Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הולכי רגל שאומרים "אלוהים ישמור" וחוצים תוך כדי התעלמות מוחלטת ממכוניות שנוסעות ב 60 קמ"ש רק כי החוק מגן עליהם בצורה מוחלטת. "יש לך ברקסים", הם אומרים. לך יש רגליים!

תעיפו אותם.

.Your average Notepad

פורסם
סובארו DL

תעיפו אותם!!!

חס וחלילה!

subaru-leone-1800-04.jpg

כל הנשים הצפונבויות שנוהגות ברכבי ספורט יקרים.

למה לעזאזל היא צריכה כזה רכב יפה אם היא לא יודעת איך להתנהג איתו?

תנו להן סוזוקי אלטו, ולהעיף אותן קיביני מכאן.

רכבי ספורט זה עוד טוב, מה עם ג'יפונים סטייל פורשה קאיין שתופסות 4 חניות?

--------------------------------------------------------------------------------------

קטנוענים מזגזגים שכמעט הורגים את עצמם, - להעיף אותם!!!!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

זקנות שלא רואות מעל ההגה!

תעיפו אותן! סכנת נפשות, גם נוסעות על 30 קמ"ש בכביש פנוי לגמרי, ואם תצפצף להן, יבהלו ויאטו ל20 :shock:

ושוב, לא רואות מעל להגה.

ניפראשול דה לה מיני קושקה!!!

פורסם

^

נתקלתי באישה נחמדה מאוד בת פחות או יותר (סביר להניח שיותר) 100. הראש שלה היה מתחת לחלק העליון של ההגה והיא ראתה בין החלק העליון לאמצע ההגה. היא נהגה על לא יותר מ 5 קמ"ש בכביש של 30, ולפני שהיא נכנסה לכיכר היא עצרה לחלוטין ולקחה את הזמן, למרות שלא נראה שום רכב באופק. היא גם עצרה לפני היציאה הראשונה בכיכר כי היא ראתה רכב מתקדם ממרחק של 100 מטר וכנראה שלא ממש ידעה מה הפירוש של המילה "זכות קדימה", או בכלל, שיקח לו לפחות 10 שניות להגיע אליה...

.Your average Notepad

פורסם

שלמה אבואב, מר מהירות הורגת.

נמאס לי לשמוע כבר שאם אני אסע 100 במקום 90 אני ומי שאיתי ברכב ימות.

תעיפו אותו!!

פורסם

נהגים שחושבים שהדרך הנכונה לנהוג היא ללחוץ על הגז 5 שניות ואז להרפות, ולעשות את זה לאורך כל איילון.

תעיפו אותם יחד עם הקיא שלי.

אנשים ששמים שלט של "תינוקת בונבונת באוטו".

אנשים שמתקרבים לרמזור וחייבים, אבל ממש ממש חייבים לעבור נתיב, רק כי יש שם רכב אחד פחות. כל כך בא לי לצאת אליהם כל פעם מחדש ולשאול כמה הם מרוצים מ1 עד 10 מזה שהם כ"כ הצליחו לקמבן את עצמם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

האמא המפגרת שתוך כדי נהיגה החליפה חיתול לתינוק/ת שלה :shock::shock::shock::shock::shock:

להעיף לתוך הים עם משקולת 100 ק"ג מחוברת אליה!:shock:

פורסם

אנשים ששמים שלט של תינוק באוטו. להעיף ולהחזיר רק כדי להעיף שוב!

אנשים ששמים שלט ״אני אוהב את אשתי״. האינפורמציה הזאת מדגדגת לי בפיפי. מה אכפת לי את מי אתה אוהב?

או שלטים של ״מלך הכביש״ או הכי גרוע, האנשים האלו שנוסעים במזדה ישנה עם שלט ״ימותו הקנאים״. כל רמזור ליד ב.מ.וו הם מקללים מקנאה.

להעיף בדחיפות!

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

את האישה שאומרת לך "את האוטו אתה שוטף 4 שעות פעם בשבוע ואת הבית אתה לא מנקה!" למה מה, את פעם שטפת לי את האוטו? להעיף!

את אלה שלא יודעים לשמור על נתיב נסיעה, ונוסעים ישר גם כשהכביש מטפתל, להעיף אותם בפיתול!

את נהגי המוניות!

את נהגי המוניות שרות!

את הנהגות האלו שכשחותכות אותך או לא נותנות סכות קדימה, ואתה נעצר ברמזור לידן, מסתכלות אליך בכעס, פותחות חלון ואומרות "מה!? אתה לא רואה שאני נוסעת כאן!?" להעיף דחוף!

פורסם
את האישה שאומרת לך "את האוטו אתה שוטף 4 שעות פעם בשבוע ואת הבית אתה לא מנקה!" למה מה, את פעם שטפת לי את האוטו? להעיף!

את אלה שלא יודעים לשמור על נתיב נסיעה, ונוסעים ישר גם כשהכביש מטפתל, להעיף אותם בפיתול!

את נהגי המוניות!

את נהגי המוניות שרות!

את הנהגות האלו שכשחותכות אותך או לא נותנות סכות קדימה, ואתה נעצר ברמזור לידן, מסתכלות אליך בכעס, פותחות חלון ואומרות "מה!? אתה לא רואה שאני נוסעת כאן!?" להעיף דחוף!

"נפלאות" המחזור :roll:

ניפראשול דה לה מיני קושקה!!!

• תוכן חדש...