Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה אוריס שנת 2008 יש שניה שקניתי לא מזמן ואני רוצה למכור בעתיד הלא רחוק (אני נוסע לחו"ל; בכוונה אני לא כותב בדיוק מתי כדי שלא ישתמע שזה פרסום במטרה למכור את הרכב, כי זה לא).

לפני שבוע עשיתי רברס לא זהיר ודפקתי את הפגוש האחורי דפיקה לא קטנה + קרע בפלסטיק. המכה בהחלט לא נראית טוב, למרות שלא נראה לי שהיא מפריע לרכב/לנהיגה בשום צורה - לפי מה שאני יכול לראות, המכה מוגבלת אך ורק לפגוש.

כמובן שזה חבל לי, כי זו המכה היחידה ברכב וממש בניתי על למכור אותו במחירון מלא - בכלל לא קניתי אותו במטרה למכור כל כך מהר וחבל לי על הכסף שהולך לפח (הנסיעה לחו"ל קצת לא צפויה).

השאלה היא אם שווה לי לעשות עם הדפיקה משהו, בגלל שאני יודע שבודאות אני רוצה למכור את האוטו תוך פחות משנה.

האם כדאי:

- להתעלם, להבין שהקונה יוריד לי קצת במחיר, ולהשאיר לו להחליט אם לתקן ואיך

- ללכת למוסך וללכת לכיוון של "חצי תיקון", שילחצו לי את הפלסטיק החוצה אם אפשר ויעשו כמה קוסמטיקה שאפשר לקמבן בזול כדי שאולי יורידו אותי פחות במחיר

- לתקן לגמרי (נראה לי זה רק פגוש חדש - כמה יעלה לי כזה דבר?) ואז נראה לי שזה הגון אפילו לא להזכיר את זה במכירה (נשמע לכם סביר, או לא?)

תודה מראש,

- יניב

פורסם

שלום,

אם יש קרע בפגוש, אי אפשר ליישר אותו ולא כדאי לתקן.

פגוש חדש לרכב שלך יעלה הרבה יותר ממה שאתה חושב.

לדעתי, ברכב מ 2008 כדאי להפעיל את הביטוח ולתקן, אבל ממש לפני המכירה.

בקשר ל"מחירון מלא", אם זאת אוריס בעלת גיר רובוטי, אתה יכול לשכוח מהמושג הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בקשר ל"מחירון מלא", אם זאת אוריס בעלת גיר רובוטי, אתה יכול לשכוח מהמושג הזה.

לא בקטע וכחני, לגמרי בשביל להבין, אבל למה לשכוח? כי המחירון גבוה, כי אין שוק לרובוטי, כי מה?

- יניב

פורסם
כי אין שוק לרובוטי

ענית לעצמך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא מציע לך לתקן את המכה בשום מצב.

א. משום שבבדיקה ישתמע כי הרכב עבר תאונה והוחלפו חלקי פח

ב. משום שאם אתה מוכר את הרכב עדיף לך לתת לקונה להחליט בקשר למכה.

כשהכל גלוי לעיין ואין נסתר לקונה ככה יהיה לך יותר קל למכור.

במידה והחלטת להשאיר את הדפיקה, בבדיקת הרכב במכון יהיה כתוב לך: לחיצות פח. ולא החלפת חלקי פח. זה משמעותי.

לגבי מחיר מחירון, כמו שאמרו לך, אין סיכוי למחירון. גם בגלל עניין הגיר הרובוטי וגם בגלל מצב השוק.

הרכב היחיד שנמכר היום במחירון זה פולו 2007-2012 עד אז מציע לך לא להיות כבד. תתגמש.

בהצלחה

פורסם

פגוש קרוע אפשר לתקן ואז לצבוע. לא אצל פחח, יש מקומות שמתעסקים רק בפגושים. (מלחימים את הפלסטיק)

זה גם עולה פחות מפגוש תחליפי באיכות גרועה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בטח שלתקן

קודם כל, בין אם אתה תמכור או לא, תתקן שגם אם תמכור לפחות תהנה קצת מהתיקון ולא תתקן למישהו אחר.

דבר שני, כשאתה מוכר אוטו,תזכור, הוא צריך להיות מושלם עד כמה שאפשר. שהיה נקי ואפילו מלוקק-בפנים ובחוץ, כמה שפחות מכות ושריטות. כתמים על הריפוד או בסלון בכלל.

אם אתה כבר מעוניין שהלקוח המיועד יראה את המכה שהייתה, תראה לו תמונה.

מי שבא לראות על-מנת לקנות את האוטו רוצה לראות דבר מושלם (עד כמה שאפשר), מה תתחיל לגמגם לו:"ככה וככה קרה" "אני אתפשר איתך" לא מעניין... זה לא נראה טוב. זה מקום לקונה המיועד גם לקזז לך בעוד דברים או לברוח.

זה כמו דייט או ראיון עבודה: אתה מסוגל ללכת לדייט עם חולצה מלוכלת או קרועה?:roll:8)

תחשוב על זה מהצד...אם הייתה מגיע לראות אוטו לקנייה עם מכה כזאת, איך היית מתנהג? על מה היית חושב? לא היית מתבאס? או אולי אפילו נבהל או חושד?

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

• תוכן חדש...