Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה בבירור האשם כאן. במקום להיצמד לרכב שלפניך, לצמצמם את התנגדות האוויר ולחסוך בדלק; בחרת לשמור מרחק מה שגרם לחוסר איזון במוח העוקף, שכתוצאה מכך הסתנוור מפנסי הערפל של עצמו ולא יכל לסיים את העקיפה.

אתה גם בנאדם רע.

זה לא אישי נגדך, קח את זה כביקורת בונה.

אתה בן אדם רע וחסר התחשבות וטוב אם יורידו אותך מהכביש.

שוב, כאמור לא אישי נגדך, ביקורת בונה.

בדיחה, כן?

:roflmao:

לכל אותם טרולים..

פורסם (נערך)

העוקף האשם העיקרי

זה שממולו , לא מבין מה קורה , אהה הוא מאותת לעוקף , יא שמוק מה אתה עושה, במקום להאט ולרדת ימינה ולאפשר לעוקף לסיים את עקיפתו

לפחות הוא לא מהגאונים שבורחים שמאלה ואז נותנים לנהג העוקף קבלת פנים חמה לכבוד החזרה לנתיב שלו...

ורק לשם ההגינות (ובתור מי שהציע זאת לראשונה) הפגיעה בעצם בצד הכביש אמורה להיות חמורה לא פחות ואף יותר מפגיעה במכונית מנגד.

הפגיעה רכה יותר רק משום שכך אנו מספיקים להוריד עוד קצת מהירות בדרך, ואולי לפגוע בעצם בזווית ולא חזיתית.

הסיבה העיקרית שיורדים מהכביש (כמובן רק בלית ברירה ורק לאחר בלימת חירום עד השניה האחרונה) היא כדי לא לפגוע בעוד רכב ולייצר עוד נפגעים.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
3 נהגים בתוך הסיטואציה

העוקף האשם העיקרי

זה שממולו , לא מבין מה קורה , אהה הוא מאותת לעוקף , יא שמוק מה אתה עושה, במקום להאט ולרדת ימינה ולאפשר לעוקף לסיים את עקיפתו

זה שנעקף , בכלל לא חש שמישהו רוצה לעקוף אותו, אם הוא ערני מספיק גם הוא היה מאט ויורד ימינה.

לזה שמוטרד מהביטוח, עדיף לספוג נזק כספי מירידה לשול / להיכנס בגדר הבטחון / מאשר לסיים את חייך בהתנגשות חזיתית, שהיא הקטלנית ביותר.

אין על זה ויכוח.

אבל זה לא משנה את השאלה שנשאלה - האם במידה וירדת לשול ונכנסת במעקה, לרכב שבגללו ירדת ישנה אחריות מסוימת מבחינה משפטית? בהנחה ולא היה מגע בין הרכבים.

פורסם
לפחות הוא לא מהגאונים שבורחים שמאלה ואז נותנים לנהג העוקף קבלת פנים חמה לכבוד החזרה לנתיב שלו...

ורק לשם ההגינות (ובתור מי שהציע זאת לראשונה) הפגיעה בעצם בצד הכביש אמורה להיות חמורה לא פחות ואף יותר מפגיעה במכונית מנגד.

הפגיעה רכה יותר רק משום שכך אנו מספיקים להוריד עוד קצת מהירות בדרך, ואולי לפגוע בעצם בזווית ולא חזיתית.

הסיבה העיקרית שיורדים מהכביש (כמובן רק בלית ברירה ורק לאחר בלימת חירום עד השניה האחרונה) היא כדי לא לפגוע בעוד רכב ולייצר עוד נפגעים.

מחזק מעט ומוסיף,

זהירות! דברי חנונים:

מה שאתה אומר פה נכון במקרים מסוימים ותלוי בזוית ובמיקום הפגיעה ברכב (חוזק מבני של אותו אזור).

כבר בדקו זאת בין היתר גם מכסחי המיתוסים.

בוא ניקח\נבדיל בין 2 מקרי קיצון:

1. אתה נוסע במהירות של 100 קמ"ש ומולך קיר בטון המקובע לאדמה.

2. אתה נוסע במהירות של 100 קמ"ש ומולך רכב הנע לעברך גם במהירות של 100 קמ"ש.

(במקרה 2, ג'יימי טען שהמהירות הכוללת שהרכב שלך "יקבל" בהתרסקות זה כמו לנהוג לתוך קיר בטון במהירות של 200 קמ"ש והוא התנצל על הטעות הזאת לאחר המחקרים שלהם)

במקרה הראשון, כל האנרגיה תועבר לגופים הנמצאים ברכב במשך פרק זמן קצר יותר (יספגו יותר כוחות G).

