Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
dsg7 הינו גריר ארור וסורר. הגיר לא יודע להתמודד עם מומנט גבוה וגם בלי סטייג' 1 נותן את נשמתו לבורא עולם לעיתים תכופות מדי.

יחד עם זאת,

יש הטוענים לשיפורים כאלה ואחרים בקלאצ'ים וכדומה...

בכל מקרה,

האחריות על הגיר הורחבה ל-5 שנים אז אין לך הרבה מה לדאוג ולא הייתי חושש יותר מדי לשים צ'יפס לרכב.

ההבדל הינו תהומי, שמיים וארץ.

210 כ"ס ושיפור משמעותי בהאצה. גם בלי תוכנה הרכב הזה מפרפר אם מבטלים את מע' בקרת המשיכה אז אין צורך בסיפורים - פשוט לדעת לשלוט באוטו. וכמובן צמיגים דביקים מומלץ וכמו שפאלו אמר, בלמים.

תעשה סיבוב בין הסדנאות ותראה מה מציעים לך.

אני עם נסיון מצויין של כמה שנים טובות עם GIAC מבית איי אנד איי. ממליץ בחום.

מאז התוכנה בקופרה שלי (והחלפתי גם פילטר אינבוקס) הייתי פעמיים במוסך מורשה לטיפול ולא גילו דבר...

פשוט תחליף את התוכנה באמצעות השלט ל-stock וסע לשלום.

בהצלחה

גיא

מה שגיא אמר מאד מאד נכון,

לגבי הפירפורים שים צמיג איכותי (חובה) - ולא תרגיש פירפורים ואת כל הכח תקבל בצורה חזקה ישר לכביש - תרגיש משיכה ארוכה וחזקה.

לגבי הסדנאות - אכן בחירה לא קלה ואוסיף לך עוד אחת כי אני יודע שגם אותה משווקים בארץ (והיא מתאימה לרכב שלך)

http://www.abt-sportsline.gr/el/category/3935323638/product/393631333432/productdetails.aspx

צמיגים בכל מקרה תחליף כעת - שים R1R של טויו, או גודייר אסימטריק F1 או T1R או S.DRIVE

כדי לקבל אחיזת כביש טובה מאד

קובי

:-)

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה שגיא אמר מאד מאד נכון,

לגבי הפירפורים שים צמיג איכותי (חובה) - ולא תרגיש פירפורים ואת כל הכח תקבל בצורה חזקה ישר לכביש - תרגיש משיכה ארוכה וחזקה.

לגבי הסדנאות - אכן בחירה לא קלה ואוסיף לך עוד אחת כי אני יודע שגם אותה משווקים בארץ (והיא מתאימה לרכב שלך)

http://www.abt-sportsline.gr/el/category/3935323638/product/393631333432/productdetails.aspx

צמיגים בכל מקרה תחליף כעת - שים R1R של טויו, או גודייר אסימטריק F1 או T1R או S.DRIVE

כדי לקבל אחיזת כביש טובה מאד

אוקיי, תודה על העצה, אני עדיין מתלבט כי בכל אופן לא תיכננתי להוציא כל כך הרבה כסף מלבד השיפור אבל אני מבין את חשיבות

הצמיגים. מה מחירם בכלל?

יש מישהו פה עם גיר DSG7 אשר עשה שיפור/עדכון תוכנה? זה מה שמעניין אותי לדעת ועד עתה לא שמעתי על מישהו כזה.

תודה,

פורסם

ראשית אני רוצה להבין על מה קיבלתי התראה ממנהל פורום.אתם מרגיזים

שנית,אמי FR,יש לך 312מ"מ ולא 288 כמו ללאון.ןתאמין מספיק3 לחיצות חזקות מ 100קמ"ש כדי להוצחא מהדעת את הבלמים המקוריים ושיתחילו "לצוף"..

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
אבל אני מבין את חשיבות הצמיגים. מה מחירם בכלל?

אני מאוד מקווה שאתה צוחק שאינך מבין את חשיבות הצמיגים.

הם סה"כ ה'חתיכת גומי' שמחברת בין מרכב הרכב והכביש... :roll:

ראשית אני רוצה להבין על מה קיבלתי התראה ממנהל פורום.אתם מרגיזים

שנית,אמי FR,יש לך 312מ"מ ולא 288 כמו ללאון.ןתאמין מספיק3 לחיצות חזקות מ 100קמ"ש כדי להוצחא מהדעת את הבלמים המקוריים ושיתחילו "לצוף"..

יש לי הרגשה שאחרי ההודעה הזו - תקבל עוד אחת.

מעבר לזה, לא ממש מובן מה ניסית לכתוב.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

למען האמת, פותח השרשור דווקא אמר שהוא מבין את חשיבות הצמיגות:

אבל אני מבין את חשיבות הצמיגים. מה מחירם בכלל?

נדמה לי שמפני שרשם ״מה מחירם בכלל?״ קראת את זה כך:

איני מבין את חשיבות הצמיגים.

מצד שני, יכול להיות באמת שנשמטה לו האות ״י״ מהמילה אני, ואם אכן כך הדבר, אז אני מסכים איתך בכל מילה.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

שוב,

כמו שכתבתי לך וכתבו לך אחרים

צמיגים בכל מקרה תחליף כעת - למשל שים R1R של טויו, או גודייר אסימטריק F1 או טויו T1R או יוקוהומה S.DRIVE

כדי לקבל אחיזת כביש טובה מאד ותיראה שיפור כבר בהתנהגות הרכב בסיבובים, בעצירה בפניות ובכל פרמטר.

