Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על כל העזרה, לא ידעתי שיש כל כך הרבה בין התוכנות השונות.

1. מישהו יכול לומר לי לגבי תחושת ההבדל כמו שפרונלה דיבר לפי החוויות שלו? אני נוהג לרוב בהילוך DRIVE רגיל ומידי פעם ב-S

אז השאלה, מה ההבדל בין עכשיו לנסיעה בהילוך DRIVE אחרי עדכון התוכנה.

אני הבנתי ההספק עולה מ-160 כ"ס לאיזור ה-200 כ"ס, זה נכון או לא הבנתי נכון?

2. עדכון תוכנה וזהו? אין צורך להחליף רכיבים פיזיים בשל עומס וכו'?

3. במידה ויש תקלה מסויימת ברכב, האם לפני נסיעה למוסך מורשה בעיר שלי יש צורך להסיר את התוכנה או ניתן לבוא למוסך כך בלי לומר להם דבר ללא חשש שיעלו על זה ואז יתנערו מאחריות?

אשמח לתשובות גם על שאלות אלו, בכל זאת אתם יכולים להבין את החשש שלי, מעולם לא היה לי רכב שניתן היה לשפר בעדכון תוכנה.

תודה לכולם!

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תחרות בין סדנאות היתה ותהיה תמיד.

היא תהיה בריאה כל עוד הגולשים ישמרו על כבודם של הסדנאות המשתתפות.

להערכתי PRONELLA מתכוון לכך,שאחרי התקנת תוכנה ,בהדבקת דוושה לרצפה ,הרכב מפרפר עד 100 קמ"ש ולכן הכוח מורגש רק אחרי שהצמיגים מקבלים אחיזה ומפסיקים לפרפר (מעל 80 קמש...)

רצוי לציין ,שאם לא "תדביק "את הדווושה לרצפה ,הרכב לא יפרפר כלל.

ולפותח השרשור:

חברת GIAC ,אותה אנו מייצגים ,מציעה לך תוספת הספק משמעותית של כ 50 כ"ס וכ 6 קג"מ למומנט (תלוי בסוג הדלק בו תבחר להשתמש.)

ההבדלים בהספק נובעים מאיכות הדלק אותה תבחר לתדלק (95 או 98 אוקטן ) כאשר בהתקנת תוכנה אחת ,אתה מקבל למעשה

2 תוכנות ,האחת לאוקטן 95 והשניה לאוקטן 98 ,כאשר לפי נתונים המתקבלים בזמן אמת,בוחר המחשב בתוכנה המתאימה לסוג הדלק אותו תדלקת.

בנוגע לשאלתך בנושא האחריות , מצאו ב GIAC את הפתרון הבא:

בעלות נוספת של 900 ש"ח ,תוכל לקבל שלט חיצוני ובעזרתו להעביר בין התוכנות.:

לפני כניסה למוסך ,תוכל אתה בעצמך,להחזיר את הרכב למצב מקורי ובצאתו מהמוסך ,שוב למשופר והכל בלחיצת כפתור וללא תלות בסדנא המשפרת.

כמוכן ,אנו מציעים נסיעת התרשמות חינם ללא חיוב או התחייבות והחזר כספי מובטח בתוך שבוע מיום ההתקנה -במידה ולא תהיה מרוצה.

אם יש שאלות נוספות-בכיף.

פורסם
תודה לכולם על כל העזרה, לא ידעתי שיש כל כך הרבה בין התוכנות השונות.

1. מישהו יכול לומר לי לגבי תחושת ההבדל כמו שפרונלה דיבר לפי החוויות שלו? אני נוהג לרוב בהילוך DRIVE רגיל ומידי פעם ב-S

אז השאלה, מה ההבדל בין עכשיו לנסיעה בהילוך DRIVE אחרי עדכון התוכנה.

אני הבנתי ההספק עולה מ-160 כ"ס לאיזור ה-200 כ"ס, זה נכון או לא הבנתי נכון?

2. עדכון תוכנה וזהו? אין צורך להחליף רכיבים פיזיים בשל עומס וכו'?

3. במידה ויש תקלה מסויימת ברכב, האם לפני נסיעה למוסך מורשה בעיר שלי יש צורך להסיר את התוכנה או ניתן לבוא למוסך כך בלי לומר להם דבר ללא חשש שיעלו על זה ואז יתנערו מאחריות?

אשמח לתשובות גם על שאלות אלו, בכל זאת אתם יכולים להבין את החשש שלי, מעולם לא היה לי רכב שניתן היה לשפר בעדכון תוכנה.

תודה לכולם!

הבנת נכון, ההספק אכן עולה לאיזור ה-200 סוסים.

עדכון תוכנה וזהו, אין צורך ברכיבים אחרים למרות שיש שימליצו להחליף לפילטר אינבוקס.

