Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחברה שלי קיה פיקנטו גיר אוטומט בהחלט רכב נחמד.

המושבים אבל על הפנים ! לאנשים עם בעיות גב לא מומלץ בכלל.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
אתמול עשיתי טיפול 15000 ראשון. לקיה, עלה לי 528 שח במורשה ברחובות, שלי אוטומטית 1250

בספר הרכב רשום טיפול ראשון ב 15000 ק"מ או 6 חודשים.

האם נסעת 15000 ב6 חודשים?

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם לנו וגם לחבר שלי יש פיקנטו חדשות יחסית (ינואר 2013 ודצמבר 2012) בשתיהן הופיעו כתמי "רטיבות" על המושבים. היינו במוסך בכפר סבא - קראו לנו מלוכלכים, טענו שאנחנו לא מנקים את הרכב, שאנחנו נוהגים בבגדי ים על המושבים וששפכנו שתיה על המושבים.

פורסם

מחיר הטיפול מוגזם.

אלו המחירים ההגיוניים לרכב עם מנוע קטן שכזה (המחירים נלקחו ממוסך השלושה מורשה קיה בתל אביב):

קיה - פיקנטו

טיפול - 15,000 -------- 425 ש"ח ( כולל מעמ )

טיפול - 30,000 -------- 425 ש"ח ( כולל מעמ )

טיפול - 45,000 -------- 481 ש"ח ( כולל מעם )

טיפול - 60,000 -------- 793 ש"ח ( כולל מעם )

טיפול - 75,000 -------- 425 ש"ח ( כולל מעמ )

טיפול - 90,000 -------- 880 ש"ח ( כולל מעמ )

פורסם

עברתי כ-50 אלף על פיקנטו 1.0 ידנית שנת 2011. גם אצלי הופיעו כתמים על מושב הנהג. אני לא אוכל ברכב ובמהלך הנסיעה שותה רק מים.

מים משאירים כתמים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סקירה נחמדה , לחברה שלי יש את הרכב הזה עם המנוע 1.2 אוטומט , לא סובל את הרכב הזה אישית .

היגוי גרוע , מושבים לא נוחים בכלל , חלש מאוד, לא רכב לגברים..

פורסם
שמחתי לקרוא סקירה עניינית' date=' אינפורמטיבית ולא משוחדת. תודה.[/quote']

הוא פשוט מת בסל"ד נמוך.

רוצה לעקוף ? תמשיך לחלום גם רביעי לא כל כך יעזור לך בכל זאת כולה 69 כוחות סוס...

כל הפיצ'רים השטוטיים של EBD ABS ESP ועוד.

כן, מאד ענייני.

סיפורו של נהג שכנראה לא ממש יודע לנהוג וגם ההבנה שלו במכניקה או בטיחות לא משהו (סליחה, לא משו).

• תוכן חדש...