Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

יש לי גולף 2000 מנוע 2.0 160 אלף ק"מ

יש לי בעיה בגיר ..כשאני מתחיל נסיעה ואני בהילוך לוחץ על הגז יש כמה שניות השהייה הטורים עולים ואז רק ההיולוך ניכנס

עם מכה..ואז הרכב נוסע מצויין עד שאני נגיד ברביעי מאט כדיי לקחת פנייה וביציאה מהפניה כשאני לוחץ שוב על הגז

שוב יש מכה בכניסה של ההילוך...

יש למישהו כאן רעיון מה זה יכול להיות לפניי שאני פונה עם זה למוסך? תודה..

פורסם

בדקת שמן גיר לאחרונה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תרשום קצת יותר פרטים כגון:

מתי נרכש הרכב?

האם נרכש עם התקלה המדוברת?

אם לא, מתי החלה התקלה?

האם הוחלף אי פעם שמן גיר באחד הטיפולים? האם הרכב טופל באופן סדיר?

האם ישנו מצנן גיר חיצוני?

בעקרון אם תעשה חיפוש קצר ברשת על הגיר של הרכב הזה 01M אתה תבין טוב יותר את גודל הטרגדיה

פורסם

יש מדיד מיוחד לצורך כך. בדומה למדיד שמן מנוע.

המלצתי לך - אל תסע לפני שתבצע את הבדיקה.

יש כאן חבר בשם מרק10 ובוודאי נוספים שיוכלו לעזור לך בתאור המיקום של המדיד ודרך הבדיקה הנכונה.

אני יכול להגיד לך שלפני הרבה (מאוד) שנים נתקלתי בתופעה דומה (בוולוו) ומכיוון שתפסתי את זה בזמן חסכתי לעצמי שיפוץ גיר.

בסה"כ היה בנד שיצר חריר בצנור שמן גיר ומיד כשהרגשתי שינוי בתפקוד הגעתי למוסך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הרכב נקנה עם הבעיה לפני חודש. אני לא יודע מה היחס שנתן לו הבעלים הקודם. השאלה אם מישהו נתקל בבעיה דומה, או שיש לו הבנה לגביי הבעיה. ורק לדעת אם ״אכלתי אותה״ או שזה עניין לא רציני, והכוונה שלי בכסף.

פורסם

צריך לבדוק אם יש או אין מדיד לשמן הגיר (יש לא מעט רכבים בקבוצת היצרן הזה,שאין בהם מדיד שמן והבדיקה נעשית ע"י פתיחת בורג מיוחד במוסך).בדיקת שמן גיר חייבת להיות עם ציוד ייעודי של מוסך מתמחה/מורשה/מכון גירים בלבד.

ככל הנראה,מדובר בתקלה לא פשוטה שעלולה לחייב תיקון לא קטן בגיר (אתה מתאר מצב של החלקה ואי אפשר להבין מהתיאור ומבלי לבדוק את הרכב פיזית עד כמה המצב בעייתי).יש מקרים בהם החלפת/שיפוץ בלוק שסתומים/תיקון /החלפת מוח מספיקים ויש מקרים בהם הבעיה מחייבת שיפוץ גיר.

אם אתה מהצפון- ממליץ לגשת לגירומטיק,שנמצאים ברחוב המוסכים 51 (לבאים מצ'ק פוסט ממשיכים לכיוון לב המפרץ ולאחר מס' בודד של ק"מ יש פנייה ימינה עם פנצ'ריה על הכביש ומשם ממשיכים ישר).

אם אתה מהמרכז- מומלץ לגשת לאחד מהשניים: מוסך רון בת"א0מוסך מתמחה ברכבי קונצרן VAG) או מכון לגירים אוטומטיים של ספי חבר הפורום ושותפו יניב בפ"ת,צומת סגולה.

רק לאחר אבחון מקיף ניתן לדעת עד כמה חמורה הבעיה ולפי זה,תקבל הצעת מחיר רצינית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הרכב נקנה עם הבעיה לפני חודש. אני לא יודע מה היחס שנתן לו הבעלים הקודם. השאלה אם מישהו נתקל בבעיה דומה, או שיש לו הבנה לגביי הבעיה. ורק לדעת אם ״אכלתי אותה״ או שזה עניין לא רציני, והכוונה שלי בכסף.

התקלה שאתה מתאר היא חמורה מאוד וככל הנראה מדובר פה בשיפוץ גיר בעלות על עד 10,000! וזה מנסיון העבר של לא מעט חברי הפורום ומכרים אישיים.

אם אפשר לשאול, האם הרכב נבדק לפני הרכישה? אם כן, מה נאמר בבדיקה?

אם לא, האם נרכש במחירון או במחיר ״מציאה״ עקב התקלה הנ״ל?

האם בעל הרכב עדכן אותך בתקלה הזו לפני הרכישה?

פורסם
התקלה שאתה מתאר היא חמורה מאוד וככל הנראה מדובר פה בשיפוץ גיר בעלות על עד 10,000! וזה מנסיון העבר של לא מעט חברי הפורום ומכרים אישיים.

לא הגזמת קצת ?

איזה כייף לי :)

פורסם
לא הגזמת קצת ?

בו נלך על הworst case scenario:

שיפוץ גיר מלא

מצנן גיר (דיי הכרחי אחרי שיפוץ הייתי אומר)

צינורות וניפלים

שמן גיר

מסנן שמן גיר

עבודה לכל האמור לעיל

לדעתי לא פחות מ8000 במקרה ה״טוב״ ו10000 במקרה גרוע יותר

פורסם
6K סוגרים את הפינה.

טוב לשמוע.

לצערי שמעתי על כאלו ששילמו יותר.

בכל מקרה, מעניין אותי איך פותח השרשור הגיע למצב של רכישת רכב כזה.

ואני מצרף עוד כמה נקודות ספייר ......... (אחרי האזהרה שקיבלתי עקב אי שימוש בנקודה בסוף משפט וזה למרות שאני מקפיד לרשום נכון תמיד).

.

.

• ספונסר פורום
פורסם

העובדה שההילוך מתנתק כשאתה בסיבוב במהירות מצביע כנראה על חוסר

בשמן בתיבת ההילוכים .

את השמן אתה לא יכול לבדוק לבד כי אין לך שם מדיד .

אם תרצה אתה מוזמן אלינו לבדיקה ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
העובדה שההילוך מתנתק כשאתה בסיבוב במהירות מצביע כנראה על חוסר

בשמן בתיבת ההילוכים .

את השמן אתה לא יכול לבדוק לבד כי אין לך שם מדיד .

אם תרצה אתה מוזמן אלינו לבדיקה ללא תשלום .

ומה לגביי זה שיש מכה בתחילת נסיעה?

ויש סיכוי גדול שאני אקפוץ לבדיקה השבוע או שבוע הבא..

פורסם

ואל דאגה אני לא טמבל הרכב נקנה ככה בידיעה שיש צורך טיפול בגיר והורדתי אותו כמו שצריך מה שעשה לי את החשק לרכב הזה זה ק"מ היחסית נמוך לרכב מסוג כזה בשנה כזאות

• תוכן חדש...