בקופרה הקודמת שלי, הייתי מכניס אותה כמו שהיא למוסך מורשה, לא משנה אם זה היה טיפול או בדיקה של משהו, אף פעם לא אמרו כלום ולא התנערו מאחריות. ושלי עוד הייתה משופרת הרבה יותר מעדכון תוכנה, כולל רכיבים שנראו בבירור לעין - צנרת, הנמכה, פילטר, אינלט וכו'.

פורסם

ציפור קטנה לחשה לי שהתוכנה נשארת GIAC פשוט עם פרמטרים שווים לסטוק.

ככה שלהגיד ''מצב מקורי'' לא יהיה נכון, בעזרת חיבור VCDM יהיה אפשר לגלות.

אני טועה ?

פורסם
תחרות בין סדנאות היתה ותהיה תמיד.

היא תהיה בריאה כל עוד הגולשים ישמרו על כבודם של הסדנאות המשתתפות.

להערכתי PRONELLA מתכוון לכך,שאחרי התקנת תוכנה ,בהדבקת דוושה לרצפה ,הרכב מפרפר עד 100 קמ"ש ולכן הכוח מורגש רק אחרי שהצמיגים מקבלים אחיזה ומפסיקים לפרפר (מעל 80 קמש...)

רצוי לציין ,שאם לא "תדביק "את הדווושה לרצפה ,הרכב לא יפרפר כלל.

ולפותח השרשור:

חברת GIAC ,אותה אנו מייצגים ,מציעה לך תוספת הספק משמעותית של כ 50 כ"ס וכ 6 קג"מ למומנט (תלוי בסוג הדלק בו תבחר להשתמש.)

ההבדלים בהספק נובעים מאיכות הדלק אותה תבחר לתדלק (95 או 98 אוקטן ) כאשר בהתקנת תוכנה אחת ,אתה מקבל למעשה

2 תוכנות ,האחת לאוקטן 95 והשניה לאוקטן 98 ,כאשר לפי נתונים המתקבלים בזמן אמת,בוחר המחשב בתוכנה המתאימה לסוג הדלק אותו תדלקת.

בנוגע לשאלתך בנושא האחריות , מצאו ב GIAC את הפתרון הבא:

בעלות נוספת של 900 ש"ח ,תוכל לקבל שלט חיצוני ובעזרתו להעביר בין התוכנות.:

לפני כניסה למוסך ,תוכל אתה בעצמך,להחזיר את הרכב למצב מקורי ובצאתו מהמוסך ,שוב למשופר והכל בלחיצת כפתור וללא תלות בסדנא המשפרת.

כמוכן ,אנו מציעים נסיעת התרשמות חינם ללא חיוב או התחייבות והחזר כספי מובטח בתוך שבוע מיום ההתקנה -במידה ולא תהיה מרוצה.

אם יש שאלות נוספות-בכיף.

תשובה מלאה ויפה, תודה רבה. אני אזכור זאת ואם משהו אצור קשר, רוב תודות. אהבתי את הפתרון של השלט החיצוני, זה באמת חוסך רבות. לא אהבתי את עניין הפרפור אך אני יכול להבין למה אתה מתכוון בחיפוש אחיזה בלחיצה שכזו.

הדלק שאני משתמש בו הוא 95 אוקטן, אני מעריך כי גם בדלק כזה העדכון יעבוד יפה וישפר את ביצועי הרכב?

הבנת נכון, ההספק אכן עולה לאיזור ה-200 סוסים.

עדכון תוכנה וזהו, אין צורך ברכיבים אחרים למרות שיש שימליצו להחליף לפילטר אינבוקס.

בקופרה הקודמת שלי, הייתי מכניס אותה כמו שהיא למוסך מורשה, לא משנה אם זה היה טיפול או בדיקה של משהו, אף פעם לא אמרו כלום ולא התנערו מאחריות. ושלי עוד הייתה משופרת הרבה יותר מעדכון תוכנה, כולל רכיבים שנראו בבירור לעין - צנרת, הנמכה, פילטר, אינלט וכו'.

אוקיי, נשמע טוב. מה דעתך על האפשרות שקודמך הציע במידה ואפשרי עם שלט שישלוט על מחשב הרכב ויעביר בין מצב משופר למצב המקורי של הרכב? כדי מה שנקרא להיות בראש שקט? בכל זאת, כל מוסך מתנהל אחרת, לך תדע. דעתך?

פורסם

הבעיה העיקרית של הרכב היא בלמים "רגילים" מדי.

לפני שהייתי מוסיף כ"ס אחד, הייתי דואג לשיפור משמעותי בכושר הבלימה והחלפת הצמיגים לאיכותיים יותר (אפילו באותה מידה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה שעדכון תוכנה אחד עושה, אה?

התחלת במשהו קטן, פתאום יש צורך להחליף עוד ועוד.

אני מבין את המחשבה בהחלט וכן, הבלמים באמת רגילים מידי כמו שאתה אומר. אני זוכר שנסעתי ב-M1. זה בלמים! מדהים

איך הרכב עוצר במהירות ממהירויות גבוהות להילוכים ראשונים.

