Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי צביעת ג'אנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה כבר נמאס לי מטאסות או שהם נופלות כל הזמן או שגונבים אותם...

אז חשבתי על משהו תגידו איך יכול להיות הרעיון שלי (אגב הרכב המדובר הוא אונו)

חשבתי לקנות צבע לבן שמיועד לברזל ולצבוע אותם בלבן וכמובן אח"כ אני יעשה ציפוי לקה...מה אתם חושבים על הרעיון??

כי אין טעם להשקיע באוטו על גלגלי מגנזיום הוא לא יישאר אצלי לעוד תקופה כ"כ ארוכה ששוווה לי להתחיל להשקיע ממש, והעניין שבחלק מהגלגלים יש טאסות ובחלק אין ממש מציק לי וזה מכער את כל העסק.

ואם יש לכם רעיון יפה יותר אתה מוזמנים להציע...

Honda hornet 600

פורסם

מה אנחנו חושבים על הרעיון?

כל אחד והטעם שלו - אני אישית חושב שאם אין גלגלי סגסוגת, אז לפחות טאסות (מקוריות - ולא כל המצועצעות האוניברסליות)... כל הפרוייקט של צביעה בלבן נראה לי חסר טעם - הרבה עבודה על חישוקי ברזל שגם ככה לא נראים משהו

חישוקי ברזל צריכים להיות בצבע אחד - שחור!

הכסוף נהיה חלוד, והלבן נהיה אפור... בזבוז!

אבל אם באמת אכפת לך מה אנחנו חושבים - תצבע! תצלם! ותעלה לפורום שנראה! ;-)

ובנימה אופטימית יותר, תריץ חיפוש ותראה שרשורים מפוצצים בהמלצות על איך לצבוע, ויותר חשוב - איך לעשות את זה נכון ושיחזיק מעמד!

בהצלחה!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...