Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האחריות ל 5 שנים היא לא רק לגירים של עד 2011? כשקניתי את הרכב לא היה שום אזכור לחמש שנות אחריות. קניתי אותו ביולי 2012.

.Your average Notepad

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מספיק שהטכנאי ישים לב שיש למגדש בלאי קצת מואץ ויחליט לחפור לתוכנה של הרכב ולראות אם יש משהו חשוד.

אתה מעט מגזים ונסחף.

שוב, כמו שציינתי, אני ועוד רבים שאני מכיר הכנסנו רכבים משופרים למוסכים מורשים ומעולם לא העירו או שאלו מה פשר העניין.

כמובן שתמיד יש יוצאים מהכלל אבל בכל שנותיי עם רכב משופר לא נתקלתי בבעיות או בהתנערות מאחריות.

פורסם
אני גם שקלתי להוסיף APR Stage 1 לאודי A1 שלי, עם 7 DSG. בכל מקרה, ירדתי מזה. יש לרכב שלי שלוש שנות אחריות ואני פשוט לא מעוניין להסתכן, אפילו ב 1%, לאבד אותה. קשה לי להאמין שיקרה משהו לתיבת הילוכים יחסית בשלה של 2012, אבל אני עדיין לא אמיץ מספיק. מספיק שהטכנאי ישים לב שיש למגדש בלאי קצת מואץ ויחליט לחפור לתוכנה של הרכב ולראות אם יש משהו חשוד. מה גם שברכב שלי השיפור הוא מ 122 סוסים למשהו כמו 134, לא הייתי אומר הבדל של שמיים בארץ.

עשינו מנוע כמו שלך השבוע (על אודי A3 שנת 2012 עם גיר DSG 7 ).

לאחר החלפה לתוכנה של GIAC והתקנה של גאנטים 18 +צמיגים רחבים (225-40-18) , הרכב מפרפר בהילוך שני !

ההבדל היה עצום ! ולכן המושג "שמים וארץ "בהחלט רלוונטי כאן -בפן החיובי של המילה.: evil:

התקנת תוכנה משופרת + מקורית +שלט ,אינה ניתנת לזיהוי /איתור במוסך ,בשום דרך או אמצעי העומד לרשותו של המכונאי או איש הדיאגנוזה בארץ כל עוד לפני כניסתכם למוסך,החזרתם לתוכנת "סטוק"!

חיבור לתוכנת VAG-COM ,יראו למכונאי נתוני גדישה/הצתה/דלק הזהים לאלו של הייצרן .

אמצעי נוסף שיכול לשמש את המכונאי למעקב אחר שידרוגי תוכנה ,קרוי CAUNTER והוא מונה את מספר הצריבות שעבר המחשב-אבל גם אותו אנחנו דואגים לאפס....:wink:

לפי מיטב ידיעתי ,האפשרות היחידה לבדוק האם מותקנת תוכנה משופרת על הרכב אם לאו ,היא לפרק ולשלוח פיסית את המחשב לייצרן -לי בכל אופן ,לא ידוע אפילו על מקרה 1 כזה (ואנחנו 15 שנה בענף.).

בכל אופן ,לאלו מכם שעדיין חוששים ,תמיד קיימת האופציה לצרוב את הרכב חזרה למקורי -יצרן ולאפס את הקאונטר ללא עקבות.

כאשר הידע בנושא רב הנסיון חינם והתוצאה ידועה מראש ,שווה לנסות-רק כך תדעו איך הרכב באמת יכול לנסוע.

פורסם
פעם אחת שאני מסכים עם מה שרשמת, ילד בן 20 ששם תוכנה על הרכב של ההורים וקיבל זריקת אדרנלין בסדנה הוא ממש אבל ממש לא פרמטר או אינדיקציה.

לפותח הדיון, רק APR - ולא רק בגלל התוכנה.

ג'וני צור קשר בפרטי, מובטח לך משהו מעניין.

הרכב שלי לא של ההורים, הקנאה אוכלת אותך שאני יכול להחזיק לאון FR בגיל 20 ולך עדיין לא היה רישיון.

