Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש אנשים שבשבילם רכב לנסוע מנקודה א. לנקודה ב. ויש אנשים שאם תעשה שריטה על האוטו שלהם אתה תצטער שקמתה מהמיטה באותו בוקר. מפגשים זה הנאה זה להשוות בין לדגם לדגם, לנסוע ביחד ולהכיר אנשים חדשים.

יכול להיות.

ולדעתי, מפגשים זה למשוך אש מצד רשויות החוק.

אם אין מה להסתיר אז סבבה.

אם יש מה להסתיר (ובמקרה הזה יש גם יש) לדעתי זה טיפשי.

וידוע שעל טיפשות משלמים, אך רצוי לא לקטר כי יש סיכוי שאז יוצאים קצת פתטים (ללא כוונה להעליב אף אחד, באמת).

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלון, אולי אתה חובב נהיגה אבל כנראה לא חובב רכב.

כמו שאמרתי לך, אם היית מחזיק רכב ספורטיבי או סתם רכב שהשקעת בו היית מבין את הצורך להפגש עם עוד "חולים" כמוך, לנסוע קצת ביחד ולקשקש.

זו הסיבה שיש קבוצות ריצה, זו הסיבה שאנשים צוללים יחד, מטיילים יחד בשבילים, נפגשים להטיס טיסנים בשבת או לרכב יחד על אופניים.

בנושא החוקיות, אין לי כוח לפרט ואולי זה ישמע ילדותי, אבל לא כל חוק צריך לכבד.

אגב, אני מקווה שבחיים לא רכשת מוצר כל שהוא בשבת, אחרת דע לך שאתה מסייע לפשע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כמה קשקשת.

ואם אני לא אוהב/אין לי כסף להשקיע בשיפורים ולתת גז אך אני אוהב מכוניות ומתעניין ומעדיף רכב מוכן שמגיע עם שיפורים מהמפעל.. זה אומר שאני לא אמור להיכנס לפורום הזה?

כמה שרשורים של מכוניות משופרות ידנית יש פה? בקושי! רוב השרשורים על איך מסדרים ככה ואין קונים ככה ואיזה מוצר/שיפור מהחברה לקנות ואיך לנסוע ומה לעשות?

אני בקושי רואה פה שרשור מוטורי מובהק, אז....

עכשיו שאלה אחרת... למה לא עושים מפגש בפארקים בצפון ששם אין הרבה אנשים ואין מי ש"ילשין" על הקבוצה? גם מקום יותר שקט וגם יפה.

לא אכפת לי מה הייתה כוונת הקבוצה אך לעצור עם רכבים רבים במקום יחסית מרכזי (ארומה בכל זאת) זה כבר מרתיע משטרה ונהג חכם היה מעדיף לא להחנות את המכונית במקום גלוי לעין עם רכבים דומים (באופן יחסי) רבים.

זה היה כמעט צפוי שתגיע משטרה....

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

חברים,

יש מפגשים ויש מפגשים,

אני לא בקיא במקרה וגם לא במה החבר'ה האלה ניסו לעשות לכן אגע רק בנקודה של המפגשים.

יצא לי לא אחת, לפני מספר שנים, לבקר במפגש של מועדון מסויים:

היו מכוניות משופרות באופן חוקי, וכן היו גם מכוניות משופרות באופן לא חוקי בעליל.

בכניסה\יציאה הייתה התרעמות מנועים וזעקות צמיגים.

המפגש הזה לא היה מוצא חן בעיניי מהסיבה שגם ככה מחפשים אותנו בציציות אז מדוע לתת לכחולי\שחורי המדהים את כל הסיבות בעולם להתעלק עלינו? אגב כמה מקרים הגיעה ניידת משטרה.

לעומת זאת קיימים מפגשים יותר "בוגרים" כאשר המכונית היא הגורם המחבר לחוג חברתי תרבותי.

אני זוכר מקרה אחד שגם אלינו הגיעה ניידת, השוטרים היו אדיבים ושמחו להתכבד בשתיה וכיבוד קל.

אני מאוד מסכים עם זה שלחלקם עולה שתן לראש וההתנהגות היא בזיונית.

מצד שני מי שמושך אש שיהיה מוכן ולא יתפלא שבודקים אותו בציציות.

פורסם

alonjp- אנשים שנפגשים במפגשי רכיבה אתה מבין?טיסנים?גולשים?סתם סוט*ם [:roll: ] שאוהבים לחלוק את האישה עם קבוצה?

