Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים שנוסעים בנתיב שלך מלפניך, מזגזגים ובולמים בלימות פתע לסירוגין (כשאין אף אחד לפניהם :shock:)

ואז אתה מתעצבן עובר נתיב, עוקף את המפגע הסביבתי הזה ורואה שהם בעצם

מתעסקים בפלאפון/עיתון/רדיו/מראה/שקר כלשהו...תעיפו אותם!! :evil:

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא נאכף וטוב שכך.

קרה לי פעמיים שהייתי רוכב צדיק ועמדתי מאחורי קו ההפרדה (דיי קרוב לרכבים מאחורה), ותנחש מה? בשניה שניהיה ירוק היא שמה גז וממש כאילו לא הייתי שם, פשוט נכנסה בי מאחורה וכמעט ריסקה לי את האופנוע, וזה קרה פעמיים!! בפרק זמן של 4 חודשים, מאותו רגע לא חזרתי על הטעות הזאת ועמדתי רק אחרי קו ההפרדה, כי לך תדע איפה זה יגמר פעם הבאה.

זאת תהיה התגובה האחרונה שלי לעיניין הזה, אני לא אפתח בנושא הזה דיון כי הוא לא קשור לשרשור, אבל לפי החוק אין לך מה לחפש לצד מכוניות באותו נתיב או בין נתיבים כך שמה שאתה אומר לא רלוונטי.

רכב דו גלגלי כמו כל רכב אחר אמור לנסוע ולעמוד בנתיב שלו ולא לזגזג ולהדחף בין שאר הרכבים שעומדים ברמזור כדי להיות ראשון.

פורסם

אנשים עם דוד זרימה חופשית על 106/קליאו/עונדה סטוק לחלוטין! להעיף אותם.

את אלה שעומדים בצומת בעצור ונותנים סתם ככה גז בלי סיבה ואז נכנסים לפניה כאילו הם בטוקיו דריפט! להעיף אותם, לשלול את הרישיון ואת הרכב לשלוח לגריטה.!

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

גם תגובתי האחרונה:

איפה קראת שזגזגתי בין המכוניות? אני לא אומר שלא הייתי עושה את זה אך תתפלא שב2 המקרים הספציפים האלה סך הכל הגעתי לרמזור ראשון (לא זגזגתי בין שום מכוניות) והאישה שהגיעה מאחורי הגיע אחרי, ניהיה ירוק ברמזור ולי שחור בעיניים.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

כל אלה שמתייעצים בפורום המשפטי:

"עצר אותי שוטר וטען שהייתי שיכור, ואני בכלל לא רציתי להיבדק בינשוף כי שתיתי רק שתי בקבוקי אבסולוט, וגם לא הצגתי רשיונות או טסט בטענה ששכחתי אותם בבית, כי בדיוק הייתי בשלילה, ובדיוק לפניי חודשיים נגמר לי הטסט, ושכחתי לחדש ביטוח חובה. למה הוא נטפל עליי, ולמה שלל לי את הרכב לחודש, ולמה זומנתי לחקירה למחר, ולמה יש לי הזמנה לבית המשפט? הרי אין לו הוכחות שהייתי שיכור, מה אתם מצעים ליח לעשות כדי לדפוק את המדינה של השוטרים הנטפלים האלו?"

להעיף אותם לבית סוהר ל-20 שנה לפחות:x:evil::x לושלול להם רשיון לכל החיים!

פורסם
אם כבר מדברים על סאבים!

כל אלה עם הסאבים שאין להם בידוד ברכב ששמים על קצת ווליום שומעים את כל הבגז' קופץ ומזמזם ביחד עם הלוחית רישוי!

להעיף אותם!

זה אני באמת סליחה אין לי זמן לסדר את זה ;-)

פורסם
קצת 4X4

כאשר אתה מנסה לעבור שטח קשה וסביבך 100 איש שצועקים לך איך לנהוג ובעצם השאירו את הרכב הפרטי שלהם למטה בחניון ועלו ברגל... תעיפו אותם !!

מסכים לחלוטין, כל הדוקטורים למיניהם שהפעמים היחידות שהם ראו רכבי שטח זה את הסופה של המפקד בסדיר,

אלה שנוסעים בגרוטאה אמריקאית וחושבים שהם מלכים ויודעים משהו שאחרים לא :wink:

גרוטאה תקרא אתה יודע למי.... :evil:

כל אלה שמתייעצים בפורום המשפטי:

"עצר אותי שוטר וטען שהייתי שיכור, ואני בכלל לא רציתי להיבדק בינשוף כי שתיתי רק שתי בקבוקי אבסולוט, וגם לא הצגתי רשיונות או טסט בטענה ששכחתי אותם בבית, כי בדיוק הייתי בשלילה, ובדיוק לפניי חודשיים נגמר לי הטסט, ושכחתי לחדש ביטוח חובה. למה הוא נטפל עליי, ולמה שלל לי את הרכב לחודש, ולמה זומנתי לחקירה למחר, ולמה יש לי הזמנה לבית המשפט? הרי אין לו הוכחות שהייתי שיכור, מה אתם מצעים ליח לעשות כדי לדפוק את המדינה של השוטרים הנטפלים האלו?"

להעיף אותם לבית סוהר ל-20 שנה לפחות:-x:evil::-x לושלול להם רשיון לכל החיים!

מסכים לחלוטין! הייתי ממליץ גם על סירוס שלא יצא עוד אחד כמוהם,

-------------------------------------------------------------------------------------

רוכבי אופניים עם טייץ זנותי על כבישי הארץ, וכביש 4 בפרט!!!

להעיף אותם כבינימט!

חמורים שהולכים באמצע הכביש של המושבים!

להעיף אותם!

תל אביבים עם אג'נדה ירוקה,

להעיף אותם!!! - אבל לכל הרוחות להעיף אותם!!!!!!!!!!

אנשים שנוסעים עם הנגרר של האופנוע ים/אופניים תלויות מאחור בשביל הפוזה, (וכבר ראיתי כאלו, בחיי!)

להעיף אותם ואת האופניים/אופנוע ים שלהם שלהם להפוך לקופסאות שימורים!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אתה נוסע בכביש , אמצע הלילה ופתאום רואה תחת מטריה איזה בחור / בחורה רועדים מקור ומחכים לטרמפ, אתה עוצר לה / לו מתוך התחשבות וטוב לב ובשניה אחת אתה מגלה שיש להם פמליה שלמה שהסתתרה בתחנת אוטובוס הסמוכה ומנסה להכנס לך לאוטו.

להעיףףףףףף אותם! :roll:

טרמפיסטים שבאים לך באמצע הרמזור לחלון ואין לך ברירה.:shock:

תעיפווווו...

פורסם

לא חושב שהוא דיבר על רוכבות..

why-bike-shorts-should-be-black.jpg

כל מי שחושב שהלוק הזה ^ לגיטימי - להעיף לאלתר!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...