Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מנוי מאז שהתגייסתי, כן, לפני כ-34 שנים. אין לי ספק שלא כיסיתי את ההוצאות, אבל אולי תרמתי למטרות טובות, חוץ מעלויות שכר של העסקנים שם.

בעקבות השרשור הזה אני בהחלט חושב לבטל, פשוט ביום-יום אני לא חושב על זה בכלל, וכבר שנים שאני אפילו לא מחפש את הזכיה בעיתון.

מצד שני, אני לא משקיע בטוטו (מעולם לא), ולוטו שלחתי לפני כ-20 שנה במשך כמה חודשים בקומבינה עם חברים. פיתחנו תוכנה שהניבה זכיה ב-5 מספרים 3 פעמים בחודשיים. אבל ההוצאה הייתה גדולה מההכנסה.

אגב, פעם גם אני "כמעט" קיבלתי שיחה מאראלה לפני חצי שנה. הבת שלי נסעה איתה כטרמפ מחתונה, וזרקה לה "אולי תתקשרי אל אבא שלי ותגידי לו שאראלה מדברת?". היא אמרה לה שזה אכזרי מידי.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למי שהסכום לא מפריע אז "תמיד טוב להשאיר פתח למזל".

על עצמי אני יכול להעיד שגם בימים הכי קשים כלכלית לא ביטלתי את המנוי כי איזו אופציה אחרת תיתן לי אפשרות לחלום על זכייה ואולי גם להגשים חלומות מסויימים יום אחד ? הרי רובנו שכירים שלא מרוויחים מספיק בשביל לסיים את החודש בכבוד וגם לחסוך קצת אז החלום הזה הוא יחסית זול ונותן הרגשה טובה.

מסתבר שאני מנוי קצת יותר מ-11 שנים (07.2002).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לחמי יש 2 בערך 20-30 שנה

לפני 3 שנים הוא זכה בPS3

ועוד כמה סכומים על הדרך - קטנים שכאלה.

הצלחנו לשכנע אותו לסגור את אחד מהם.

אני ממלא טוטו 2 טורים כל שבוע 24 ש"ח לחודש 150 ש"ח גג לשנה - לא כל שבוע ממלא.

וכשיש פרס גדול בלוטו ממלא עם אשתי טופס.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

אני חייב אבל בלי לפגוע - :lol: :lol: :lol: קרעת אותי מצחוק! תן לי חמישית וטוב לי.

פרס ראשון היה מיליון 250?! (טוב עם הורדת מס זה יוצא יותר אבל עדיין).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה מחזור. הפרס הראשון הוא סכום קבוע, כל שבוע הוא מחולק בין מספר שונה של מוגרלים.

פעם בחודש הוא מוגרל רק למנוי אחד, לא הבנתי מה כל כך מצחיק :)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בויינג! הוקפץ.

אז, כמה עולה היום מנוי בבקשה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לי מנוי (או היה לי יותר נכון) שנה, פעם אחת זכיתי ב 100 ש"ח, אחרת 50 ועוד איזה כמה 11 ש"ח.

ביטלתי את המנוי, ממלא לוטו ברגיל כל שבוע טופס מלא ב 47 ש"ח.

אנערף :?

מה שכן, מבטיח שאם אני זוכה אני בא לפרסם.

Opel Adam S 2017

פורסם
בויינג! הוקפץ.

אז, כמה עולה היום מנוי בבקשה?

60 ש"ח בחודש כבר הרבה שנים, אם אין לך אל תעשה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...