Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה מחנות VGS ברמת אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המסקנה המתבקשת היא שאתה צריך ללמוד לדחות סיפוקים ולתכנן יותר נכון את הזמן שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר , המסקנה המתבקשת היא שחנות VGS תפסיק להבטיח "נפרוץ לך היום" ולומר לך שזה בוודאות בזמן שזה לא.

בכל מקרה, אני מניח שמיצינו את הויכוח על הזמן :)

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
Night Driver -

בכל מקרה הדעות פה מנוגדות וזה בסדר, אבל כמו שעליי יכולים לכתוב ביקורת שלילית אני מרשה לעצמי לכתוב ביקורת צרכנית לטובת שיפור השירות ללקוח ולא כדי לעשות דווקא לבעל העסק, בעיניי זה מבורך והוא צריך לברך על כך מאחר שזה יאפשר לו להשתפר על מנת שאת הלקוח הבא, הם לא יפסידו .

הכותרת של הפוסט שלך זה לא "ביקורת צרכנית" אלא אזהרה ו"קטילה" חד משמעית והכי "לעשות דווקא לבעל העסק",

אם היית מתנסח,ובפרט בכותרת בצורה מתונה יותר זה בוודאי היה נראה אחרת.

פורסם
חבר , המסקנה המתבקשת היא שחנות VGS תפסיק להבטיח "נפרוץ לך היום" ולומר לך שזה בוודאות בזמן שזה לא.

בכל מקרה, אני מניח שמיצינו את הויכוח על הזמן :)

צריך להבין שתקלות קורות אצל כל מי שעובד. הם ניסו לצות אותך ולא לקחו מקדם ביטחון מספק. זה קורה בל זה לא סוף העולם כמו שהצגת את זה. קצת פרופורציה לא תזיק כי תה מעיד שזה ניסיון יחיד איתם אז אל תמהר לקבוע שזו תופפעה.

פורסם

גם אני סבור שהתגובה שלך אינה לעניין, היא סתם השמצה של החנות ויש בדבריך הגזמה רבה. לא התרשמתי שזילזלו בך וגם לא ראיתי שעשו ממך צחוק.

בוא לא נשכח כי כבר מהתחלה הציפיוות שלך היו לחוצות: לבוא לחנות ביום שישי ב-12 בצהריים (למה לא בבוקר? הרי באזור שלך אמרו לך שלא יספיקו עבודה כזו ביום שישי) שהיא לחוצה וקרובה לסגירת החנות, לתת עבודה של שעה-שעתיים (במקרה הטוב ובלי מירווח למקצה שיפורים) ולקוות שיעשו בחצי זמן. וכולה נסיעה מראשון לרמת אביב. אתה יודע , במקרה עשיתי נסיעה כזו בדיוק אתמול לקראת 12 בצהריים - הקטע בכביש המהיר היה פחות מ-15 דקות.

על תכנון לוח הזמנים שלךל וההעדפות האישיות - כבר כתבו לך דברי תבונה.

לא מצא חן בעיני אי דיוק בפרטים :

... בשעה 12:00 בדיוק הונפק לי טופס מעבדה... נאמר לי תוך שעתיים.

עברה שעה, עברה שעה ו-20 דק'. לכן,בסביבות השעה 13:15, [נעזב 5 דקות של אי דיוק בחשבון - למה להפריע להם אחרי שעה כאשר נאמר שעתים? ]

ובסופו של דבר בשעה 13:40, אחרי שהמתנתי קרוב לשעתיים [ גם כאן חישוב הזמן, לפי הנתונים שלך, לא נכון]

... וכצרכן חשתי מנוצל ומושפל [ מה בדיוק ניתוך? מה ההשפלה? ]

נוסף על כך נגרמה לי עוגמת נפש מאוד גדולה עקב המקרה. [לתת קישור לספק טישואים? ]

... אם היית מציע שאמתין עד 15:50 , הייתי נוסע לבקר חברים באיזור וחוזר לקראת 16:00. [אז כבר אין "לקוח פוטנציאלי"?]

... ירחיק ממך עוד לפחות 20 חברים קרובים שיש להם אקסבוקס, שאותו הם פורצים דרך קבע , מעדכנים דשבורדים, קונים משחקים מקוריים וגם קונים קינקט ושאר מוצרים מקוריים. [ אם מקוריים אז למה הם פורצים? ולמה פורצים בקביעות? חשבתי שמספיקה פעם אחת ]

אקווה שתפיקו מכך את המיטב . [כן, אני מסיק שאולי כדאי לך להתמחות ביחצנות או פוליטיקה ]

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
... בכל מקרה, אני צריך פריצה ל-Wii, אז אני יודע לאן ללכת...

אם צריך: איני מכיר את החנות ברמת אביב, אבל לצרכים כאלו מכיר דעות טובות על XSTATION בפתח תקווה וממליץ גם על אופק מחשבים בלוד (עם גיא הכל יכול...).

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

רחוק לי לוד ופתח תקווה...

סיזר - מפח הנפש שלך מוגזם ומופרז ביחס לנזק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
השירות הגרוע הזה גרם לביזבוז זמני היקר ובשל כך הפסדתי פגישה מול לקוח עסקי פוטנציאלי שרצה להיפגש בעת הקביעה איתם וכן נגרמה לי אובדן הכנסה. נוסף על כך נגרמה לי עוגמת נפש מאוד גדולה עקב המקרה.

טוב שיש לך סדרי עדיפויות בחיים.

פריצה של xbox כתחליף לפגישה מול "לקוח עסקי פוטנציאלי שרצה להיפגש בעת הקביעה איתם וכן נגרמה לי אובדן הכנסה".

או במילים אחרות - don't bullshit the bullshitter.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

elik-belik - מכל מה שרשמתי , מצחיק לראות שאתם רק יודעים לבקר אותי על עניין הפגישה .

התייחסתי כבר לעניין הפגישה , אך תלונתי לא נסובה סביב הפגישה הזו אלא סביב הזילזול בי כלקוח .

מופרז ? השמצת החנות ? כשמדברים על מופרז - איש איש לעצמו יחליט מה מופרז בעיניו ומה לא, כמובן אם יש חוק בנושא - יקבעו עבורו מה מופרז. בנושא זה - זכותי לקבוע שהיחס שניתן לי הוא גרוע בצורה מופרזת .

בנוגע להשמצה - מדובר בהשמצה או בהוצאת דיבה כאשר אין כל אמיתות בדבר, אך מה שנאמר פה הוא אמת לאמיתה ואף אושר על ידי מנהל החנות, השמצה או לא השמצה - מדובר בתלונה על שירות גרוע שאני מקווה שלמי מכם יזדמן לנסות בעצמו על מנת לקבוע אם זה מופרז, או לא מופרז, משמיץ או לא משמיץ, אתם מזלזלים כי לא חוויתם את זה בעצמכם . כשתחוו - תדברו . אין לכם מושג כמה זה מעצבן ומקומם !

בכל מקרה מאז כבר הספקתי להירגע , הנושא מטופל בדרכים שנראות לי וכל עוד זה תלוי בי - שום מכר שלי לא יתקן או יתקרב לחנות הזו , רק בגלל הזילזול והליגלוג כלפי הלקוח .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

סיזר, אם אתה חושב שזה שירות גרוע אז חכה עד שתיקח רכב בליסינג מאלבר.

אתה פשוט עושה מזבוב פיל.

• תוכן חדש...