צמיגים מחליפים לפני הכל.

איזו מידה הצמיגים שלך? ומחירי צמיגים יהיו לך בין 500-900 לצמיג בערך תלוי במידה שיש על הרכב שלך.

לפני "שידרוג" מנוע תחליף את הצמיגים.

קובי

פורסם

אנשים, כתבתי שאני מבין את חשיבות הצמיגים. רציתי סה"כ לדעת מה עלות הצמיגים אשר צויינו ואכן ענו לי בהודעה האחרונה.

לא זוכר בדיוק את הגודל, זה ברישיון רכב כתוב אבל הם מגיעים 16"

במידה ואחליט להחליף ולשדרג עם התוכנה, יש להחליף לאותה מידה או למידה גדולה יותר?

תודה,

פורסם

בוקר טוב.

הרשו לי לשפוך קצת אור על נושא הברקסים:

1.הבלמים ב 1.8 TSI כ "ס 160 והבלמים ב FR 2.0 TSI -זהים ולכן אם הייצרן "מסתפק בבלמים המקוריים ל 211 כ"ס ,אין שום סיבה שגם אנחנו לא .

2.מידת הצמיגים המקורית בלאון 1.8 TSI הינה 205-55-16 ,שדרוג למידת צמיגים גבוה יותר ,מאושרת ע"י הייצרן ואף מומלצת לנהגים האגרסיביים יותר שבינינו.

אלו שאינם מחפשים "לתקוף " סיבובים בנס הרים יוכלו להסתפק בצמיגים המקוריים.

פורסם
בוקר טוב.

1.הבלמים ב 1.8 TSI כ "ס 160 והבלמים ב FR 2.0 TSI -זהים ולכן אם הייצרן "מסתפק בבלמים המקוריים ל 211 כ"ס ,אין שום סיבה שגם אנחנו לא .

2.מידת הצמיגים המקורית בלאון 1.8 TSI הינה 205-55-16 ,שדרוג למידת צמיגים גבוה יותר ,מאושרת ע"י הייצרן ואף מומלצת לנהגים האגרסיביים יותר שבינינו.

אלו שאינם מחפשים "לתקוף " סיבובים בנס הרים יוכלו להסתפק בצמיגים המקוריים.

תשובה טובה, תודה.

אני בהחלט לא תוקף, לא הרים ולא גבעות אבל יהיה נחמד לקבל תוספת כוח לרכב אז בהחלט עדיין שוקל את עניין שדרוג התוכנה.

הנקודה שיותר מטרידה אותי קצת הינה כיצד גיר DSG7 שלי יעמוד עם השיפור/עומס הזה?

תודה,

פורסם

תתחיל משיפור צמיגים. זה שלב ראשון.

גם עם המידה הקיימת שלך 16" יש צמיגים מעולים שכבר כעת יתנו לך הרגשה אחרת.

לגבי מחירים אני מביא לך מחיר שאפשר לרדת ממנו - זה פורסם כך אבל את אתה קונה רבעיה תתמקח

R1R - יעלה לך 460 שקל לצמיג

T1 SPORT יעלה 535

T1R יעלה 539

S. Drive יעלה 800

קובי

פורסם

אם הבחור רוצה תוספת כוח,

למה שיקנה צמיגים ב-2.5K ולא שדרוג תוכנה ב-2.5K?!?

לנסיעה מנהלתית צמיגי הפירלי המקוריים של הלאון עושים את העבודה מעולה.

פורסם

1.8 TSI דיסק קדמי 288מ"מ ואחורי 256 מ"מ

2.0 TSI FR דיסק קדמי 312 מ"מ ואחורי נדמה לי 282מ"מ

גיא-

מה שניסיתי להעביר ,זה שברקסים מקוריים מתחממים ממש מהר.אחרי שידרוג תוכנה ימצא את עצמו במהירויות יותר גבוהות ולדעתי חשיבות יכולת העצירה תגדל.מעבר לזה שתחושת בטחון נפגעת ,אני שידרגתי את שלי בארבעת הפינות לרפידות DS2500,שזה אנלוג ל YELLOW STUFF.שמיים וארץ.

אם לא צמיגים אז לפחות רפידות קדמיות.בעייני זה חובה.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
אם הבחור רוצה תוספת כוח,

למה שיקנה צמיגים ב-2.5K ולא שדרוג תוכנה ב-2.5K?!?

לנסיעה מנהלתית צמיגי הפירלי המקוריים של הלאון עושים את העבודה מעולה.

תתפלא אבל אין לי צמיגי פירלי :?

הרכב הגיע עם צמיגים מקוריים של Dunlop SP Sport

הגיוני?

טוב או לא?

תודה לכם,

פורסם

הבלמים ממש לא זהים, אין שום קשר.

לפותח השרשור,

למרות שיש אלפי רכבים בעולם עם DSG7 שנוסעים עם תוכנה בלי שום בעיה, אישית, לא הייתי ממליץ.

למה? כי מה שאתה מקבל מהתוכנה לעומת מה שיכול לקרות לגיר פשוט לא שווה את זה.

כל מי שאומר "עולם אחר!" ממש מגזים, הכל פסיכולוגי.

ברכבים האלו אין תחושות, הרכב ירגיש לך טיפונת חזק יותר החל מהילוך שלישי או אפילו רביעי וזהו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...