Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדיף הייתה שם לו את זה.

אני חושב שאחרי דבר כזה הוא היה נוסע באדום על ניוטרל בפול גז עד המנתק :-D

ראמשטיין טובים,

אני גם בקטע של פנטרה SODOM ומטאליקה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יודעים מה ממש מרתיח אותי? כל סיטואציה שאתה נוסע ישר ואז יש נתיב לפניה שמאלה - משום מה הנהגים שפונים שמאלה פיתחו נטיה מוזרה לפני הפניה להכניס חצי מהרכב שלהם ימינה לתוך הנתיב שלך כמובן ללא הסתכלות במראות, ורק אז, ואחרי שכמעט ניגחו אותך לגדר הפרדה/מדרכה/רכב מימינך הם מסובבים את ההגה שמאלה :? :? לשרוף אותם! :evil:

אלה שבוחרים להתקע עם האוטו דווקא באמצע צומת עמוסה. תעיפו אותם! :shock:

אנשים שחושבים שאם הם יחנו בצורה כזאת שהם משאירים רק חצי רכב בתוך הנתיב אז הם לא מפריעים לתנועה :x:x תסבירו להם שזה בדיוק כמו שהם יחנו את כל הרכב בנתיב!! ואז תעיפו אותם :x:?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

נהגי מוניות שחושבים שאם הם יחנו בצורה כזאת שהם משאירים רק חצי רכב בתוך הנתיב אז הם לא מפריעים לתנועה :x:x תסבירו להם שזה בדיוק כמו שהם יחנו את כל הרכב בנתיב!! ואז תעיפו אותם :x:?

הנה תיקנתי לך, זה בסדר לא צריך להודות לי 8)

פורסם

בנושא נהגי המוניות, חבל ששחכתי להפעיל את המצלמה שלי אתמול (אחרת זה היה בשרשור הסרטונים).

תעיפו את נהגי המוניות שעוצרים באמצע נתיב כדי להוריד לקוח כש-5 מטר מאיפה שהוא עצר יש מקום פנוי שיכול היה להכנס בו ולא להפריע לתנועה.

• תוכן חדש...