Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה מחנות VGS ברמת אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים ,

אכן תגובתי מוגזמת ? יכול להיות שהיא מוגזמת בגלל שזמן לא ניתן להשיב ?

עיזבו את הכסף , עיזבו פגישה עסקית שפיספסתי , תתייחסו רק לזמן שגרמו לו להיעלם.

ולמה זמן כל כל חשוב לי ? אני בעל עסק לשירותי טלמיטינג, יש לי צוות שמתאם פגישות בעבור לקוחות עסקיים שלי אשר רוצים להיפגש עם אנשי עסקים או בעלי תפקידים בכירים בחברות אחרות. תארו לכם מצב בו אקבע עבור לקוח שלי פגישה בשעה מסויימת , אבטיח לו שהאדם המיועד להיפגש עימו בעצם לא יגיע וכן יתן לו לנסוע ולטרטר עצמו . אתם יודעים מה הלקוח הזה יעשה לי ? יכעס, יפרסם באינטרנט, אפילו יעזוב את החברה ותאמינו לי לא מדובר פה ב 150 שקלים אלא בהרבה יותר,

לכן , לאור העובדה שזמן הוא בעיניי ערך עליון , מצופה מחנות כמו vgs שתדע לשמור על תיאום ועל סדר כי אני בטוח שכבר ב 12:30 או 13:00 בעל הבית ידע שהם לא יעמדו בעומס ואם היו מודיעים הייתי מבין.

פיצוי ? מצטער , אני לא מר ישראלי וכבלי hdmi יש לי בערימות , באתי להלין על שירות לקוי ביותר.

למה לא ליד מקום מגוריי ? פשוט מאוד - אף מקום באיזור לא הסכים לפרוץ בשישי ורק בגלל שהם אמרו שאצלהם כן פורצים נסעתי במיוחד אליהם , כי זה היה חשוב לי לסופש. באותה מידה ניתן לומר שהציגו בפניי יותר מפעם אחת מצג שווא באשר ליכולתם להתמודד עם הסבת המכשיר ובשל כך הוטעיתי ולכן בעגה המקצועית ועל פי החוק מדובר בהטעיית צרכן בנוסף למצג שווא שממנו הם מחוייבים להימנע.

לא באתי לפגוע בבית העסק, באתי להתריע למען לקוחות אחרים שמא ייפגעו מהחנות הזו שמרשה לעצמה לענות ללקוח ב ״אני מצטערת שאיבדנו אותך״ במקום להגדיל ראש ולומר ״תמתין אתקשר למנהל ואראה מה אפשר לעשות כדי לתקן את המעוות או כל דבר אחר״.

כך לא מתנהל עסק שיש לו רק המלצות בגוגל, אני מצטער.

בנוגע להפסד הכספי ועוגמת הנפש אוכל לעמר לכם שאוכל בקלות להוכיח הפסד כספי מאחר שבסופו של יום זמן זה כסף .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השירות הגרוע הזה גרם לביזבוז זמני היקר ובשל כך הפסדתי פגישה מול לקוח עסקי פוטנציאלי שרצה להיפגש בעת הקביעה איתם וכן נגרמה לי אובדן הכנסה.

בלי להיכנס לתלונה שלך, המשפט הזה נשמע לי כל כך מגוחך שהוא מצחיק - איכשהו לכל מי שמעכבים אותו לשניה בתור לקופה בסופר יש "פגישות עסקיות חשובות שהוא מפסיד וגורמות לו לאובדן הכנסה!!!" :-) אין לי שום קשר לחנות האמורה, אבל אם בגלל XBox שמתעכב לא הגעת לפגישה עם לקוח פוטנציאלי גדול אז יש לך בעיה בהגדרת סדרי העדיפויות שלך.

פורסם

מי שיש לו אקסבוקס לא יכול לקטר על זמן שאבד :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שלום רב לחברי הפורום ,

"גרם לביזבוז זמני היקר ובשל כך הפסדתי פגישה מול לקוח עסקי פוטנציאלי שרצה להיפגש בעת הקביעה איתם וכן נגרמה לי אובדן הכנסה. נוסף על כך נגרמה לי עוגמת נפש מאוד גדולה עקב המקרה."

למקרא הדברים עלו בי מספר תהיות. משתמע מדברי פותח השרשור שהוא בעל עסק ומתוך כך שרצה להגיע לחנות ברמת אביב ביטל

מהרגע להרגע פגישה עם אותו "לקוח פוטנציאלי". האם זו דרך נאותה בעיניו לנהוג באותו "לקוח פוטנציאלי"? האם הזמן של אותו "לקוח" אינו נחשב בעיניו? להבנתי, מה שהוא עשה לא פחות חמור מאשר הצורה שבה נהגו כלפיו.תהיה נוספת היא האם בעל עסק/איש עסקים כפי שמציג עצמו פותח השרשור, עוזב את כל עיניניו החשובים ורץ לבצע פריצה למשחק (שזה בסיכומו של דבר הXBOX ודומיו)? ספק גדול! לא זאת אף זאת, אלא מסכים להמתין ולהסתובב בחוץ - כדבריו, זמן לא מבוטל(שוב, למי שזמנו יקר כל כך) עד שייסימו את העבודה על המכשיר? לא נראה לי הכי אמין בעולם.

