Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין DSG7 "קלה" או "כבדה".יש "רטוב" או "יבש"."רטוב" מחזיק גם 55 קג"מ,"יבש" כ 32 קג"מ.וזה בדיוק מה שנותן סטייג' 1.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

98civic כתב:

"אין DSG7 "קלה" או "כבדה".יש "רטוב" או "יבש"."רטוב" מחזיק גם 55 קג"מ,"יבש" כ 32 קג"מ.וזה בדיוק מה שנותן סטייג' 1."

הרטוב זה DSG6, לא?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני מבין שיש לך קריאה סלקטיבית. מעולם לא התיימרתי לומר שאני מבין גדול, ההיפך הוא הנכון.

עריכה: אחרי בירור קצר, ה DSG 7 הקלה יותר שנועדה לרכבים קטנים יותר יכולה להחזיק עד 24.9 קג"מ. ה DSG 7 הכבדה יותר, שנמצאת ב TT-RS וב Q5 יכולה לעמוד בעד 51 קג"מ.

אני מבין שאתה אוהב לראות המון הודעות שלך בפורום וזה גורם לך לרשום המון הודעות בנושאים שאתה לא מבין בהם.

למשל הודעה שציינת שלדעתך צמיגים גדולים יותר הרגישו לך 15% קשים יותר לעומת מידה קטנה. איך אפשר לכמת קושי בכלל? מדדת את זה עם ציוד מעבדה?

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

shayy

גם DSG7 שבאודי RS.Q דור חדש של DSG רטוב

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
אני מבין שאתה אוהב לראות המון הודעות שלך בפורום וזה גורם לך לרשום המון הודעות בנושאים שאתה לא מבין בהם.

למשל הודעה שציינת שלדעתך צמיגים גדולים יותר הרגישו לך 15% קשים יותר לעומת מידה קטנה. איך אפשר לכמת קושי בכלל? מדדת את זה עם ציוד מעבדה?

אתה באמת חושב שאכפת לי ממונה ההודעות? ברצינות? מצידי שיגיע ל 20,000 הודעות ואז יאפסו אותו. איך זה בדיוק אמור להטריד אותי?

ולעשות השוואה באחוזים איננה לכמת. נניח שנוקשות הנסיעה של אודי A1 עם ג'אנטים בגודל 16" היא 100%. זה הסטנדרט. נסיעה עם אותו הרכב עם ג'אנטים בגודל 17" הרגישה לי בערך 15% יותר נוקשית, קרי, 115% ביחס לנסיעה עם ג'אנטים קטנים יותר. פשוט שיתפתי את התחושות שהעביר לי הגוף שלי, קשה לי להבין איך אתה מתקשה להבין את זה. מן הסתם אני לא אקנה ציוד מדידה מדעי שספק אם כלל קיים ואם כן, השד יודע איפה ניתן להשיג, וגם אם ניתן להשיג, אשתו של השד יודעת כמה ציוד כזה עולה. זה היה רק על מנת לתת פרספקיבה.

ו Shavvy - אתה אכן צודק. אבל ה DSG 7 ה'רטוב' הוא באמת כבד יותר פיסית מה'יבש', ולמי יש כח להיות פוליקלי קורקט :-P

גם DSG 6 הוא 'רטוב'. כשהם בנו 'יבש' (עובד עם בערך 1.7 ליטרים של שמן במקום 7-8 ב'רטוב') הם ניסו לחסוך כסף. ב'רטוב' הם למעשה לא התקמצנו.

וזה לא מדויק שהוא מאפשר 32 קג"מ. מבירורים טיפה יותר מעמיקים, ראיתי שהעומס המירבי שהוא יכול 'לסבול' הוא עומס של 250 N*m, קרי 25.492 קג"מ. ד"א, השתמשתי במידה של N*m בגלל שהיא מעט יותר מדוייקת מ lb*ft בתרגום לקג"מ, אם הייתי מחשב לפי 180 lb*ft הייתי מגיע ל 24.885 קג"מ). סתם In the name of completion, ה DSG 6 מסוגל לסבול עד 35.69 קג"מ.

.Your average Notepad

פורסם

הכל לקוח מויקיפדיה.

At the start of 2008, an additional 70 kg (150 lb) seven-speed DSG transaxle became available. It differs from the six-speed DSG, in that uses two single-plate dry clutches (of similar diameter).This clutch pack was designed by LuK Clutch Systems, LLC. This seven-speed DSG is used in smaller front-wheel-drive cars with smaller displacement engines with lower torque outputs, such as the latest Volkswagen Golf, Volkswagen Polo Mk5, and the new SEAT Ibiza, due to it having a maximum torque handling capacity of 250 N·m (180 lb·ft). It has considerably less oil capacity than the six-speed DQ250; this new DQ200 uses just 1.7 litres (0.37 imp gal; 0.45 US gal) of transmission fluid.

In September 2010, VW launched a new seven-speed DSG built to support 500 N·m (370 lb·ft), the DQ500. Its first use was in the Audi TT-RS.

.Your average Notepad

• תוכן חדש...