פורסם

dsg7 הינו גריר ארור וסורר. הגיר לא יודע להתמודד עם מומנט גבוה וגם בלי סטייג' 1 נותן את נשמתו לבורא עולם לעיתים תכופות מדי.

יחד עם זאת,

יש הטוענים לשיפורים כאלה ואחרים בקלאצ'ים וכדומה...

בכל מקרה,

האחריות על הגיר הורחבה ל-5 שנים אז אין לך הרבה מה לדאוג ולא הייתי חושש יותר מדי לשים צ'יפס לרכב.

ההבדל הינו תהומי, שמיים וארץ.

210 כ"ס ושיפור משמעותי בהאצה. גם בלי תוכנה הרכב הזה מפרפר אם מבטלים את מע' בקרת המשיכה אז אין צורך בסיפורים - פשוט לדעת לשלוט באוטו. וכמובן צמיגים דביקים מומלץ וכמו שפאלו אמר, בלמים.

תעשה סיבוב בין הסדנאות ותראה מה מציעים לך.

אני עם נסיון מצויין של כמה שנים טובות עם GIAC מבית איי אנד איי. ממליץ בחום.

מאז התוכנה בקופרה שלי (והחלפתי גם פילטר אינבוקס) הייתי פעמיים במוסך מורשה לטיפול ולא גילו דבר...

פשוט תחליף את התוכנה באמצעות השלט ל-stock וסע לשלום.

בהצלחה

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
מה שעדכון תוכנה אחד עושה, אה?

התחלת במשהו קטן, פתאום יש צורך להחליף עוד ועוד.

גם עם הכוח הקיים, הבלמים הם המגבלה העיקרית שמונעת נהיגה חזקה ברכב. הם בסדר, אבל לא בשביל לתקוף פניות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יאללה, כולם עשו לי חשק לשפר עכשיו.

באתר של APR ראיתי שזה מעלה את ההספק ל-183 כ"ס באוקטן 95 שבו אני משתמש.

מישהו יודע לכמה בדיוק זה מעלה? ומה לגבי מומנט? לכמה מעלה?

תודה שוב לכולם!

פורסם

מכיוון שכל החברות נותנות היום נסיון חינם,הייתי מציע לך ללכת ולנסות מה יש לכל אחת להציע ומה שיתאים לך -קח.

מכיוון שהשינוי משמעותי ביותר ,להשאר סטנדרטי זו לא אופציה מומלצת...

אם תרצה לראות קצת תמונות , בקר בלינק הבא : (אל תשכח להיכנס ל "תמונות")

http://www.facebook.com/pages/EA-Autosport/102558339791501?fref=ts

פורסם
יאללה, כולם עשו לי חשק לשפר עכשיו.

באתר של APR ראיתי שזה מעלה את ההספק ל-183 כ"ס באוקטן 95 שבו אני משתמש.

מישהו יודע לכמה בדיוק זה מעלה? ומה לגבי מומנט? לכמה מעלה?

תודה שוב לכולם!

כל חברה מודדת את ההספקים באופן שונה, מה גם שבד"כ הדיינוים הם שונים לכן ההספקים שונים. אתה צריך להסתכל קודם כל מה ההספק המקורי שנמדד על אותו דיינו ורק אח"כ מה ההספק שנמדד אחרי צריבת התוכנה ואז תקבל את התוספת האמיתית.

ובלי שום קשר, באמת כדאי לך לנסות את כל התוכנות ובכך תוכל לראות לאיזה תוכנה "התחברת" יותר, ההרגשה לא פחות חשובה ממספרים..

פורסם

אני גם שקלתי להוסיף APR Stage 1 לאודי A1 שלי, עם 7 DSG. בכל מקרה, ירדתי מזה. יש לרכב שלי שלוש שנות אחריות ואני פשוט לא מעוניין להסתכן, אפילו ב 1%, לאבד אותה. קשה לי להאמין שיקרה משהו לתיבת הילוכים יחסית בשלה של 2012, אבל אני עדיין לא אמיץ מספיק. מספיק שהטכנאי ישים לב שיש למגדש בלאי קצת מואץ ויחליט לחפור לתוכנה של הרכב ולראות אם יש משהו חשוד. מה גם שברכב שלי השיפור הוא מ 122 סוסים למשהו כמו 134, לא הייתי אומר הבדל של שמיים בארץ.

.Your average Notepad

פורסם

מסוף 2011 לא אמורה להיות בעיה כלשהי עם הגיר/קלאצ'ים וכמו שאמרו מקודם, האחריות הורחבה ל5 שנים.

אולי זה יפתיע אותך אבל שמעתי על הרבה מקרים שרכבים חדשים ששופרו יותר מתוכנה ונשרפו להם הקויילים, צ'מפיון החליפה את הקויילים השרופים ולא התנערה מאחריות, וגם האחריות היא ל5 שנים.

• תוכן חדש...