Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים שעומדים מאחוריך בצומת, ואין לך אפשרות לעבור כי יש תנועה, והם צופרים לך ועוקפים אותך מימין.

תעיפו אותתתתתתם!:shock:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מכירים את זה שבפרסומות רכב, תמיד מראים לנו רמות גימור ואבזור מדהימות ואז למטה באותיות של טל ומטר כתוב- "התמונה להמחשה בלבד".

אלה שכותבים ועורכים את ספר הרכב, מסבירים לך על כל מיני פיצ'רים שיש באוטו אבל לא קיימים בדגמים שמשווקים בארץ, מנועי דיזל שלא נמכרים בארץ והשיא- הסבר של עמוד שלם איך לנהוג בשלג ואיך להלביש שרשראות לנהיגה בשלג, בשביל יום וחצי שיורד כאן שלג ואף אחד לא זז מהבית...

תעיפו אותם!!!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
כל אלה עם סאבים שתופסים את כל הבאגז' ומרעידים את כל הבניין כשהם חולפים לידו בווליום גבוה.

להעיף אותם!

למה ככה? :(

מי שכותב אודי במקום אאודי, תעיפו אותם!!!!

:mm_yeah:

האנשים האלה שעוצרים 5 מטר לפני הרמזור, וחוסמים לך את הנתיב ימינה, וכשאתה מצפצף להם הם מסתכלים בפרצוף עקום כזה.

להעיף אותםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
לא נעים לי להרוס את השירשור, אבל צודקים. לא שאני מצדיק לחצות כביש בלי להסתכל, אבל נהג לא צריך לנסוע על 60 ליד מעברי חצייה.

לפעמים יש מעברי חצייה ברחובות ראשיים ובמקומות שטבעי לנסוע בהם 50-60. אנשים דבילים לא מבינים שהם הפגיעים ושהם לא צריכים לשחק עם החיים שלהם ע"י חצייה פתאומית כשאני בדיוק 5 מטר מהמעבר. תתנו לי מרחק סביר לעצירה, ואני אעצור. אבל רבאק, מרחק סביר זה מרחק בו אני לא צריך לאנוס את הדוושה.

כל מיני חלאות שחושבים שאם הם מאותתים אז כולם אמורים לעמוד דום ולתת להם לעבור ! וואלה יופי !!

כל מיני חלאות שברגע שאתה מאותת כדי לעבור נתיב - בשיא נחמדותם הם יאיצו כדי שחס וחלילה לא 'ייצאו פראיירים' כי הם נתנו למישהו להיכנס. וזה קורה ב 95% מהמקרים. כשהכביש עמוס ואני צריך להיכנס - אני פשוט נכנס. אם אני אאותת סיכוי אפסי שזה שנמצא בנתיב השני ובמרחק בטוח ממני לא יאיץ. מקסימום - נגיעה קטנה בידית האיתות כדי לאותת 3 פעמים תוך כדי שאני נכנס לנתיב.

וואלה יופי !!

.Your average Notepad

פורסם

-אודי-

אין לי בעיה עם סאבים שיש להם את עוצמה להרעיד בתים, אבל אני נגד כל אלה שמרעידים לאנשים את הבתים תוך כדי נסיעה.

בכביש שאין לידו בתי מגורים תעשה מה בא לך עם הסאבים.

פורסם

אני בד"כ לא מגביר בשעות לא רציונליות וליד בנייני מגורים,

אני יודע כמה זה מפריע לאחרים כמו שלי זה מפריע שחוליגנים נמצאים מתחת לבית שלי.

ההרגשה הכי טובה היא להיות ברמזור ליד איזה ערס קטן עם מאזדה 3 של אבא ששם מזרחית בפול ווליום

ולהשתיק אותו עם קצת דאבסטפ :)

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם
כל מיני חלאות שברגע שאתה מאותת כדי לעבור נתיב - בשיא נחמדותם הם יאיצו כדי שחס וחלילה לא 'ייצאו פראיירים' כי הם נתנו למישהו להיכנס. וזה קורה ב 95% מהמקרים. כשהכביש עמוס ואני צריך להיכנס - אני פשוט נכנס. אם אני אאותת סיכוי אפסי שזה שנמצא בנתיב השני ובמרחק בטוח ממני לא יאיץ. מקסימום - נגיעה קטנה בידית האיתות כדי לאותת 3 פעמים תוך כדי שאני נכנס לנתיב.

וואלה יופי !!

אני רק רוצה להבהיר שיש הבדל גדול בין הסוגים האלה של האנשים!!!

זה מתחלק לשניים, אלו שמאותתים, מסתכלים, רואים שאף אחד לא נותן להם להיכנס, ומנסים להתגנב. אלו הם החלק הראשון.

החלק השני לעומת זאת, לא איכפת להם אם יש מישהו, אם אין מישהו, לא איכפת להם מכלום, מאותתים ופשוט נכנסים בלי לבדוק במראות אפילו, רובם אפילו קודם כל מתחילים להיכנס ורק אחרי איזה צפצוף הם מדליקים איתות

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם

החלק השני לעומת זאת, לא איכפת להם אם יש מישהו, אם אין מישהו, לא איכפת להם מכלום, מאותתים ופשוט נכנסים בלי לבדוק במראות אפילו, רובם אפילו קודם כל מתחילים להיכנס ורק אחרי איזה צפצוף הם מדליקים איתות

בזה אתה צודק. בד"כ מדובר בנהגי מוניות ונהגי המשפחתומטיות-ליסינג למיניהן. אה, וגם סתם ערסים באונדה סיביק עים פנסים אקסנונים. (רגע, עוד לא אמרו להעיף אותם? אז תעיפו)

.Your average Notepad

פורסם

כל מיני חלאות שברגע שאתה מאותת כדי לעבור נתיב - בשיא נחמדותם הם יאיצו כדי שחס וחלילה לא 'ייצאו פראיירים' כי הם נתנו למישהו להיכנס. וזה קורה ב 95% מהמקרים.

וואלה יופי !!

אתמול מישהו עשה לי את זה בפתח תקווה. בן אדם נסע על 30 בנתיב המרכזי, כשביקשתי להשתלב (כלומר התחלתי לאותת), הוא פשוט לחץ על הגז וצפר. ואני ממאלו שחמכים שהנהג יקלוט אותי, לא עובר בשניה שמתחיל לאותת. מאחל לו שבסערה הבאה יפול לו עץ על האוטו שלו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

המטומטמים שנוסעים מאחוריך, אתה בנתיב האמצעי מתוך 3, בשני צידך שיירות של רכבים ולא בא לך לעבור את ה-100 קמ"ש , אבל תמיד יהיה המטומטם מאחוריך שיהבהב לך לזוז,

חתיכת אדיוט יש לי שיירות משני הצדדים , לאן אתה רוצה שאזוז חלאה?

להעיףףףףףף

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

איזה שרשור מצחיק, טעון, ועם הרבה הרבה מאוד עצבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...