Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משעשע

:lol: :lol: :lol:

אני מבין שבמשטרת התנועה מעסיקים מגדת עתידות, ואני לתומי חשבתי שאנו חיים בדמוקרטיה שבה אתה לא אשם עד שלא יוכח אחרת.... טעיתי:cry:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הייתי רוצה לראות את השוטר האמיץ הזה מפרק רכב נעול ,שעומד בחנייה חוקית ,מי שרץ החוצה פרייאר .

רציתי גם לרשום את זה, אבל בתכלס, אם איזה שוטר היה זורק את האיום כן הייתי רץ ישר החוצה.

רוב השוטרים שמשתתפים ב"מבצעים" הם עבריינים במדים ולא דופקים חשבון, מיצידם הם באמת יפרצו רכב וישברו דברים בטענה של "רכב חשוד".

מה שכן, באמת לא הייתי פותח מכסה מנוע או מניע את האוטו. רוצים לחפש ברכב? בבקשה, אבל זכותי לא להניע.

ממשיכים לעמוד ליד הרכב ומחכים שתניע? תגיד אי אפשר ותזמין גרר

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

אם היה מדובר באיזה ליסינג שלא אכפת לי ממנה או בכללי רכב שלא מעניין אותי,אז כן, הייתי שמח לראות אותו שובר את האוטו ואז "שובר" אותו בבית משפט.

בגלל שמדובר ברכבים שסביר להניח שלבעלים שלהם אכפת מהם (כמו שלי אכפת משלי :-P ) אני בטוח שהם לא יקחו את הסיכון

פורסם

אני לא מבין איך הם מנעו מירוץ בלתי חוקי אם הוא לא התקיים בכלל.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הם מנעו "חשד" למרוץ בילתי חוקי :lol:

הרי בארץ מספיק שיהיה לך ז*ן בשביל שיעצרו אותך בתור "אנס בפוטנציה"

פורסם
אלון הגיב לך, וכבר הייתה כתבה דומה בחדשות 2. אגב, עדיף לנסוע על קורולה ולהלל אותה מאשר להתקין קיט קסנון שלא מגיע מהמפעל ולסנוור את כל העולם. (אתה באמת תקפיד על נורה מתאימה? לא נראה לי.) אחר כך תבוא בטענות.

לא התקנת קיט דמוי קסנון שלא ראית אתיו ועם הוילונות כלום בגשם? סתם אומר. ;)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אז לשפוך קצת אמת בקשר לכל הסיפור הנ"ל שהוציאו אותו מהקשר הגיוני וכל קשר בין מירוץ בכבישים לסיום טיול הוא מקרי לחלוטין

מדובר על קבוצת חברים בשם BOOST 48 , יצאה שיירה של רכבים מאזור נצרת לאזור חיפה לצורך טיול וסט צילומים הרכבים עברו בכבישי בית אורן , בכרמל ובסיום הטיול עצרו בארומה לשבת ,לנוח,לאכול ולחזור הביתה .

במקרה אני חבר בדף הפייסבוק שלהם , לא יצאתי איתם לטיול אך כן הייתי בארומה כאשר כל "הפשיטה" התרחשה וחשוב לי לציין שמדובר על שטות אחת גדולה ! רוב הרכבים מטופלים ומשודרגים בסדנאות המפורסמות השונות ושמורים בקפידה רבה .

שוטרים צעקו שם שאם בעלי הרכבים לא יוצאים ופותחים מכסי מנוע יפתחו להם את הרכב עם מוטות ברזל ויפרקו להם את הרכבים התנהגות ביזיונית ובריונית לכל דבר .

כמו כן ההתנסחות בהודעת המשטרה שטותית לחלוטין - איך הם ידעו שהרכבים אמורים לנסוע לא כפי חוקי הכביש והתכוונו לתכנן מירוצים לא חוקיים ? על סמך מה ? חבל לאחר ששנה שעברה ראינו שאפשר לקיים ספורט מוטורי ואפשר לקוות שישנה מתווה כלשהוא לספורט מוטורי ואהבתנו לרכבים יכולה להתגשם ב 2013 המשטרה פשוט עושה ההפך ויורה לנו הרגל..