למה אתה נכנס לפורום? כדי לחלוק איתנו ידע אישי שלך,לשאול שאלות....למה לא לכתוב הכל על טויוטה בWORD?

לבד זה פחות מעניין....

יכול שלך פחות בוער העניין אבל תנסה להבין שיש כאלה שאותם זה מעניין הרבה יותר כנראה.

לגבי יודעים או לא-

העובדה שהחוק אוסר היא חסרת הגיון בדיוק כמו שאני אגיד לך עכשיו שאסור לך לנשום....למה ב99.9999% מהעולם מותר?

הם כולם טיפשים?חסרי הגיון?מתאבדים בפוטנציה?

יש אנשים שחיים בשביל זה ומתפרנסים מזה,למה להפוך אותם לעבריינים?!?!

לעצור רכבים "משופרים" נהייה ממש שוס של המשטרה,הרבה רייטינג זה מביא וכל זה בחסות הבורות של מר. ישראל ישראלי,במקום לדחוף לתרבות מוטורית מטיפים נגדה ואז מתלוננים על מס ההרוגים בכבישים,פשוט כדור שלג.

אני לשניה לא מצדיק חאפרים ש"משפרים" רכבים בצורה לא בטוחה,אבל הורידו רכבים בגלל ברקסים מוגדלים וצמיגים גדולים יותר מהמקור,איך שלא תהפוך את זה הם פשוט הורידו רכב מהכביש כי הוא בטוח יותר מאשר היום בו ירד מפס היצור :?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
כמה שרשורים של מכוניות משופרות ידנית יש פה? בקושי! רוב השרשורים על איך מסדרים ככה ואין קונים ככה ואיזה מוצר/שיפור מהחברה לקנות ואיך לנסוע ומה לעשות?

אני אתייחס רק לשורה הזו.

פעם היו הרבה!

היו פרוייקטים מעניינים שבחלקם גם לא האמנתי שזה קורה בארץ.

מה לעשות שביום בהיר אחד חברינו לובשי המדים הכחולים עשו מבצע ברמה של סרט עם מידע שהשיגו גם מהפורום והלכו עד לביתם של המשפרים.

פתאום באותו היום ירדו כל שרשורי הפרוייקטים (שאחרי חלקם עקבתי די הרבה זמן ולכן התבאסתי מאוד שלא זכיתי לראות את ההמשך).

זה לא שאין פה את החלק הזה של התרבות המוטורית, פשוט היום הוא מתנהל בצורה הרבה יותר נסתרת בזכות המשטרה וחוקי מדינת ישראל וחבל.

פורסם

בכלל, התמימות כאן מצחיקה אותי.

אלון,

התמימות שלך מצחיקה אותי.

התמימות לחשוב שאותו דבר לא יכל לקרות במפגש סקודה פאביות 1.4 אוטומט במבצע שופרסל.

מה השלב הבא, יעצרו את החונים בטיב-טעם על שוטטות, התקהלות בלתי חוקית, כוונה לאכול כריך שהוכן בשבת וכד'?

משכנתא זה קל

פורסם

מה השלב הבא, יעצרו את החונים בטיב-טעם על שוטטות, התקהלות בלתי חוקית, כוונה לאכול כריך שהוכן בשבת וכד'?

סביר להניח שכן, נראה אחרי הבחירות :cry:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

עצוב, פשוט עצוב.

האמת שאני באמת לא מבין למה פתחו בפניהם את הרכבים. אני מתקשה להאמין שהם היו פורצים לרכבים שחונים כחוק.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

שלום, וברוך הבא למדינת ישראל: היכן שהחוקים מומצאים והמשטרה עושה כרצונה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני הייתי שם

פעם אחרונה שאתה מגיע למפגש רכב ולא מודיע לי, ברור?

טפוי עליך! :lol:

ואלון, אנשים לא מגיעים למפגשי רכב בגלל הרכבים, אלא בגלל האנשים.

זה שיש לפעמים רכבים מעניינים זה פלוס, אבל גם אם לאף אחד מאיתנו לא היה את הרכב, היינו מגיעים כולם עם לפטופים ומראים אחד לשני סרטונים ותמונות.

(ואם הכל ימשיך ככה, יש מצב שלזה נגיע) :?

פורסם

פרנקוס, זה הכל בגללך! אמרו לך רוץ לכנסת, תקבל לפחות מנדט! אבל לא... עכשיו תאכל ת'כובע!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...