Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב ליסינג, מקרה מהיום, נהגים שלא בודקים אוויר, כאילו אף פעם.

היום עמדתי ליד רכב כזה, לפי איך שהצמיגים (הימניים, כנראה גם ההצמד השני) נראו, לא היה בהם יותר מ-10PSI.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

- נהגים שחושבים שהם עוצרים בצד הדרך ומאפשרים לתנועה להמשיך כסדרה בכביש עם נתיב אחד.

- נהגים שלא מבינים שאם הם יתקדמו עוד מטר וחצי מתוך השלושה שמפרידים בינם לבין קו העצירה ברמזור, אז הנהג שנמצא מאחוריהם ומאותת ימינה, יוכל לפנות ימינה בלי לחכות לרמזור. ולא, הם לא מבינים למה הנהג הזה מדליק אורות ומכבה אותם בתדירות כזאת גבוהה.

- נהגים שפונים שמאלה/ימינה כשההפרדה בין הנתיבים נמצאת להם בדיוק בין הגלגלים.

- נהגים שחושבים שזה לגיטימי לעצור באמצע כיכר כדי להוריד מישהו מהרכב.

- נהגים שחושבים שזה לגיטימי להחנות את הטרנספורטר שלהם בכיכר - מבוסס על סיפור אמיתי בכיכר הכפיר בבאר שבע.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
ימינה? :roll:

איך תזוז ימינה (או שמאלה) אם יש לך משאיות , אוטובוסים ומה לא שנמצאים שם, אולי אתנגש בהם רק כדי שמר אדיוט מאחור יוכל לנסוע מהר יותר?

אגב ליסינג, מקרה מהיום, נהגים שלא בודקים אוויר, כאילו אף פעם.

היום עמדתי ליד רכב כזה, לפי איך שהצמיגים (הימניים, כנראה גם ההצמד השני) נראו, לא היה בהם יותר מ-10PSI.

נו ברור , אויר בגלגלים בודקים רק במסגרת הטיפולים לרכב (: (: (: [נכתב בציניות לקשי ההבנה שגם אותם צריך להעיף]

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אנשים ששואלים אם רכב חדש צריך הרצה, להעיף!

אנשים ששואלים אם מותר לשטוף רכב חדש, להעיף!

אנשים ששואלים שאלות מיותרות בפורום בלי לעשות חיפוש או לראות שבאותו עמוד שאלו את זה כבר, להעיף!

אנשים שמגיעים שנה אחריך לרמזור ואומרים:רואה הגענו ביחד, להעיף!

פורסם
אני בד"כ לא מגביר בשעות לא רציונליות וליד בנייני מגורים,

אני יודע כמה זה מפריע לאחרים כמו שלי זה מפריע שחוליגנים נמצאים מתחת לבית שלי.

ההרגשה הכי טובה היא להיות ברמזור ליד איזה ערס קטן עם מאזדה 3 של אבא ששם מזרחית בפול ווליום

ולהשתיק אותו עם קצת דאבסטפ :)

אתה צוחק? גרמתי שלשום לערס לעבור באדום מלא,

זה מה שהיה, עמדתי ברמזור, והערס הזה שיגע לי את הקופסא עם המוזיקה שלו, הבן עוולה רואה שאני

סובל, והוא עוד מגביר, החלטתי לתת לו קצת ברוק כבד, (ולמי שיודע, דחפתי שני רמקולים בגריל)

בכל אופן, שמתי פול ווליום, להעניש אותו עם המוזיקה שלי כפי שהוא אימלל אותי עם ה"עאלק" מוזיקה שלו,

שמתי לו את השיר הזה:

והאידיוט פשוט שילב הילוך וחצה באדום! לא האמנתי למראה עיניי!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

עם זה הוא היה יוצא מהרכב ונותן לעצמו כדור בראש, ואז נוסע באדום על ניוטרל עם פול גז עד המנתק. :-D

.Your average Notepad

פורסם

עם זה הוא היה מתאבד כבר בתוך הרכב:

במיוחד אם קופצים ל 1:00

שהייתי "ילד" בירושלים, איך אהבתי לבאס ככה ערסים. במיוחד בזמן שהיתה לי סובארו פשע,

שהם לא היו מבינים מאיפה מגיעה המוסיקה הזו, כי הם לא העלו על דעתם שמרכב כזה

יכולה לבקוע מוסיקת מטאל.

פורסם

עם זה הוא היה יוצא מהרכב ונותן לעצמו כדור בראש, ואז נוסע באדום על ניוטרל עם פול גז עד המנתק. :-D

לפי ה"ליריקה" של השיר אני מבין שהם הקליטו את השיר תוך כדי שהם צדים ברווזים. :-D

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

במיוחד אם קופצים ל 1:00

עזוב, תודה בתבוסה:-P . אין מוסיקה יותר קיצונית וחולנית מ Slam Brutal Death Metal.

.Your average Notepad

פורסם

אנשים שמצפצפים לך ברמזור ושואלים שאלה בזמן שהחלון שלהם סגור- להעיף אותם!!

בחורות שנכנסות איתך למיטה ומבקשות שתהיה עדין כי אתמול הן עברו הפלה- להעיף אותן!!

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אנשים שפותחים לך מול העיניים עם ה-458 השחורה והנוצצת שלהם !! להעיף !! ולהביא לי את האוטו !!!!!!! :cry:

איזה נהמה יאאא רבנן !!

פורסם

מה אתה רוצה, הוא עף לבד :-P.

אם כבר, אנשים שקונים 458 שחורה. מכל הצבעים, בחרת דווקא את הכי מגעיל? תעיפו אותם. (או אולי, אותו, כי יכול להיות שרק אחת כזאת נמכרה).

.Your average Notepad

• תוכן חדש...