ד"א כל מה שרשמתי בקשר לGIAC אמת, אף אחד לא משלם לי כדי לשקר ואני גם לא מכיר את אלי ואביחי כל כך טוב, זה רק שלום שלום צריבת התוכנה וסלאמט, במיוחד אחרי שהתנסיתי בעוד תוכנה עוד לפני GIAC.

אני ממליץ על GIAC, אתה יכול להקשיב ואתה יכול ל****** לי מהפרצוף..

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

לא דיברתי על הלאון החדשה ש''קנית'', אלה על הלבנה שהתלהבת איתה ברמת גן.

בדיון קנייה של הרכב ההוא הזכרת כמה וכמה פעמים מה שרשמתי.

יש פה מתנדב עם GIAC שאני אחבר ''ציוד דיאגנוסטיקה של מכונאי ממוצע'' ואשווה עם מחשב סטוק מהיצרן ? בישביל לסגור את הפינה הזאת אחת ולתמיד.

פרונלה, אין לי רישיון ואני רוכב על אופניים בכלל וזה לא מפריע לי לכתוב מה שבא לי.

E&A, מה לא חוזר למקורי ? אז למה להטעות לקוחות ? ;)

פורסם

!בלחיצה על השלט התוכנה חוזרת לתוכנה המקורית

יש אפשרות להתקין 4 תוכנות שונות

Stock -מקורית

Pump -95/98אוקטן

Race -104אוקטן

Valet -הספק מוגבל

האופציה הזאת קיימת אצל רוב חברות התוכנה בחלקם יש צורך לכבות את הרכב ולהעביר את התוכנה על ידי בקרת השיוט

אבל הפעולה זהה

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

לקויילים שרופים אין קשר לשיפורים אלא בעיה ידוע ב 1.8tsi שכנראה בשלב זה או אחר תפגע בכל מנוע

תוכנה של apr אכן נותנת הכי הרבה מומנט בסל״ד נמוך לכן אין צורך ללחוץ עד הסוף כמו ילד מתלהב ופשוט להנות מהמומנט.בהילוכים נמוכים צריך לשלוט על רגל ימין ,בצד שני החל מהילוך שלישי תהנה הכוח הזה במלואו ותוכל ללחוץ עד הסוף .הטורבו במנוע הזה קטן לכן הספקים בסל״ד גבוה יהיו כמעט זהים.ההפרש הוא בסל״ד נמוך.סה״כ apr נותן לך ליניאריות והרגשה של מנוע ״גדול״

הבעיה הגדולה אלו הצמיגים המקוריים של הרכב וכמובן הברקסים העלובים

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

בדיון בקטגוריית "טכני, אחזקה, טיפולים" טען מנהל הפורום כי ניתן להוריד מהמחשב נתונים לגבי עומסים שהמנוע עמד בהם.

אני חייב להודות שאיני יודע אם קיימת אפשרות כזאת.

יחד עם זאת, בהנחה שמנהל הפורום יודע על מה הוא כותב, הרי שמנוע "משופר" עומד בפני עומסים גבוהים מזה של מנוע במצב מקורי. האם לא ניתן לעלות על ה"שיפור" בדרך זו?

מי שרוצה להבין מניין דגתי את המינוח "עומס מנוע" - נא לראות הודעה #69 כאן:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=446433&highlight=I10&page=5

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ניר,

למרות כל מה שאומרים פה, ואני מאוד מכבד את מה שכולם אומרים וגם מאמין להם, אני רק רוצה לתת לך נקודה קטנה למחשבה ששווה להתעכב עליה: הרכב חדש, רכשת אותו ממיטב כספך, קח בחשבון שהסיכוי לאיבוד אחריות מהיבואן (גם אם קלוש מאוד) קיים ויש לקחת זאת בחשבון. שוב, אני מכבד את כולם ומאמין לכולם ולא בא לשכנע אחרת, אבל ראוי שיהיה בדיון הזה גם 'פרקליט שטן' אחד, ובמיוחד כשהגיר הוא אוטומט ולא ידני (וספציפית DSG שהסיפורים עליו הם לא מעטים).

