Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר לקניית בגדים מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חולצות פולו לדוגמא באיזור ה-50 דולר שזה כמעט כמו המחיר בארץ.:x

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפי מה שרשום באתר, המשלוח לישראל הוא דרך DHL.

אתה זוכר איזה "קנס" DHL נתנו לך שקיבלת את החבילה?

הכל שולם מבעוד מועד ל-Aeropostale.

הקשר היחיד שהיה לי עם DHL זה השליח שדפק לי על הדלת עם הארגז כמה ימים אח"כ.

החולצות באתר של aeropostale נראות לא יותר טוב מהחולצות בשוק העירוני לטעמי.

אני הלכתי עם הפשוטות (חלקות + כיתוב למעלה "Aeropostale" בכמה וכמה וריאציות וצבעים).

חולצות יפות "מיוחדות" אני קונה מפה: http://www.threadless.com/catalog/type,guys

636x460detail_01.jpg

משכנתא זה קל

פורסם

למי שדיבר על הפתעות במעמד קבלת החבילה - בחברות אלו אין חיוב מיסים של המקבל ע״י חברת השילוח אלא ע״י החברה המעבירה (כמו איזיביי ודומיו).

את סכום המיסים מחייבות החברות הללו והמשלוח מגיע עד הדלת ע״י UPS או DHL כמשלוח פנים ארצי ששולם

באשראי מראש ע״י החברה המעבירה.

פורסם
למי שדיבר על הפתעות במעמד קבלת החבילה - בחברות אלו אין חיוב מיסים של המקבל ע״י חברת השילוח אלא ע״י החברה המעבירה (כמו איזיביי ודומיו).

את סכום המיסים מחייבות החברות הללו והמשלוח מגיע עד הדלת ע״י UPS או DHL כמשלוח פנים ארצי ששולם

באשראי מראש ע״י החברה המעבירה.

לא מדוייק אני על נעליים שעלו 80 דולר שילמתי לDHL 120 שקלים, ההזמנה בוצעה מאתר היבואן. DHL ברגע שצריך לשלם מיסים מחייבים בסכומים הזויים של עמילות מכס שחרור ושלל חירטוטים.

http://www.asos.com

אתר מדהים, משלוחים בחינם דרך דואר הבריטי(מגיע תוך 10 ימים, אמין מאוד) יש אפשרות למשלוח אקספרס.

מבחר מטורף. המון קופונים, מומלץ.

פורסם
לא מדוייק אני על נעליים שעלו 80 דולר שילמתי לDHL 120 שקלים, ההזמנה בוצעה מאתר היבואן. DHL ברגע שצריך לשלם מיסים מחייבים בסכומים הזויים של עמילות מכס שחרור ושלל חירטוטים.

http://www.asos.com

אתר מדהים, משלוחים בחינם דרך דואר הבריטי(מגיע תוך 10 ימים, אמין מאוד) יש אפשרות למשלוח אקספרס.

מבחר מטורף. המון קופונים, מומלץ.

לא הבנת את כוונתי.

בהזמנה מאתרים כמו יו אס הופס ואיזיביי שמספקים לך כתובת בארה״ב שאליה אתה מבקש שישלחו לך את מה שהזמנת

והם שולחים לך את זה לכתובת האמיתית שלך בארץ. רלוונטי במיוחד עבור אמזון ואתרים המוכנים לשלוח לארה״ב בלבד.

במצב כזה החברה גובה ממך את כל העלויות (אחסנה+מיסים+משלוח אווירי/ימי) ואתה מקבל את זה בארץ מחברת השילוח

איתה הם עובדים (בד״כ UPS/FEDEX/DHL) ללא דרישת חיוב מצד חברת השילוח.

פורסם
לא הבנת את כוונתי.

בהזמנה מאתרים כמו יו אס הופס ואיזיביי שמספקים לך כתובת בארה״ב שאליה אתה מבקש שישלחו לך את מה שהזמנת

והם שולחים לך את זה לכתובת האמיתית שלך בארץ. רלוונטי במיוחד עבור אמזון ואתרים המוכנים לשלוח לארה״ב בלבד.

במצב כזה החברה גובה ממך את כל העלויות (אחסנה+מיסים+משלוח אווירי/ימי) ואתה מקבל את זה בארץ מחברת השילוח

איתה הם עובדים (בד״כ UPS/FEDEX/DHL) ללא דרישת חיוב מצד חברת השילוח.