לסיכום - אין ספק שהחנות לא נהגה כשורה בכך שהובטחו לא דברים שלא עמדו מאחוריהם, אבל, מכאן והלאה, ראוי לדעתי, להכניס דברים לפרופורציות. מדובר במשחק ולא בחיי אדם, חלילה ואין צורך להפריז ב"נזק" שנגרם ולהעצים אותו כדי להראות את "חומרת המקרה". בהחלט הייתי מצפה מבעל החנות ברמת אביב להתנצל לפני הלקוח ואולי גם לפצות אותו במשהו אבל מכאן ועד ל"דראמה" כפי שתיאר פותח השרשור - רחוקה הדרך.

פורסם

חסר לי פרט מאוד חשוב בסיפור התלונה,

על איזה סוג פריצה מדובר (חומרתית או תוכנה) ?

אם על תוכנתית, אז מאוד מרגיז ומעצבן הסיפור.

אם על חומרתית, אז מראש היה צריך לתת לזה זמן כי פשוט זאת פריצה שדורשת טכנאי דייקן ומיומן.

לעיתים גם פריצה כזאת מסתבכת עד לפגיעה בקונסולה עצמה.

מספיק שהטכנאי הבודד החל פריצה במכשיר אחר והסתבך כך שכול לוחות הזמנים במעבדה השתנו.

מכיוון שאנחנו בפורום רכב,

הייתי ממשיל זאת כמו להכניס למוסך רכב לטיפול קטן (שמן, פילטר, פילטר אוויר) לעומת טיפול גדול הכולל החלפת טיימיניג .

כמובן שהדוגמה ליום שישי הלחוץ.

ולחנות עצמה,

לאחרונה רכשתי מהם XBOX פרוץ (XKEY ו LT3.0 ) בהזמנה טלפונית (אני גר רחוק משמעותית מראשון ת"א ...)

והדגשתי שזאת מתנת יום הולדת ומבקש בדיקה כפולה לתקינות .

המענה הטלפוני, השרות שליחים היה אדיב ומצויין. כמובן שהמכשיר פעל בהפעלה ראשונה.

בקיצור, לא מכיר החנות והמוכרים אישית, אך מהקניה מרחוק הייתי מאוד מרוצה וממליץ עליהם בלב שלם.

רענן

פורסם

אני בעל עסק ונותן שרות. אני גם לקוח שמקבל שרות. תקלות קורות בכל מקום. בעיקר במדינתנו כשרוצים לפצות בכמות לקוחות על מחיר שרות זול.

שום דבר לא יכול להצדיק זילזול בזמנו וכבודו של לקוח. השתבש משהוא, יש טלפון מתנצלים מייד ומודיעים על דחיה. לפטור שרות שהשתבש בתשובות סתמיות, זה לא מכובד ומגיע שיפרסמו את בית העסק ברבים. רק כך נעקר את הנוהג המגונה הזה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
בלי להיכנס לתלונה שלך, המשפט הזה נשמע לי כל כך מגוחך שהוא מצחיק - איכשהו לכל מי שמעכבים אותו לשניה בתור לקופה בסופר יש "פגישות עסקיות חשובות שהוא מפסיד וגורמות לו לאובדן הכנסה!!!" :-) אין לי שום קשר לחנות האמורה, אבל אם בגלל XBox שמתעכב לא הגעת לפגישה עם לקוח פוטנציאלי גדול אז יש לך בעיה בהגדרת סדרי העדיפויות שלך.

אני הבנתי שבגלל שהזמן חרג מהמוקצב הוא הפסיד פגישה, ואם החנות היתה עומדת בהבטחה הוא היה מספיק להגיע לפגישה.

פורסם
אני הבנתי שבגלל שהזמן חרג מהמוקצב הוא הפסיד פגישה, ואם החנות היתה עומדת בהבטחה הוא היה מספיק להגיע לפגישה.

