Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשפחה מתלבטת בין סאניונג רקסטון2 ויונדאי סנטפה (שתיהם דיזל), בין השנים 2007-2010.

הדג'יפ לא בשביל שטח (אולי פעם בשנה לצאת לנסיעה קצרה). הרקסטון כמו שהבנתי זול לטיפול, ביטוח זול ובכללי רכב שהבעלים שלו מרוצים ממנו. לגבי הסנטה פה הוא זולל יותר דלק מהרקסטון ויותר לא ידוע לי משהו (שתי הדגמים הם עם 7 מקומות).

האם אפשר חוות דעת לגבי שתי הדגמים, ועוד ידע כללי

תודה מראש.

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

אני הייתי הולך על רקסטון בגלל שהוא זול ובעבודה דומה לסנטה פה למרות שיונדאי יותר חזק(לא הרבה) ויותר מרווח אבל הוא מאוד יקר בבטיוח ותחזוקה וכל.... אבל רקסטון מספיק לצרכים נורמליים ומספיק גם למשפחה 7 בני אדם ולא לשכוח שיש לו מנוע וגיר מבית מרצדס והרבה אנשים היום מחפשים רקסטון.

ביד 2 ראיתי רקסטון 2008 עשה 105000 באזור טבריה.

פורסם

אם אין כוונות לרדת לשטח אזי אין התלבטות - רק הסנטה פה, יותר מודרני ויותר מעודן.

מצוייד במנוע 2.7 ליטר V6 בנזין - אותו המנוע שיש ליונדאי טוסון, ולקיאה ספורטאז' מאותן שנים, כלומר מנוע פשוט, מוכר, עם המון חלפים זמינים.

בנוסף, ממה שאני שמעתי הרקסטון לא אמין כמו הסנטה פה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לדעתי הסנטה פה עדיף בהכל.

נתחיל cזה שהוא מצוייד ב-6 כריות אויר וקיבל 4 כוכבים במבחן הריסוק לעומת הרקסטון שמצוייד ב-2 כריות אויר מעולם לא עבר ניסוי ריסוק.

התנהגות הכביש של הסנטה פה עדיפה והוא גם נוח יותר, הוא שקט יותר מהסנטה פה שלרעשי הרוח והכביש שלו מצטרפים גם המון קרקושי פלסטיקה.

אם כבר פלסטיקה אז גם כאן הסנטה עדיף, תא הנוסעים איכותי ומורכ היטב לעומת פלסטיקה זולה ונוקשה שמשתחררת ממקומה מהר מאוד ברקסטון.

קשה לי להאמין שבדגמי הדיזל הסנטה פה פחות חסכוני מהרקסטון, המנוע שלו קטן ומודרני יותר וגם חזק יותר.

פורסם

תודה על התגובות, ישמח לשמוע עוד חוות דעת. הסנטה פה 2.7 לא רלוונטי כי הוא בנזין.

פורסם
תודה על התגובות, ישמח לשמוע עוד חוות דעת. הסנטה פה 2.7 לא רלוונטי כי הוא בנזין.

אל תתקרב מסנטה פה בנזין כי הוא יקר בכל דבר.

אם אין בעיה להוסיף עוד ג'יפ אני מציע הסורנטו של קאיה (ב2010 התחיל שיווק דגם חדש שהוא מתקדם מאוד)

פורסם
אל תתקרב מסנטה פה בנזין כי הוא יקר בכל דבר.

אם אין בעיה להוסיף עוד ג'יפ אני מציע הסורנטו של קאיה (ב2010 התחיל שיווק דגם חדש שהוא מתקדם מאוד)

סורנטו שנת 2010 לא מוכרים :(

• תוכן חדש...