Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד מתי ?.............תאונה.

edan82
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 20 דק' אני בדיוק בא לכבות את המחשב,מציץ בחלון ומיד שומע פיצוץ אדיר ורואה ניצוצות כמו של זיקוק דינור.

במחשבה ראשונה חשבתי שזב העמוד מתח גבוהה שיש בצומת ליד הבית שלי,שמדי כמה שנים נוטה להתפוצץ עם הרבה אש וניצוצות,אבל העובדה שהרבה אנשים התחילו לרוץ לשם ניבאה חי שהפעם הוא לא סתם התפוצץ.

ירדתי לבדוק,ולא הופתעתי......

מכונית פיז'ו 307 חדשה היתה מרוחה על האי תנועה,ולצידה העמוד חשמל נוטה על צידו בצורה קיצונית כשכל הכבלי חשמל פזורים על הקרקע.

מסתבר שנהג המכונית החליט שלקחת כיכר במהירות 100 קמ"ש זה הכי לגיטימי,ובטח ירשים את חברתו שישבה לידו.

אז הוא התחיל את הכיכר ב-100 קמ"ש,נכנס בתוך העמוד חשמל,ומשם הועף על האי תנועה.

נזקים ?.....

למרות כל אביזרי הבטיחות של המכונית,הנהג פתח את הראש ב-2 נקודות,חברה שלו ישבה במכונית כ-10 דק' בהלם מוחלט (היתה אפטית לגמרי לסביבה),ולאחר מכן ניסתה לצאת מהרכב אבל התעלפה מספר פעמים.

ואני לא מדבר בכלל על הפז'ו 307,שהחל מאמצע השבוע הקרוב תוכלו לקנות ממנה חלקים בפירוקייה (האוטו TOTAL LOST,גלגל ימין קדמי נעקר לחלוטין ממקומו יחד עם המשולש והתפוח,כנף ימין קדמית חלקה עדיין מחוברת לאוטו,והחלק השני מצוי כ-50 מ' מהמכונית,יש צורך להמשיך ?...כנראה שלא).

אבל האוטו זה רק הנזק הקטן.זה כסף.

זה נגמר רע,יכל להגמר הרבה יותר רע.....

רק המחשבה שחס וחלילה זה היה קורה לי,לראות ככה את חברה שלך יושבת בהלם,ולאחר מכן מתעלפת כל דקה ופורצת בבכי....

פשוט מזעזע.

אנשים,תשמרו על עצמכם,תנהגו כמו בני אדם.

גם אני חובב מוטוריקה,וגם אני אוהב נהיגה ספורטיבית ומכוניות מהירות,אבל תאמינו לי,מכל הלב, לא שווה את זה.

אני לא אומר את זה מפחד,כבר עברתי מספיק דברים קשים בחיים בכלל ובצבא בפרט,אבל זה לא שווה את זה....

סעו בזהירות....

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

החלמה מהירה לפצועים.

לצערי אני מכיר את הנושא אישית..מאוד אישית.

נכנסתי פעם בעמוד תאורה בקרוב ל90 קמ"ש,ויצאתי רק עם פציעות קלות.

אם לא הייתי חגור כנראה שהייתי עכשו six feet under..:?

אנשים,סעו בזהירות.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

חברים יקרים,

תאונות ,בטח כאלה ללא נפגעים של ממש (אנשים עומדים על רגליהם מוגדרים בעיקרון כפצועים קל) , הן מחזה שכיח ולא ממש מצדיק פתיחת עצים שוב ושוב. כנ"ל גם לגבי "כמעט תאונות".

אני מבקש לא לפתח את הנושא ולא לפתוח עוד עצים דומים אלא אם יש לכם משהו חשוב לבשר לנו או שאתם רוצים להתייעץ עם חברי הפורום.

פורסם

נקווה שהרכב באמת יוכרז TOTAL LOST ולא נראה את הרכב הזה

מתפרק עוד פעם בכיכר על 20קמ"ש כי חברת הביטוח שלחה את המבוטח

"לתקן" את הרכב באיזה מוסך הסדר.