במקרה השני, העצם שאתה נכנס בו, הרכב השני, רך יותר מאשר אותו קיר בטון.

הרכבים ימעכו (לכך הם תוכננו בתאונה) ויספגו את האנרגיה והגופים שברכב יספגו פחות כוחות G.

עדיין, לא מסתדר לפעמים עם ההיגיון, אבל שיהיה.

זהו, סוף חפירה.

פורסם

ניסאן - בשפשוף במעקה בטיחות לא מדובר בהתנגשות חזיתית בקיר אלא בכוח שהוא קרוב לודאי פחות בהרבה. אבל עדיין קשה לדעת האם הנהג הפוגע אכן יינצל מהתאונה החזיתית, או שמא "ייזרק" לכביש ויפגע ברכב אחר, או שרכבו ייקרע על ידי מעקה הבטיחות, או שהוא ייזרק לתהום שמעברה השני. כל ניסיון לחשב זאת מראש נדון לכשלון, בודאי בחלקיקי השניה של זמן התגובה של הנהג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי שאלת הביטוח

אם תצליח לאתר את אותו נהג , ולהוכיח כי אכן "התאונה" שלך היא כתוצאה מהעקיפה שלו, הרי הוא יחוייב בתשלום נזקך.

הכביש בסרטון רחב מספיק , גם השוליים רחבים מספיק , ברוחב של מכונית לפחות, ראו בהמשך בדקה 0.49 רכב חקול על השול.

כך שניתן היה לסיים את העקיפה המסוכנת הזאת ללא דרמות.

כיוון שכניסה לגדר הבטחון היא בזוית קהה מאוד הנזק שהיא תגרום הוא קטן, ולשם כך היא נועדה, בטח בהשוואה להתנגשות חזיתית.

גם בד"כ לא נחוץ להגיע עד לגדר, הכל שאלה של רוחב השול.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נזק קטן זה מושג מאוד יחסי. לי נראה ששפשוף טוב בגדר הבטיחות במהירות 60 קמ"ש תגרור החלפת שני הפגושים, שתי דלתות ושתי כנפיים. זה לא זניח בכלל, ויעלה ככה"נ מעל 4000 ש"ח (וגם זה במקרה של המון מזל - מציאת רכב זהה לפירוק שכל הצד שלו תקין והרכב בצבע הנכון). במוסך סיכוי טוב שתעבור את ה5 ספרות.

פורסם

הרוכב\ת צריכ\ה לקבל עונש חמור יותר.

אה, ואתה אשם.

עוד ממרחק, היית צריך לעצור את הרכב שלך בצד ולעזור לקשישים בקלנועית וכך היא הייתה מתפנה משם מהר יותר והרוכב גם לא היה מבצע עבירה :lol:(בצחוק כן?)

פורסם

להקה של רכבים שנכנסים לצומת מרכזי בכתום, באדום ומה שבא לכם. בסוף התעצבנתי, נכנסתי לצומת וצפרתי כדי להלחיץ את הדבילים הללו. אולי זו הדרך. מה נסגר?

פורסם

אני נמצא על איילון בשישי בצהריים, נוסע על 100-110 קמ'ש, יוצא לעקיפה, יחד איתי יוצאת לעקיפה בחורה עם שברולט מאליבו שמאיצה בצורה מפגרת ( מגיעה מהנתיב האמצעי לשמאלי ) ונצמדת לי לתחת, שניה אחרי שיצאתי לעקיפה זיהיתי במרחק של 150 מטר ממני אוטובוס עומד.

הסיטואציה כזו:

מאחורי נצמדת אישה מפגרת במרחק של מטרים ספורים, מצד ימין יש לי רכב ומקדימה אוטובוס עומד.

ברגע הזה אני מתחיל להפעיל וינקרים חירום ולפמפם את הברקס, ברגע שאני בולם לאט האישה המטומטמת נצמדת אלי עוד יותר ולא רואה שיש אוטובוס מלפני, היא חושבת שאני עושה לה דווקא או משהו נדבקת אלי.

בסרטון לא רואים אבל הבלימה נעשיית שניה לפני האוטובוס.

זה הסרטון:

המוזיקה ברקע בעיקר כדי לצנזר את מטר הקללות על האישה.

לאחר שנעמדנו היא נדחפה מאחורי לנתיב האמצעי ממצב של עמידה! ודוחפת רכבים לנתיב הימני (העיקר שיתנו לה להשתלב!) ברגע הזה אמרתי לעצמי שאתן לה להשתלב כיוון שהיא הסתירה לי את כל הכביש בזווית המסוכנת שלה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...