שבוע טוב .

auto emocion

פורסם

הם באו מנצרת בשביל לסוע בבית אורן?!:shock:

יש להם את כביש הצפון ואת כל כבישי רמת הגולן במרחק הרבה יותר קרוב והם גם כבישים הרבה יותר מהנים לנהיגה מבית אורן (לפי דעתי)

שוטרים צעקו שם שאם בעלי הרכבים לא יוצאים ופותחים מכסי מנוע יפתחו להם את הרכב עם מוטות ברזל ויפרקו להם את הרכבים

אין סיכוי שמישהו הקליט את זה,נכון?

רק על זה מגיע להגיש תלונה למח"ש על אותם "שוטרים"

פורסם
לא התקנת קיט דמוי קסנון שלא ראית אתיו ועם הוילונות כלום בגשם? סתם אומר. ;)

לא מה פתאום, אתה מתבלבל, ה"קסנון" שלו מקורי מהחברה, ככה זה בא בקורולה 95 GTSXTI טורבו משופרת עם 473 כ"ס לפני צ'יפ ולפני שהמנוע נפתח אחרי 2786 שנים על הכביש, אצלו זה מקורי לחלוטין ולא מסנוור אף אחד, גם החלונות השחורים מקוריים מהחברה ולא מפריעים לראות.

(שלא מישהו יחשוב בטעות שיש לי בעיה כולשהיא עם רכבים ישנים, לי עצמי יש רכב מזדקן ואני דווקא אוהב רכבים ישנים יותר, אבל יש גבול לכול תעלול)

בקשר למה שפיליפ רשם למטה - מעוניין גם לדעת תשובה לסוגיה הזאת, זה באמת מעניין.

פורסם

אשמח לדעת מה החוק אומר לגבי הדרישה לפתוח רכב במידה וזה עומד בחניה חוקית וכמובן השוטר לא רעה במו עינו שום ביצוע של עבירה?

האם שוטר יכול לדרוש מבעל הרכב לפתוח אותו?

במידה ובעל הרכב לא בסביבה האם אותו שוטר יכול לפרוץ לרכב? אולי הוא יכול לעלות "חשד" שהרכב מעורב בפלילים וחבלן יכול לפתוח את הרכב? מה החוק בדיוק אומר לגבי זה?

במידה והרכב ניפרץ ע"י המשטרה על כל יחידותיה ולא נתגלה ברכב מטען/סמין אן כל דבר פלילי אחר, האם ניתן לתבוע את תיקון הרכב מהמשטרה?

פורסם

לכל המתחסדים בשרשור הזה - מעבר לגזענות המגעילה שחלק פה הביעו - אם אתם כ"כ נגד שיפורים, מה לעזאזל יש לכם לחפש בפורום מוטורי? :roll:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רק מבהיר כאן נקודה שצוינה, חלק מכם התלוננו שהשוטרים מדדו את הרעש ע"פ האוזן. במקרה אני קצת בקיא בחוק של "רעש בלתי סביר", והחוק מציין בפרוש שהשוטר מחליט אם הרעש בלתי סביר לפי האוזן שלו. דבילי - מאוד, אבל זה החוק.

דעתי בעניין? כמה ערבים שלפעמים עושים 'פתיחות' ובודקים 'כמה האוטו סוגר' החנו מחוץ לארומה ונכנסו, ושוטרים הפעילו קצת שיקול דעת והקדימו תרופה למכה.

.Your average Notepad

פורסם

notepad - תסלח לי כן? אבל מה שרשמת היה נשמע לי בולשיט מוחלט! אז בדקתי, מצרף צילום מסך מאתר משטרת ישראל, רשום שמחוייב על ציוד מדידה.

כמו כן אם הרכב של אף אחד מהם לא היה מונע על מה בדיוק אמרו להם שהרכב הרעיש?

וזה לא הגיוני שכול שוטר ימדוד לפי האוזן שלו.

מתוך אתר משטרת ישראל.

לכיד1ה.JPG

• תוכן חדש...