Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סורק תקלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שזה הפורום הנכון.

אני מחפש לרכוש סורק תקלות בסיסי אוניברסלי שיתאים לכמה שיותר סוגי רכבים משהו שימחק בעיקר AIRBAG ו-Check Engine. צריך לתמוך בOBD2 וכן תקשורת CANBUS. אשמח אם למישהו יש משהו להמליץ לרכוש מEBAY או כל מקום אחר. השקעה של 200-300 דולר.

תודה לעוזרים.

פורסם

אין לי מושג בסורקים, ולמען האמת גל לא הבנתי מה זה: OBD2 ו-CANBUS, אבל רק מתוך סקרנות רציתי להבין מה ההיגיון

ברצון שלך למחוק הודעות כמו "AIRBAG ו-Check Engine", שהרי הדבר מעיד לכאורה על תקלה מסוימת ואילו מחיקת

ההודעה לא תעלים או תפתור התקלה, וממילא ככל הנראה ההודעה תחזור על עצמה כבר בהנעה הבאה, אז.... ?

פורסם

לא מדוייק אתן לך דוגמא. אם תפרק תא כפפות ברכב מקונצרן VAG ותפתח סוויץ כאשר התקע של הAIRBAG מנותק תדלק לך נורה. גם אם תחזיר את התקע חזרה למקום נורת הAIRBAG תישאר דולקת ויש צורך באיפוס.

פורסם

ELM327, אמור לעלות פחות מ-20 דולר. עושה את העבודה מצוין בעזרת אפליקציית torque למשל (בחיבור לסמארטפון דרך בלוטות').

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני

לפני שבועיים קיבלתי מייל מעלי אקספרס, עם הצעה לרכוש את הELM327 ב11$ כולל משלוח.

התחלתי לברר עליו, וכשנכנסתי לדף של מפתחי TORQUE , היה כתוב "שכדאי שתהיה לך אופציה טובה להחזיר את המוצר למוכר".

מצ"ב ת"מ של הדף.

יענו- הם טוענים שזה זבל עופות.

הם משוחדים? כלומר,הפסדתי שלא קניתי?

עריכה:

המכירה עוד בתוקף.

אם תאמר שזה שווה, אני מזמין:

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Mini-ELM327-V1-5-OBD-II-Bluetooth-Auto-Scanner-OBD2-Diagnostic-Tool-works-on/538576068.html

1.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כל יצרן הוא מקרה נפרד וצריך לברר כל מקרה לגופו.

ברכבי פיאט/לנצ'יה/אלפא-רומיאו ניתן להשתמש במחבר ELM שעבר התאמות מסוימות לגישה לרוב ה-ECU. ברכב שלי צריך עוד כבל מתאם כדי לגשת למחשב כריות האוויר וה-ABS.

בנוסף, תוכנה כמו torque לא תספיק לגישה לכל ה-ECU והפעלת כל הפונקציות וצריך תוכנה יחודית.

ספציפית לגבי כרית אוויר. הסינים ישמחו למכור לך ציוד שמטרתו איפוס התראת הכרית ואף איפוס מחשב הכרית. אני לא לוקח שום אחריות על השימוש בציוד זה.

פורסם

מה משנה היצרן שמייצר את הפלסטיקה של המעטפת?

או שהרכיב ("הג'וק") שמיוצר בכל מקרה ע"י (כמה מפתיע:roll: ) חברת ELM ELECTRONICS שווה את הכסף, או שלא.

לא ש11$ יהוו אבדן נוראי, אבל בכ"ז, אם לזרוק אותם לזבל, אז עדיף בווינר. שם לפחות יש סיכוי קלוש שאראה מהם ח'יר:lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ה-ELM327 שלי עובד אצלי כבר איזה שנתיים. מתחבר בתוך שניות ל-TORQUE פרוצה. מציג עשרות חיווים שונים מטמפ', לחצים, סל"דים וקריאת חיישנים. עשרות פעמים כבר איפסתי איתו תקלות (הצ'ק אנג'ין אצלי נדלק בממוצע פעם בשבועיים בגלל החלפת מערכת הפליטה שגורמת לקריאה שגויה של חיישן החמצן - זו לא תקלה, אבל לפעמים מחשב ניהול המנוע חושב שזו תקלה). בקיצור - עובד מצוין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...