בגלל זה לא כדאי להזמין דרך UPS/FEDEX או שאר חברות הבלדרות למיניהן, אלא רק דרך הדואר המקומי של אותה מדינה אם יש אפשרות, USPS/ROYAL MAIL וכו'.

אולי יגיע אליך שבוע/שבוע וחצי מאוחר יותר אבל יש סיכוי גבוה מאוד שלא תשלם עליה מכס ושאר מיסי שקר למינהם.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
בגלל זה לא כדאי להזמין דרך UPS/FEDEX או שאר חברות הבלדרות למיניהן, אלא רק דרך הדואר המקומי של אותה מדינה אם יש אפשרות, USPS/ROYAL MAIL וכו'.

אולי יגיע אליך שבוע/שבוע וחצי מאוחר יותר אבל יש סיכוי גבוה מאוד שלא תשלם עליה מכס ושאר מסי שקר למינהם.

אפשר להסכים איתך ואפשר שלא, הכל עיניין של סידרי עדיפויות והאפשרויות העומדות בפניך.

אם חשוב לך לקבל את החבילה במהירות, בצורה מאובטחת ועד דלת ביתך אז תבחר בחברות השילוח הבינלאומיות.

אם חשוב לך בעיקר המחיר (כמו לרבים מאוד), אז תבחר בשירותי הדואר המקומיים כמו החברות שציינת שבמדינותיהן הן

מקבילות לדואר ישראל אצלנו. קח גם בחשבון שבארץ תצטרך להתנהל ולהיות תלוי בדואר ישראל.

כל הנושא הזה פחות רלוונטי במקרים רבים שכן המון אתרים בוחרים לשלוח בתוך ארה"ב בלבד ואם לא תספק כתובת

מקומית של ארה"ב לא תוכל להזמין מהם.

לצורך זה קמו מספר חברות שנותנות את השירות שציינתי בהודעתי הקודמת.

פורסם

הרי הסיבה היחידה שאנשים מזמינים מחו"ל זה בגלל עניין המחיר. :-)

עם מחירי השילוח הגבוהים וההצמדות דרך חברות הבלדרות השונות ברוב המקרים ההזמנה יוצאת לא משתלמת בסופו של דבר,

או נמוכה לא בהרבה ממחיר המוצר המקביל בארץ, ועקב כך כבר שלא כדאיי להתעסק עם 'כאב הראש' של להזמין מחו"ל.

אם חשוב לאנשים הזמן הם יקנו פשוט בארץ, אלא אם כן מדובר במוצר שלא קיים פה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הקשר היחיד שהיה לי עם DHL זה השליח שדפק לי על הדלת עם הארגז כמה ימים אח"כ

אז למעשה אם אני מבין נכון מדבריך שאם אני מזמין לארץ התשלום היחידי שאצטרך לשלם הוא דמי המשלוח (כ-140 ש"ח) ולא יתווסף לזה עוד עלויות כמו מסים או עמלת שחרור ממכס ע"י DHL?

פורסם
אז למעשה אם אני מבין נכון מדבריך שאם אני מזמין לארץ התשלום היחידי שאצטרך לשלם הוא דמי המשלוח (כ-140 ש"ח) ולא יתווסף לזה עוד עלויות כמו מסים או עמלת שחרור ממכס ע"י DHL?

אני לא זוכר על מה שילמתי לאירופוסטל.

אני רק זוכר ששילמתי רק להם.

הנה, מצאתי במייל:

Total Product:USD 130.80

Total Discounts:USD -0.00

Duty & VAT:USD 26.65

Shipping & Handling:USD 59.12

Order Total:USD 216.57

משכנתא זה קל

פורסם

הקשר היחיד שהיה לי עם DHL זה השליח שדפק לי על הדלת עם הארגז כמה ימים אח"כ.

אני הלכתי עם הפשוטות (חלקות + כיתוב למעלה "Aeropostale" בכמה וכמה וריאציות וצבעים).

חולצות יפות "מיוחדות" אני קונה מפה: http://www.threadless.com/catalog/type,guys

מה מחירי השילוח באתר הזה?

אחלה חולצות יש להם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
מה מחירי השילוח באתר הזה?

אחלה חולצות יש להם.

משתנה לפי כמות ומשקל לפי מה שקראתי.

מעל 45$ יש משלוח חינם (ע"י שימוש בקופון).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תוכן חדש...