אזהרה מסיזר

ביום שישי בשעות הצהרים הייתי אמור להפגש עם סיזר לצרכי עבודה, בכדי לסגור חוזה בינינו בסך עשרות אלפי שקלים. חיכיתי לאיש שעות והוא לא הגיע. כשהתקשרתי אליו לשאול מה קורה, הוא סינן משהו על האקסבוקס של הילדים שלו, ושהוא תקוע בחנות ולא יכול לצאת. רציתי להזהיר אתכם מפני האיש הזה, שמעדיף קונסולת משחק על פני פגישה שעשויה להניב לו כסף רב. כך לא מתנהל עסק לשירותי טלמיטינג. לפחות 30 מחבריי המאוד קרובים משתמשים בשירותי טלמיטינג על בסיס קבוע. אני אדאג להרחיקם מהאיש הזה, אשר מעדיף לשחק COD על פני להפגש עם לקוחותיו.

:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חברים , בואו נירגע ! בחיים אני לא אעדיף COD על לקוח עסקי. :wink:

פגישה או לא פגישה, מדובר פה בעיקר בזילזול, כשאני מבטיח ללקוח שלי משהו אני מברר שיש תיאום בין כל הגורמים הרלוונטיים , במקרה הזה- לא היה תיאום בין המוכרת בחנות לבין מנהל החנות שישב בבית\במקום אחר ולא היה מחובר לעסק. מכאן שהעובדת לא אשמה אלא בעל העסק, שמזלזל בלקוחותיו ונותן לבחורה להכניס מכשירים להגיד "כן כן זה יהיה היום" ואז אחרי שהלקוח כבר המתין כמעט שעתיים, להגיד "לא , זה לא יהיה! סתם המתנת וסתם גרמתי לך להסתובב ולשרוף זמן שהיית יכול לנצל טוב יותר .."

נו טוב, לפחות היו שם מכוניות יוקרה בחנייה :)

בכל מקרה, אני מבין טעויות בעסקים, גם אני לא מושלם, אני לא מאלו שרצים לפרסם כל תקלה צרכנית אבל במקרה הזה, יש גבול לכל תעלול.

פורסם

זה לא מה שכתוב.

סיזר - זה שירות לא טוב (להתחייב על זמנים שאי אפשר לעמוד בהם), אבל אתה קצת מגזים. לא איבדת כלום, מלבד זמן.

לא נעים - לא נורא.

בכל מקרה, אני צריך פריצה ל-Wii, אז אני יודע לאן ללכת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תשמע, אני לא מכיר אותך אבל להיכנס למעבדה בלי להשאיר שום מקדם ביטחון זה טימטום. לא מדובר במשהו שאפשר לדעת מה רמת העומס ומה יכול להשתבש.

קורה שיש .קלות ואתה צריך להבין את זה.

אם זמנך כל כך יקר אז היית צריך לשלוח את אשתך או להכניס את המכשיר למעבדה קרובה.

מצד החנות אני במקומו הייתי מציע משלוח אליך הביתה ביום א' כפיתרון הוגן.

אם באמת ביטלת פגישה בגלל דבר כזה אז לא הייתי רוצה להיות בין לקוחותיך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

Night Driver -

עוד פעם להסביר בנוגע למעבדה קרובה ? רציתי את הפריצה לאותו היום , שום מעבדה אחרת לא הייתה מוכנה לעשות זאת לכן מלכתחילה הלכתי ל VGS. תקרא , זה יעזור לך .

בנוגע לפגישה - לא ביטלתי שום פגישה, ויתרתי כי הייתי בחנות עצמה כבר והלקוח התקשר אחרי שמסרתי את המכשיר (סביבות 13:00) אם היו מודיעים לי שזה לא יהיה אפשרי לפרוץ היום הייתי מודה לבעל החנות, הולך לדרכי והביקורת הזו לא הייתה נכתבת. יש מבין ?

falou - כמה הזמן שלך שווה לך ? לי הוא שווה המון, במיוחד ביום שישי. אז מה אם איבדתי "רק זמן" - זמן זה יותר חשוב מכל דבר אחר , זמן לא ניתן להשיב, דברים אחרים דווקא כן. תנסה פעם ללכת להציב עצמך במקומי, תיסע, תמתין כמו ילד טוב ותסתובב באין מעש במיוחד עבור פריצה תוכנתית כה פשוטה (כן , פשוטה - זה לוקח בדיוק 20 דק' בפעם האחרונה שעשיתי ל LT 2.0)

ולמרות יותר מפעם אחת של הבטחה תיתקל באישורים חוזרים ונשנים מצד החנות "כן , יהיה היום" ובסוף יתנו לך "עוגה לפנים" ויגידו לך אין . זה לא יעצבן אותך ? תחשוב שנית .

בכל מקרה הדעות פה מנוגדות וזה בסדר, אבל כמו שעליי יכולים לכתוב ביקורת שלילית אני מרשה לעצמי לכתוב ביקורת צרכנית לטובת שיפור השירות ללקוח ולא כדי לעשות דווקא לבעל העסק, בעיניי זה מבורך והוא צריך לברך על כך מאחר שזה יאפשר לו להשתפר על מנת שאת הלקוח הבא, הם לא יפסידו .

• תוכן חדש...