Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרישות מיגון לביטוח מאזדה MX-5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת הביטוח בה אני מבטח את הרכב ביקשה להתקין עלוקה על הרכב כחלק מחוזה הביטוח.

האם המתקין צריך להיות בעל התמחות ברכב המסויים או ברכבי היצרן המסויים או שכל מתקין מורשה מספיק טוב? ראיתי תשובות לכאן ולכאן ופשוט לא מצאתי שום מקום באיזור (כפר סבא) שמתמחה במאזה ובטח שלא ב-MX-5.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אין דרישה כזאת לעלוקה בלבד, עלוקה היא חלק מדרישה מסוימת. ייתכן ואתה נדרש לקודנית ועלוקה?

אולי בכלל מערכת איתור פעילה ועלוקה?

איזה שנה הרכב?

בכל מקרה, ברכבי דלק מוטורס, קוברה מתקינים כמעט את כל הרכבים, לכן מומלץ להתקין באחת מהתחנות המורשות שלהם.

תבדוק מול חברת הביטוח מה רמת המיגון הנדרשת המדויקת ואיתה תיגש לתחנת התקנה.

אגב, אין צורך להיות מומחה כדי להתקין בMX5.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

איזו שנה המיאטה? אני יודע כעובדה שמיאטות מ-2007 כבר לא צריכות איתוראן/פוינטר, אם מתעקשים. ותאמין לי, שווה לך להתעקש.

אצלי חוץ מהאימובילייזר המקורי יש קודנית וזהו (האיתוראן בוטל). הגיוני שברכב שאתה קונה כבר יש איתוראן או פוינטר כי זו הייתה דרישה של הביטוח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מסכים עם רוני. הרבה פעמים חברות הביטוח מנסות לבקש "מקסימום מיגון" ללא סיבה ואם מתעקשים, הם יורדים מזה.

בזמנו היה מותקן אצלי איתוראן, ואחרי שנה ביקשו איתוראן כפול. הפעלת לחץ מתון, וירדו מזה.

בדוק בכל מקרה כמה סוכנים, זה יעזור לך אולי גם במחיר ובנושא של החרגת הגג מהביטוח.

ראה עוד בנושא באתר מועדון הרודסטרים: http://www.roadster.co.il

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...