Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נשבר לי המוביל של מדיד השמן. לאחר שקניתי אחד חדש (מקורי) והסרתי את כל השאריות של הישן והשחלתי את החלק החדש

על המדיד מהברזל(עליו הוא מתלבש). החלק יושב במקומו אך לא נכנס עד הסוף( הוא מתנדנד מעט), אני חושש להפעיל עליו לחץ חזק מלמעלה בכדי שלא ישבר. לכאורה ההתקנה( הלבשה) של החלק נראית מאוד פשוטה אך אני חושש לשבור אותו. אשמח להדרכה ממי שביצע זאת בעבר או שיש לו את הידע.

תודה.

אופיר.

• ספונסר פורום
פורסם

אתה צריך לתת מכה חזקה פנימה עם שורש כף היד בלבד .

אתה אמור להרגיש כזה "קלק" והוא בפנים .

בכל מקרה גם כשהוא בפנים הוא עדיין קצת מתנדנד ומה שמחזיק אותו

זה הכיסוי פלסטיק העליון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

המוביל נתפס בשתי דרכים:

1. בחלק התחתון ישנו מרווח קטן שאמור להכנס לתוך שן שיושבת בחיבור מהמנוע

2. בחלק האמצעי ישנה טבעת שמשתלבת בתוך פלח מתכת ונותנת תפיסה נוספת על מנת שלא יזוז

תבדוק את שני החיבורים הללו

פורסם

באמת אדיוטי מצידם להשתמש בפלסטיק הזה... מעבר לעובדה שהוע נשבר לאחר מספר שנים בשל התייבשות, ישנה הסכנה שחלקי פלסטיק מהשברים יכנסו לתוך המנוע.

ככל שאני נמצא בפורום הזה, אני יותר ויותר נדהם לרעה מהקונצרן הזה... (דיווחים על גירים ששובקים חיים ללא הרף / פלסטיקים בעמידות מגוכחת ועוד...)

פורסם

גם אצלי זה קרה בגולף שהיתה לי, יום אחד אני בא לבדוק שמן ויוצא לי כל השרוול יחד עם המדיד. בגלל זה אני שאול.

וגם אצלי נפלו חתיכות לתוך עגן השמן, זה כברה יתפורר לגמרי, לא היה ניתן לעשות דבר.

• תוכן חדש...