Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלה שפותחים את הדלת של האוטו שלהם על האוטו שלך-להעיףףףף דחוף!

האלה שבולמים ביציאה ממנהרה.

האלה שנותנים ברקס מול רמזור ירוק

האלה ששולמים :)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וגם אנשים שאומרים יונדאי במקום היונדאי :p

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
הולכי רגל שאומרים "אלוהים ישמור" וחוצים תוך כדי התעלמות מוחלטת ממכוניות שנוסעות ב 60 קמ"ש רק כי החוק מגן עליהם בצורה מוחלטת. "יש לך ברקסים", הם אומרים. לך יש רגליים!

תעיפו אותם.

לא נעים לי להרוס את השירשור, אבל צודקים. לא שאני מצדיק לחצות כביש בלי להסתכל, אבל נהג לא צריך לנסוע על 60 ליד מעברי חצייה.

פורסם

או ג'אגואר (i kid you not...) במקום יגואר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני מסיע טרמפ מישהי, והדבר הראשון שיוצא לה מהפה ...תעביר תחנה לא אוהבת לשמוע גלגלצ

להעיףףף

אני בצומת T מכוניות מתקדמות מימין ומשמאל, וברגע האחרון,פונות שמאלה וימינה, בלי איתות ..למה לא אותתתם? למי חיכיתי?

להעיף

פורסם

^

אפשרויות פעולה לפאקאצות שחושבות שטרמפ הניתן כטובה זה בעצם מונית שירות:

1. לא אוהבת גלגלצ ? מקווה שאת אוהבת לחכות לאוטובוס :evil:.

2. זה מה יש חמודה ! :?

3. מה את כן אוהבת ? :inlove:

4. טעכלס עדיף פאקאצה מאשר סטודנט המוציא סנדוויץ' בגט עם שומשום חמש דקות אחרי שנכנס לרכב. :|

5. חיוג מהיר לברווז- הוא כבר ידאג לעשות לה שיחת פתיחה. :twisted:

זמין 8)

פורסם

םהלש תויטמונפיאנשים שמזלזלים בבראבו כי זאת ײפיאטײ ובסוף אוכלים אבק על

ילדים שנוסעים ומתלהבים מהאוטו של ההורים כאילו זה שלהם, ײלהתלהב ממשהו שלא השגתה בכוחות עצמך זה כמו לשחק בבולבול של מישהו אחר ובמקרה הנײל של אבא שךײ

פורסם
םהלש תויטמונפיאנשים שמזלזלים בבראבו כי זאת ײפיאטײ ובסוף אוכלים אבק על

ילדים שנוסעים ומתלהבים מהאוטו של ההורים כאילו זה שלהם, ײלהתלהב ממשהו שלא השגתה בכוחות עצמך זה כמו לשחק בבולבול של מישהו אחר ובמקרה הנײל של אבא שךײ

אנשים שכותבים בפורום בלי לבצע הגהה לכתוב, ואז צריך חצי שעה להבין מה הם התכוונו...

להעיף אותם..

:lol:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אנשים שכותבים בפורום בלי לבצע הגהה לכתוב, ואז צריך חצי שעה להבין מה הם התכוונו...

להעיף אותם..

:lol:

אני כבר מאתמול בלילה שובר את הראש...

פורסם

טוב לאחר המוני האנשים שחזרו מהחרמון אז...

אנשים שבדרך חזרה מהחרמון שמים מלא מלא שלג על המכסה מנוע.... להעיף!!

אנשים ששמים שלג על המכסה מנוע, ובתוך האוטו האשה עם גרביים רטובות על הכרית אויר ליד הנהג... לבעוט!!

אנשים שעוצרים בצד הדרך ומשחקים בשלג, ומעיפים/נכנסים לכביש... להעיף!!

פורסם

אנשים שבדרך חזרה מהחרמון שמים מלא מלא שלג על המכסה מנוע.... להעיף!!

:shock: באמת עושים את זה? כאילו זו תופעה נפוצה או משהו שנתקלת בו פעם אחת?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
:shock: באמת עושים את זה? כאילו זו תופעה נפוצה או משהו שנתקלת בו פעם אחת?
עושים עושים , שנה שעברה ראינו לא מעט רכבים עם גושים לא ברורים והגיוניים על מכסה המנוע, במרחק של כמה עשרות קילומטרים מהחרמון, מה רצו להראות? שנגעו בשלג? להעיףףףףףף

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

הנבלות שעומדים ברמזור לפניך, ופתאום מוצאים את הזמן להחליף עם הנוסע לידם מקום / לעצור להשתין בצד הדרך / לחפש משהו בתא מטען - כל זאת בזמן שהרמזור מתחלף לירוק וכל התור צופר בעצבנות.

להעיף אותם!!!!!!!!!

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...