Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בונוסים בחברת חשמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
...בהשוואה למדינות אחרות חברת החשמל מספקת חשמל זול יחסית וברמת שירות וזמינות טובה, אין לי שום טענות אליה.

אולי בהשוואה למדינות עולם שלישי, אבל מודה שלא בדקתי.

כן שמעתי כי באירופה כאשר איש מכירות בא להצתיע מנורות לתאורת חרום בהפסקת חשמל - שואלים אותו : מה זה הפסקות חשמל.

וגם שמעתי מה שכבר נכתב על אי יכולת לספק חשמל בימי עומס.

ועוד הרבה דברים שמעתי על חח"י. ממקורות בחברה.

זוכר שפעם, לפני לא הרבה שנים, חח"י התחייבה לבנות תחנה חדשה בדרום, גבתה כסף מהלקוחות, ו... לא בנו, אבל השתמשו בכסף לצרכי שאינם תפעוליים, אם נשתמש בשפה עדינה. נדמה לי שגם נקנסו על כך בסכום גדול, אבל גם את הקנס ישלמו מכספי הלקוחות, וגם לא יחזירו ללקוחות את הכסף עבור תמורה שלא ניתנה עבורו.

תבדוק את היקף ההשקעה בשנה האחרונה של חב' הסלולר בתשתיות רשת וחזור להסביר לבורים כמוני איך אפשר להקים תשתית רווחית מדמי מנוי של 10 ש"ח לחודש.

אני ממתין בקוצר רוח, אנא בלי סיפורים על יכולתו הפלאית של בוקובזה להקים אתרי שידור בשליש מחיר בזכות התקנת ציוד משומש מצרפת.

את ההסבר אף אחד לא יתן לך, מייקל גולן יצליח ויקח את כל הקופה והידע לעצמו. אני בעד. מגיע למי שמעז, משקיע ומצליח.

כבר אמרו לך דרקי (אוופס, טעות הקלדה) ששמו גולן וראוי לך לכבד אחרים שעושים דברים שאולי גם אתה תהנה מהם.

חפש לבד על פעילותו בצרפת. אולי תמצא דרך להצלחה.

על אחד ושמו רמי לוי שמעת? בא עם מחירים נמוכים, שיטות שיווק חריגות מהשבלונה - והוא מצליח מצויין, והלאוי שירבו כמותו.

יש עוד כמה כאלו. הם לא ינדבו לך מידע חינם, או בכלל - והצדק איתם.

אם תחכים בקריאת מאזנים של חברות, תבין כי "הוצאות הנהלה וכלליות" הוא אחד הבולשיטים הגדולים לשפיכת כסף ללא מתן הסבר. מי שבוחן את מרכיביו יכול למצוא סיפורים מעניינים.

לדעתי גם בתחום החשמל אפשר לשנות, הרבה מאוד, ולטובת הצרכנים. הלוואי שיהיה מי שיעז ויתמודד איתם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה בורות וצרות עין בשרשור אחד... :shock:

1. ענף התקשורת עבר שינויים טכנולוגיים מפליגים, תזכרו בפאר הטכנולוגיה של פעם 'טלפון הזמיר' של בזק ותשוו אותו לסמארט פון של היום - ותבינו איזו מהפכה טכנולוגית עברה על הענף, מהפכה שלא פסחה גם על הציוד שבצד המפעילים והיא שאיפשרה את ירידת המחיר המתמשכת שחווינו - לפיכך, תחרות או לא תחרות ירידת המחיר בשוק התקשורת מקורה בראש ובראשונה בשינויים טכנולוגיים בעוד שאצל חברת החשמל העסק נשאר בערך כמו שהיה לפני 100 שנה, טורבינה שמסובבת גנרטור או בשימוש באנרגיה מתחדשת או באמצעות שריפת דלקים.

השוואת ענף התקשורת לענף החשמל משולה להשוואת מחירי הירקות בשוק לעליית מחירים אצל פרארי.

2. כאמור בסעיף הקודם החשמל מופק בדרך של שריפת דלקים, אין זה מאשמת חב' החשמל שנאנסה לרכוש גז ממצרים של מובראק וכיום האחים המוסלמים מסרבים להמשיך ולמכור גז לישראל.

הדבר אילץ את החברה לרכוש דלקים יקרים בהרבה וזו אחת הסיבות למשבר במשק החשמל.

3. מחיר הקוו"ש ניקבע ברשות החשמל ולחברה אין שליטה עליו (אלא רק השפעה) ומחירי הדלקים הם מחירים עולמיים. גם אם כל עובדי ח"ח יעבדו בשכר אפס, עדיין החברה תהיה גרעונית כי התעריפים אינם מכסים את עלות ייצור החשמל.

4. חברת החשמל מספקת שירות טוב ובמחיר הוגן (אם כי בשל הגרעון הוא עוד יעלה), אין לי בדל של טענה אליהם ואני מציע לכל המתלהמים לקחת קצת אוויר ולחשוב לפני שהם ממשיכים "לברך" את החברה ועובדיה.

ולפני שתשאלו - אני לא עובד בחברת החשמל וגם אשתי לא, אין לי שום קרוב משפחה שמועסק בחברה ואין לי שום סנטימט אליה, דעתי באה מתוך הכרת הנתונים.

ועוד חוב קטן אליכם, אדון בוקובזה (סליחה מייקל גולן), הרוויח בזכות את הסלידה שאני חש כלפיו - איש שבא לשוק וכל מהלכיו הם נגטיביים ומתארים את מתחריו כגנבים, שלא יתפלא אם לא כולם יאהבו זאת (למען הסר ספק, אינני מועסק אצל המתחרים...).

