Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגים שעומדים ברמזור בד"כ קצר , והרמזור מתחלף לירוק אבל הם לא שמים לב ובדיוק שהרמזור מתחלף לאדום שוב הם קולטים

ומבינים שהפסידו ירוק ודופקים אדום.....תעיפו אותםםם

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נהגים ?

עופו:snipersmi:snipersmi

:angel::angel:

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

אנשים שטוענים שאמריקאיות בולעות (דלק,כן?) ואין להם שוק והחלקים יקרים והכי טוב זה יפני אמין וחסכוני.

תשאירו אותם !! בזכותם אני נוסע כמו מלך בגרושים.:ok:

Gn'f'R

פורסם

הכי מעצבן אלה שנוסעים קבוע בנתיב השמאלי, אז אתה מהבהב להם שעה כדי שיעברו לנתיב הימני ותוכלו לחלוף אל פניהם, עד שלבסוף נמאס לך ואתה מחליט לעבור לנתיב הימני ואז הוא גם נזכר לעבור לנתיב הימני.. בוא נעיףףףףףףףף אותם!!!! :evil:

פורסם
אנשים שטוענים שאמריקאיות בולעות (דלק,כן?) ואין להם שוק והחלקים יקרים והכי טוב זה יפני אמין וחסכוני.

תשאירו אותם !! בזכותם אני נוסע כמו מלך בגרושים.:ok:

כנ"ל לגבי מכפישי הצרפתיות :)

פורסם

א. מכירים את זה שאתם מדברים על עולם המוטוריקה ואז בן אדם שאתם לא מכירים (במכון כושר, בנק, דואר, סופר) מתערב לכם בשיחה עם משפטים כמו "מה אתה מתלהב, רכב זה סתם חתיכת פח ולא יותר" - להעיף אותם !!! :-o

ב. מכירים את זה שאתם מגיעים לתחנת דלק והמתדלק אומר לך "אח שלי פתח מכסה מנוע אני אבדוק לך שמן ומים" .

פאקינג מי אתה שתגע לי במנוע ותוסיף לי שמן סוג ז' למנוע חם ומים לא תקניים למערכת הקירור ואני בכלל בעמדת שירות עצמי אז מה אתה רוצה מהחיים שלי ?!

תעיפו אותם !!! :snipersmi

זמין 8)

פורסם

אנשים שלמדו נהיגה לפני שהמציאו כיכרות עם 2 נתיבים, ועדיין קשה להם להסתגל לקונספט.

תעיפו אותם!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נהגים שמממלאים אוויר בצמיגים ואז נשארים בעמדת מילוי האוויר, מורידים שני זוגות אופניים מהמתקן שעל תא המטען וממלאים לכולם אוויר בגלגלים - בינתיים אתם מחכים שהם סוף סוף יפנו לכם את העמדה.

תעיפו אותם !!! :-o

זמין 8)

פורסם

כשבאמצע עקיפה מישהו מתקרב מאחור במהירות גבוהה ואתם משלימים את העקיפה בזריזות וחוזרים לימין כדי שהממהר לא יתקע מאחוריכם ויאלץ להאט. אתם כבר מתקרבים לרכב הבא שצריך לעקוף מתוך מחשבה שהנה תכף הממהר עובר, אבל בדיוק אז הוא מחליט להאט ולנסוע לידכם - ולכם לא נותר אלא לבלום ולחכות שכבודו הממהר לשעבר ימשיך בדרכו ויאפשר גם לכם לעקוף.

וגם - אתם נוסעים במהירות קבועה כשמישהו עוקף אתכם ואז חוזר לימין במרחק מה לפניכם. מיד לאחר מכן הוא מאט לאט לאט ואתם (עדיין באותה מהירות בדיוק) כבר מתקרבים אליו וצריכים לעקוף אותו. כמובן שדקה לאחר מכן אותו רכב עוקף אתכם שוב ושוב מתחיל להאט וחוזר חלילה עד עולם. ואתם בסך הכל רציתם לנסוע במהירות קבועה בלי האצות ובלימות מיותרות.

אני אומר - להעיף אותם אחד על השני!

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

הטיקים המחשמלים שאתה מקבל שאתה יוצא מהאוטו. תעיפו אותם :shock:

שאתה עובד במקום עם חניון ולא משנה כמה מוקדם תגיע בבוקר - תמיד יהיה שם כבר את זה שחנה בין העמודים..תעיפו אותו! אני רוצה לחנות שם :lol:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
כשהחברה שלך שמה רגליים על הדש בורד כי זה ישיבת קיץ !#@#$ העפתי אותה :lol:

יש פתרון קסום, שאצלי עשו את זה, אמרתי לאותה אחת, נשמה - אין בעיה שתשימי שם את הרגליים , אך תחשבי מה יקרה אם חלילה הכרית שם תיפתח בטעות , לא נראה לי שאת גמישה כל כך,

רק המחשבה שגרמתי לה בעקבות זה, גרמה לה לא לשים שם אפילו אצבע. :wink: :wink: :wink: :wink:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

"מותר לאכול אצלך באוטו נכון?" - תעיפו אותם !

"מותר לעשן אצלך באוטו נכון?" - תעיפו אותם !

"אוויי מאמי אני משנה רגע תחנה ברדיו לזאת שאני אוהבת" - תעיפו אותן !

"בשביל מה יש את הידיות הללו מעל הדלתות אם לא להחזיק בהן בזמן נסיעה?" - תעיפו אותם !

נ.ב. כרגע הבנתי שככל שהשרשור הזה מתקדם מתבהרת התמונה שכולנו בפורום פשוט לא שפויים.:loco:

:lol:

זמין 8)

• תוכן חדש...