Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה התלבטויות, עלה אצלנו הצורך לרכב שני. אבקש המלצות מאנשים שהתנסו עם רכבים דומים לדרישותיי:

הנהג הוא נהג יחיד, בן 47.

1.הרכב הולך לנסוע רק בתוך העיר, ואולי איזה גיחה קלה לכביש החוף (וגם זה ל-3 דקות נסיעה ב80 קמ"ש). סה"כ לא אמור לנסוע יותר מ10 ק"מ ביום).

2. אין שום בעיה עם ידני, ואפילו עדיף.

3. לא אכפת לי מנוחות, ביצועים או אבזור, הדבר היחיד שכן קצת משנה זו בטיחות.

4. הנה בא הקץ', למרות שמדובר ברכב עירוני, לעתים יהיו בו 4 אנשים, ואולי אף יותר.

5. תקציב, זה מאוד תלוי בפרט עצמו, אבל בואו נגיד שבערך 12K+3K ליישור קו.

יש למישהו המלצה על רכב שעלול להתאים?

נ.ב. אני לא יודע אם קונים רכב לפי מכונאי, אבל המכונאי שלי שולט היטב במאזדה-פורד, וגם יש לו נסיון עם ניסאן-רנו, אז זה כיוון מומלץ מבחינתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניסאן אלמרה מסוף שנות ה-90 (יש גם ידניות אם תחפש טוב )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

להורים שלי יש אקורד אנגלית, למעט בעיית הגיר האופיינית הרכב משרת נאמנה כבר 5 שנים.

המחירון שלו הוא באיזור 12-14

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
להורים שלי יש אקורד אנגלית, למעט בעיית הגיר האופיינית הרכב משרת נאמנה כבר 5 שנים.

המחירון שלו הוא באיזור 12-14

מהי בעית הגיר האופיינית?

פורסם

תודה לכולם על העזרה, הייתה לנו סאני ישנה ששירתה נאמנה, אז נראה לי שאתחיל לחפש בכיוון האלמרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

רנו מגאן 2

1. הרכב הוא בעצם רכב גדול ומרווח מבפנים.

2. תא מען ענק.

3. היגוי פנטסטי - הגה מאוד קל וזה מאוד חשוב בתמרונים בתוך עיר ומקומות חניה צפופים - באמת - יתרון אדיר.

4. רכב שאפשר להסב אותו לגז - חסכון נוסף בדלק.

5. זול לרכישה וגם עלות התחזוקה השוטפת היא שפויה לכל הדיעות.

6. נוח.

7. בטיחותי.

8. אם תטפל בו כמו שצריך - הוא גם צריך להיות אמין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אלמרה אלמרה אלמרה!

הייתה לנו 7 שנים! רכב שאני מאוד אוהב! נוח חזק אמין משרת היטב.

לשכן שלי יש אחת כזאת שהוא קנה ב 98 יד 1, יש לו 400 אלף קילומטר ונוסע כמו סוס עד היום.

תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה :oops:

פורסם

תודה חברים, אחפש בכיוון האלמרה/מגאן, ומשם זה כבר תלוי בפרט שאמצא, תודה רבה לכולם שוב :)

• תוכן חדש...