ישנם כאן כאלה שעליהם זה עובד סיפורי הרובין הוד שבא להציל אותם מהגזלנים שסביבם - כאילו שהוא עצמו לא בא לישראל כדי להרוויח כסף.

פורסם

עזבו לרגע את השכר השערורייתי בחברת החשמל.

מספיק לראות צוות שלהם עובד כדי להבין שהחברה הזו זקוקה לניעור רציני.

עובד אחד על העמוד (במקרה קיצוני שניים). למטה מביטים בהם לפחות חמישה נוספים שלא עושים כלום וסביבם ארבעה רכבים עומדים :?

ראיתם צוות של בזק/יס/הוט עובד כך?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
ועוד חוב קטן אליכם, אדון בוקובזה (סליחה מייקל גולן), הרוויח בזכות את הסלידה שאני חש כלפיו - איש שבא לשוק וכל מהלכיו הם נגטיביים ומתארים את מתחריו כגנבים, שלא יתפלא אם לא כולם יאהבו זאת (למען הסר ספק, אינני מועסק אצל המתחרים...).

ישנם כאן כאלה שעליהם זה עובד סיפורי הרובין הוד שבא להציל אותם מהגזלנים שסביבם - כאילו שהוא עצמו לא בא לישראל כדי להרוויח כסף.

לא האמנתי שגם במקרה הזה יהיה מי שישנא את זה שאומר את האמת...

חברות הסלולר הותיקות סובלות מ DNA לקוי - יהיה מי שיגיד את זה בפשטות - שקרניות, ויהיה כמוני מי שיגדיר את זה כמתחכמות עם לקוחותיהם. וזה קורה גם היום. חמור מאוד שהציבור משלים עם זה!

אבל באמת אני מרגיש לא בסדר - כי השרשור הוא על חברת חשמל...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא האמנתי שגם במקרה הזה יהיה מי שישנא את זה שאומר את האמת...

שונא? ממש לא.

סולד מהקו השיווקי שבו הוא בחר? בהחלט כן.

לשם ההשוואה רמי לוי מעולם לא טען שהאחרים גנבים, הוא אמר שאצלו העוף בשקל, הוא טען שהרשת שלו זולה וכדאית, הוא ניהל קמפיין פוזיטיבי לטובת הרשת שלו, ולא קמפיין נגטיבי נגד המתחרים - לטעמי זו מנגינה שעושה את ההבדל.

אבל ברשותכם, אפשר להניח לגולן טלקום ולהשאר בענייני חב' החשמל?

פורסם

במקרה של גולן האחרים באמת היו על גבול הגנבים עד שהוא הגיע, ומחלק מזה הם עדיין מתקשים להשתחרר.

ולפני שבאמת נחזור לחברת החשמל, מיכאל גולן, לא מייקל ולא בוקובזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה זה משנה שהוא מלכלך על המתחרים? למה, השיטה הזו חדשה? יותר גרוע מזה - הפולטיקאים שלנו משחקים במשחק הזה. שם זה באמת מגעיל.

אני לא חושב שצריך לשפוט את מיכאל גולן על צורת השיווק של הרשת שלו. כל עוד הצרכן שבוחר להשתמש בשירות שלו מרוויח אין לי שום טענה. הדבר הפסול היחיד זה רק במקרה שהוא מפיץ שקרים. אמנם לא התעמקתי בצורת השיווק שלו אך לא נראה לי שזה המצב.

פורסם
במקרה של גולן האחרים באמת היו על גבול הגנבים עד שהוא הגיע, ומחלק מזה הם עדיין מתקשים להשתחרר.

ולפני שבאמת נחזור לחברת החשמל, מיכאל גולן, לא מייקל ולא בוקובזה.

הלהט שאתה מפגין בהגנתו של הרובין הוד שחסך לך כמה עשרות ש"ח לחודש באמת שראוי לציון.

חבל שאינך ממשיך באותו הקו ומגן גם על עובדי חב' החשמל שספגו בשרשור הזה "ברכות" קיצוניות במיוחד, ממך הייתי מצפה לכך אפילו שמדובר בעובדים שלטעמך שכרם גבוה מידי.

פורסם

dorki

שים לב, יש 2 קצוות למדיניות שיווק/מכירה בשוק.

בקצה האחד משחקים המונופלים שאינם מתחרים וממילא אינם צרכים להתחשב בשיקולי תחרות ומתחרים.

בקצה השני יש שוק תחרותי בו המשווקים קורעים לגזרים אחד את השני וגם מפסידים.

כלקוח, אני מעדיף שוק תחרותי, אולי לא בקצה קצהו של המקרה השני, אבל בוודאי קרוב לשם, שיתחרו עלי ויקחו בחשבון שמגרעות הן שקופות. זה מחדד את כולם.

החברות הותיקות חיו הרבה זמן בקצה הראשון. משם מה יש בך נימה של הצדקה לקו שלהן. בניואנסים הן לא השתנו. הן עדיין יהירות ובטוחות בעצמן. מזלזלות בלקוחותיהם!

אני מעדיף את גולן. בעצם לא מעדיף...אני לא רואה אלטרנטיבה אחרת...

אגב חברת חשמל? יש למישהו ספק היכן היא?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הצלחת להצחיק אותי.

אם ההשפעה של המשכורות המגוחכות בחברת החשמל והנמלים היא נמוכה זה לא אומר שצריך לרסן אותם? זה לא אומר שהם צריכים להתייעל ? מאיפה מגיע ההיגיון העקום שאומר המשכורות שלנו לא משפיעות על המאזן אז זה בסדר שהן גבוהות וללא פרופורציה לשוק, ליכולות ולכישורים של העובדים שלנו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...