Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר נהגי משאיות ,

לשלוח את הנהגי משאיות שלא טורחים לעטוף את הארגז שלהם וכל נסיעה אחריהם מלווה ברעשי חולות ואבנים שפוגעות ברכב שלך,

להעיף אותם עם המשאיות שלהם לאלף אלפי עזאזל :roll:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים עם סטיגמות מפגרות על מכוניות! (צרפתיות לא אמינות, יפניות הכי אמינות שיש, קוריאניות זה זבל וכו')

תעיפו אותם לעזאזל!! :twisted:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

להעיף בדחיפות כל מי שמערים קשיים על עולם הדיזל בארץ. להעיף מהר!

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כל אלה שמקשים על ייבוא חלקי חילוף לרכב מחו"ל גם מבחינת אישורים (בעיקר חלקים שקשורים לבטיחות) וגם מבחינת עלויות מכס וביורוקרטיה.

תעיפו אותם!

פורסם

כל מיני חלאות שחושבים שאם הם מאותתים אז כולם אמורים לעמוד דום ולתת להם לעבור ! וואלה יופי !!

או למשל כשיש פקק על נתיב פנייה ובאמת שהתבלבלת וחשבת שאתה צריך ישר, אז יוצא שאתה צריך לבקש ממישהו להכנס והוא בתגובה אומר לך "לא", ואז יוצא שמישהו לפניו נתן לך להיכנס, אתה מספיק את הרמזור והחרא שלא נתן לך להיכנס נשאר ברמזור- או כן נקמה מתוקה!!!

תשאירו אותם כדי שיחיו ויסבלו :)

להעיף את כל אלה שאומרים לי "סוואנה זה אוטו איטי" איטי אחותך זה וואן בליסטי!!

פורסם

מכירים את זה שבפרסומות רכב, תמיד מראים לנו רמות גימור ואבזור מדהימות ואז למטה באותיות של טל ומטר כתוב-

"התמונה להמחשה בלבד".

מה המחשה ? אולי אני גם אשלם על הרכב בכסף של מונופול ואגיד שזה כסף להמחשה בלבד?

יעללה להעיף אותם ! :-o

זמין 8)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כל אלה שיוצאים ביום שישי-שבת לכבישי הצפון ונוסעים על 40-50 כל הדרך כאילו הם בהרי שוויץ, במיוחד אם רואים 4 עצים בצד הדרך אז נותנים עוד בלימה, לעיף אותם לעזאזל.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
אתה מנקה את הרכב שלך בכיף ועובר מישהו ושואל אותך-"הרכב שלך?"

אלה שבאים אליך כשאתה שוטף את האוטו- "אחי, בא לך אחר כך לשטוף גם את שלי?"

טוב שאתה לא בא אליי כשאני במיטה עם אשתי ואומר "אחי, בא לך אחר כך ל%^&ן גם את שלי??"

תעיפו אותם!!!!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

^ תשמע...אם כבר נותנים לא תקח ? 8)

בנוסף, כל אותם אנשים שלוקחים את הרכב ליסינג שלהם עם צמיגי קיץ סיניים שחוקים, מעמיסים לתוכו את כל המשפחה ונוסעים לירושלים הקפואה ללא שמץ של ידע על נהיגת שלג נכונה.

תעיפו אותם !!! :evil:

(האמת לא צריך לעבוד קשה מדי, הם עפים לא רע בעצמם...:?)

זמין 8)

פורסם

כל אלה שמחליטים שהם עוצרים להחליף גלגל באמצע נתיב שמאלי בכביש 4 (בחלק שמשפצים בין ת"א ואשדוד).

ואם זאת היתה תאונה אז כל אלה שנשארים לעמוד באמצע נתיב שמאלי ולא זזים לשוליים.

להעיף קיבנימט!

• תוכן חדש...