעת איזה מקרה זה.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

• תוכן חדש...