החלמה לפצועים רק לפצועים (לא לפיז'ו).

פורסם

יכול להבטיח לך שהרכב טוטאל לוסט (כל כך הצטערתי שאין לי מצלמה דיגיטלית אחרת הייתי מצלם ומראה לכם תמונות).

העניין הוא,שאיך שהגעתי לזירת תאונה אני שומע ילד אחד אומר לחבר שלו "שיואווו,זו אותה מכונית שראינו מקודם,שאמרת שהוא נוסע כמו משוגע !!!"........

כפרה על הרכב,אני בטוח (?) שהנהג למד את הלקח.

פורסם

מכונית פיז'ו 307 חדשה היתה מרוחה על האי תנועה,ולצידה העמוד חשמל נוטה על צידו בצורה קיצונית כשכל הכבלי חשמל פזורים על הקרקע.

למרות כל אביזרי הבטיחות של המכונית,הנהג פתח את הראש ב-2 נקודות,חברה שלו ישבה במכונית כ-10 דק' בהלם מוחלט.

עידן.

אם הוא התנגש בעמוד ב-100 קמ"ש, או במהירות קרובה לזה, שניהם צריכים להגיד תודה לאוטו שבמותו ציווה להם את חייהם. יש גבול ליכולת של המכונית להגן על בעליה משטויות, והתמודדות עם פגיעה במהירות כזאת היא אתגר אמיתי למהנדסים, בטח כאשר מדובר על פגיעה בעמוד. זה טבעי לגמרי שהאוטו המשיך משם לפירוקיה. אם הוא היה נשאר שלם, נוסעיו היו מתים. כל הרעיון הוא לבנות את האוטו כך שיקרוס מעוצמת המכה וכך יספוג את אנרגיית ההתנגשות במקום הנוסעים.

אם הנזק החמור הוא שהנהג פתח קצת את הראש, ה-307 יוצאת טוב מאוד מהסיפור הזה.

פורסם
החלמה מהירה לפצועים.

לצערי אני מכיר את הנושא אישית..מאוד אישית.

נכנסתי פעם בעמוד תאורה בקרוב ל90 קמ"ש,ויצאתי רק עם פציעות קלות.

אם לא הייתי חגור כנראה שהייתי עכשו six feet under..:?

אנשים,סעו בזהירות.

אתה נורמאלי? החלמה מלאה?! לנוסעת, אולי... לנהג, ממש, אבל ממש לא!!! נכות, נקווה שלא, אחרי זה הוא יחייה מכספי המיסים שלי, ולמה? כי הוא אדיוט?!

באמת, ילד טיפש שלקח את האוטו לאבאל'ה...

אנשים כאילו לא צריכים להיות על הכביש, כמה שיותר מהר ככה יותר טוב!

תחשוב שהיית הולך לטייל על הכלב שלך שם? או אחותך/אחיך היו עוברים על המידרכה?

אני בטוח שהיית חושב אחרת!

חבל לי על הבחורה, ועל האוטו (לא חייב להיות בסדר הזה, גם היא אשמה, טיפה)...

בטבע זה ניקרא "דילול טיבעי", מי שחלש לא ממש צליח לראות את יום המחר. כאן מי שטיפש. מה שלא ממש "מוצלח" הסידור הזה, כי הוא "לוקח" איתו גם חפים מפשע!!!

יתקן אותי מי שחושב שאני טועה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הנהג היה בחור רוסי בסביבות ה-25-27.

10 דקות אחרי שהיתה התאונה,הוא התקשר לאח שלו שיבוא למקום התאונה,כשאח שלו הגיע לשם,הוא חלף על פני החברה של אחיו שהיתה עדיין מעולפת,וחלף על פני אחיו שעוד דימם בצורה די רצינית וישר רץ לרכב לראות את הנזק.

כשהוא ראה את הנזק של האוטו הוא עוד שנייה התחיל לתת מכות לאחיו.

• תוכן חדש...