יום טוב איש.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

ניר, בהמשך לשיחתנו אני אוסיף כאן כמה דברים.

אני לא אמליץ כאן על תוכנה כי לא יוצא לי מזה כלום. גם ככה הפערים לא תהומיים למרות שיש כאלה המנסים לצייר זאת ככה.

בלמים הם אכן נק' תורפה ברכב אך בשל אופי הנהיגה שלך אין צורך להחליף אותם. להתקין מס' תוכנות ולרכוש שלט על מנת שתוכל לזפזפ בינהן זה גם מיותר וחבל על הכסף.

החששות היחידות שלי הן בגלל הגיר, זה לשיקולך.

דבר נוסף, שהוא לא מכוון ישירות אלייך. לפני השיפורים ברכב, כדאי לשפר את הנהג, קורס נהיגה יתן לך הרבה יותר מעוד 40 כ"ס.

פורסם
ניר,

למרות כל מה שאומרים פה, ואני מאוד מכבד את מה שכולם אומרים וגם מאמין להם, אני רק רוצה לתת לך נקודה קטנה למחשבה ששווה להתעכב עליה: הרכב חדש, רכשת אותו ממיטב כספך, קח בחשבון שהסיכוי לאיבוד אחריות מהיבואן (גם אם קלוש מאוד) קיים ויש לקחת זאת בחשבון. שוב, אני מכבד את כולם ומאמין לכולם ולא בא לשכנע אחרת, אבל ראוי שיהיה בדיון הזה גם 'פרקליט שטן' אחד, ובמיוחד כשהגיר הוא אוטומט ולא ידני (וספציפית DSG שהסיפורים עליו הם לא מעטים).

יום טוב איש.

כן, יש חשש בראש כיוון שלא עשיתי דבר כזה מעולם וממש לא בא שמשהו יתקלקל למרות האחריות. נראה, לא יודע מה לומר לך, יש התלבטות. תודה על השיתוף.

ניר, בהמשך לשיחתנו אני אוסיף כאן כמה דברים.

אני לא אמליץ כאן על תוכנה כי לא יוצא לי מזה כלום. גם ככה הפערים לא תהומיים למרות שיש כאלה המנסים לצייר זאת ככה.

בלמים הם אכן נק' תורפה ברכב אך בשל אופי הנהיגה שלך אין צורך להחליף אותם. להתקין מס' תוכנות ולרכוש שלט על מנת שתוכל לזפזפ בינהן זה גם מיותר וחבל על הכסף.

החששות היחידות שלי הן בגלל הגיר, זה לשיקולך.

דבר נוסף, שהוא לא מכוון ישירות אלייך. לפני השיפורים ברכב, כדאי לשפר את הנהג, קורס נהיגה יתן לך הרבה יותר מעוד 40 כ"ס.

אני מבין מה שאתה אומר דניאל ידידי, בהחלט קורס ייתן לי את האופציה להנות מהרכב אפילו יותר, אקח לשיקול דעתי, תודה.

פורסם

צמיגים מקוריים עלובים...הם בקושי מסתדרים עם הספק מקורי..מעבר לצמיג איכותי יותר עדיין לא יפתור את בעיה אחיזה לגמרי אבל עדיין עדיף...לפחות בשני יחפור הרבה פחות.

אחריות שמאחריות..היום יש מוסכים שמודעים לרכבים משופרים ועדיין נותנים אחריות למרות תוכנה...עידכון תוכנה לסטייג' 1 לא יגרום נזק לטורבו או לכל מכלול אחר בצורה כלשהי..

הגיר לעומת זאת אכן בעייתי...כי המנוע הזה יודע לתת המון..כשפותחים אותו כמו שצריך...אבל זה אקטואלי לגיר ידני בלבד..

העניין הוא שמורידים גדישה ועם זאת מומנט כאשר צורבים תוכנה בשילוב עם DSG7

לך על תוכנה ותהנה מהרכב..

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תוכן חדש...