Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברות הטרייד אין עושקות!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בבוקר נסענו אני אבי ואימי לראות 2 מכוניות חדשות לקנייה אחת לאבי ואחת לאימי.

בהתחלה נסענו לסוכנות פורד ומאזדה ( הכוונה הייתה פורד פוקוס לאמא שלי ומאזדה 6 לאבא שלי)

התרשמנו מאוד לטובה מן המאזדה החדשה והפוקוס הרבה הרבה פחות, עכשיו לסיפור:

מאחורי הסוכנות של פורד נמצאת הסוכנות טרייד אין שעובדת עם מאזדה ופורד, כשאר ישבנו עם הנציג עוד לפני שהראנו להם את האוטו של אבא שלי (מאזדה 6 2008 ) הם התחילו בהרצאות שהם לא לוקחים מחיר קרוב למחירון וכל השטויות הללו.

עכשיו אני מבין שהם בתור חברה צריכים להרוויח אבל ההצעה שהם נתנו לנו היא פשוט לעשוק אותנו, המחירון של הרכב הוא 89 אלף שקל וההצעה שלהם הייתה 58 אלף שקל!!! כמה גועל נפש אפשר להיות??? להוריד שליש ממחיר הרכב?? כמה חוצפה??

אחרי שהלכנו מן הסוכנות נסענו לאיזור הרצליה ונכנסנו לסוכנות אופל, מאוד התלהבנו מהאסטרה ברלינה וגם איתם דיברנו על הטרייד אין והם אמרו שיחזרו אלינו כעבור כמה שעות על הצעת מחיר לפני שמאי, ההצעה שלהם הייתה 75 אלף שקל!! נורמלי ביחס למחיר של החברה השנייה.

היזהרו מהטרייד אין של מאזדה ופורד (בסכנות רעננה)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי זה לפני שמאי, ואז יבוא השמאי ה"הגון" ויוריד לכם את המחירון בעוד 10K.

המסקנה פשוטה, מי שיכול למכור לבד, שימכור לבד. טרייד אין זה לרכבים שאי אפשר למכור לבד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שאלתי את אבא שלי מה הוא אומר, המחיר הסופי שהם הציעו לנו אחרי שמאי הוא 72 אלף שקלים, הבדל של 14 אלף שקל בין החברות!

רק מראה לנו שלאופל הרבה יותר חשוב למכור רכבים ולבסס את מעמדה בכבישי ישראל מאשר חברות שכבר כל הכבישים מוצפים במכוניות שלהם

פורסם

חברות הליסינג / טריד אין עמוסים במאזדה 3 ו-6. היום קשה למכור רכב כזה בשוק (באופן פרטי) במחיר מחירון, או מחיר שקרוב למחירון שלו, מכוון שאי אפשר להתחרות איתם, ולכן הם מרשים לעצמם להוריד את המחיר של המכונית שלך לרצפה.

כמו שכתב ניקו פ., נסו למכור אותו באופן פרטי (במידה ואין לו בעיה חריגה).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אגב אני משתעשע למכור את הפיג'ו שלי כי בא לי להחליף.

הרמתי טלפון לאחד הטרייד אינים שיש והציעו לי חצי [המחירון של 206 שנת 2001 אוטומטית מנוע 1.4 שווה ל15K~ ]

והציעו לי 7K ,וזה עוד לפני בדיקה שכמובן יורידו לי את התחתונים,

אמרתי לאשתי שעם כל מה שהחלפנו ברכב עד היום אני מעדיף לנהוג ברכב עד שהוא יהפוך לאספנות :shock:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

כדי להעריך עד כמה הטרייד ישר, נסה לענות לעצמך על שאלה אחת: איזו הנחת מזומן תקבל אצל כל אחד מהיבואנים?

במאזדה המחיר קשיח ואין משחק ולכן אין הנחת מזומן, השאלה האם זה המצב גם באופל? אם שם ישנה הנחה אז יש להוסיף אותה לקיזוז המחיר בטרייד - וזה ההפרש האמיתי.

פורסם

לדעתי טרייד אין זה נטו רווח שהולך לכיס שלהם..הרי את הרכב החדש שהם מוכרים לך הם לא קנו בסכום שאתה תיקנה ואתה עוד צריך להוסיף להם כסף ואת הרכב שלך הם עוד מוכרים

תנסה לימכור את הרכב מה שבטוח הקונה המאושר שלך לא יוריד לך שליש מהמחירון כמו הטרייד אין שהיה בהצלחה ברכישה!

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

ישנם יבואנים שרואים בטרייד אין סוג של הנחה, ומציעים מחיר הוגן ללקוח תוך ביטול הטבות אחרות, וישנם יבואנים שזה לא ממש מעניין אותם, והם מעדיפים למכור מכוניות חדשות, ולהשאיר את הטרייד אין לקבלנים חיצוניים, שכל מטרתם היא להרוויח כמה שיותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מפתיע מאוד המחיר שקיבלת מטופ טרייד,

האם המאזדה שלכם היא יד 1 פרטית? מה הק"מ שיש עליה?

יד ראשונה מהחברה!!!

117 אלף ק"מ במצב יותר טוב מהרכבים שנותרו במלאי !

פורסם
עושקות? מישהו הכריח אותך למכור להן?

חמודי נוחות עולה כסף.

מסכים. לא מבין את ההיסטריה שלך. נתנו מחיר, לא מתאים? לך למישהו אחר. איפה הבעייתיות פה? בגלל שזה חברה ולא אדם פרטי?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מי ישמע יד ראשונה מהחברה, כמו שכבר אמרו יש רכבים כמו שלכם כמו זבל ולא מעניין אותם מה המצב של הרכב בסוך הכל נמכר

תמיר.

פורסם

רק בסוף תיהיה גבר ותספר את האמת בכמה מכרתם את הרכב.

היום המחיר של המכוניות רחוקות מאוד מהמחירון, צריך להתחיל להפנים את זה. אולי זה עצוב כן או לא, אבל זה המציאות.

המכוניות היום נמכרות במחיר ריצפה יחסית למה שעלו כשהיו חדשות.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...