Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים שמתקתקים בכפתור של החלונות חשמל, למרות שהם רואים שהם מנותקים. לעזאזל, זה לא זז אז אתם מנסים להרוס בכוונה (אני מנתק אותם בכדי שלא יפתחו)?!?! :evil:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אנשים שמתקתקים בכפתור של החלונות חשמל, למרות שהם רואים שהם מנותקים. לעזאזל, זה לא זז אז אתם מנסים להרוס בכוונה (אני מנתק אותם בכדי שלא יפתחו)?!?! :evil:

זתומרת אם איי פעם ארצה לקנות רכב עם חלונות חשמלים תקינים ועובדים כמו שצריך אדע למי לפנות :-D:lol:

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אני מצפה מהרופא ומהמוסכניק שלי שיהיו בעלי תכונת הפדנטיות . לגבי כל השאר זו מכה קשה - אני לא מקנא בפדנטים,יש להם חיים קשים.

Gn'f'R

פורסם

נראה לי השרשור הזה היה בהחלט במקום (מחמאה עצמית :wink:) .

לחברי הפורום יש הרבה אגרסיות להוציא והומור זאת בהחלט הדרך לעשות את זה.

לומר את האמת לא ציפיתי שהשרשור הזה יעריך ימים, אבל מסתבר שדווקא תפס יפה (מחמאה עצמית 2 :wink:).

אבל איפה כל האבות המייסדים של הפורום ?

מה קרה ? תרדו לעם ותנו תגובה שיהיה מעניין ! :ok:

זמין 8)

פורסם
נראה לי השרשור הזה היה בהחלט במקום

לחברי הפורום יש הרבה אגרסיות להוציא והומור זאת בהחלט הדרך לעשות את זה.

לומר את האמת לא ציפיתי שהשרשור הזה יעריך ימים, אבל מסתבר שדווקא תפס יפה

! :ok:

אתה מכיר את טום קשתי במקרה?

פורסם

פורום רכבים - לדעתי דברים שקשורים לנושא הפורום יתאימו יותר.. אתה פוגם בשם הפורום.. :)

הינה שלי: אני מת להעיף את אלה שמתדלקים בתחנת דלק על המהירות הכי איטית כי: "כשמתדלקים מהר, משלמים גם על אדי הדלק שיוצאים מהפיה"

פורסם

ההאלה שעוצרים את האוטוו ליד פיצוצייה / מכולת שמים איתות מצוקה וחוסמים נתיב כדי לקנות סיגריות !

להעיףףףףףףף אותם ואת האימא שלהם !

פורסם
פורום רכבים - לדעתי דברים שקשורים לנושא הפורום יתאימו יותר.. אתה פוגם בשם הפורום.. :)

הינה שלי: אני מת להעיף את אלה שמתדלקים בתחנת דלק על המהירות הכי איטית כי: "כשמתדלקים מהר, משלמים גם על אדי הדלק שיוצאים מהפיה"

מצטער אני מתדלק ככה מחוסר ברירה, אחרת הדלק משפריץ החוצה מהצינור ומזהם לי את כל העסק שם. אני שם אבל על בינוני..:roll:

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
אוי אוי קני תעשה לי טובה! אם הייתה שם רוכבת צעירה עם טייץ זנותי לא הייתה מתלונן!

אמרתי רוכבי, לא רוכבות! רוכבות אופניים יתקבלו בברכה בתנאי שהן מחוץ לכביש, ולא בשוליים שאמורים לשמש מפלט למצוקה,

אגב, עוד אנשים שצריך להרוג זה הכלבים האלו שנוסעים במזג אוויר

יפה עם אורות ערפל שמאירים כמו אורות דרך, (יותר גבוה מאור המעבר) - להעיף אותם! ויפה שעה אחת קודם!

בעלי טנדרים שלא קושרים ציוד כראוי, - לא רק להעיף אותם אלא גם לסרס!

בעלי ג'יפונים רכים ועירוניים שחושבים שיש להם רכב שטח, ויתרצו את כל הסיבות למה להטריד אותנו

על הכבישים מעצם הנוחכות של כלי כזה - להעיף אותם לכל הרוחות!!! לא לפני שנותנים להם סטירה

מצלצלת שתעיר אותם למציאות שאומרת "טוסון זה לא ג'יפ - זה מיקרו וואן!"

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אתה מכיר את טום קשתי במקרה?

עזוב שטויות, עוד 10 דקות הגמר.

יש לי חבר שפעם יצאתי איתו, אני "הוצאתי רכב" וכשהיינו מאוד עייפים אמרתי לו: "יאללה חתך". הוא יוצא, ויחד איתו עוד 3 כונפות, ואז הוא מסתכל עליי במבט של כלב ואומר: "אחי, אני הבטחתי להן שנקפיץ אותן הביתה, זה רק חצי שעה עיכוב בסדר? תודה."

תעיף אותןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מכירים את זה שכל תחנת הדלק ריקה אבל דווקא בעמדה היחידה שבה ה-98 עובד, מישהו חייב לתדלק - תעיפו אותם!

כשגרתי בניו יורק אהבנו להתעצבן על העיריה, שבדיוק במקום הפנוי היחיד ברחוב - הציבה ברז כיבוי!

• תוכן חדש...