Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיבו קניתי את הערכה של מגוויארס ככה שאין מצב שהבעיה במוצר.

מה שאני עושה זה פשוט - משפריץ על הפלסטלינה עם החומר משפריץ על כל החלק שאני רוצה לעבוד איתו ומתחיל להעביר בסיבובים את הפלסטלינה לכל אורך החלק כשבו זמנית אני משפריץ על הפלסטלינה תוך כדי עבודה.

שזה בידיוק כמו פה

איפה הבעיה ? הפלסטלינה נתקעת ומשאירה ליכלוך שחור על החלק במקום על עצמה ועשיתי 2 דברים, בהתחלה חשבתי שזה ככה אז העברתי את המטלית אבל אני רואה שזה פשוט נמרח (צריך להתאמץ כדי לראות אבל עדיין) והדבר השני שעשיתי זה פשוט לעבור על זה עוד פעם ועוד פעם אבל אז הפלסטלינה נמרחת על החלק וזה מרגיש לי לא נכון.

איך לעבוד עם זה ?

ועזבו שעל המכסה מנוע הלך לי 3/4 בקבוק ואני לא יודע איך אני משיג אחד חדש כזה...

פורסם

שטפת את הרכב שטיפה הגונה לפני ?

חוץ מזה, מוצרים של מגוויארס לא עמידים נגד תקלות. ייתכן והפלסטלינה לא טובה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בדיוק אתמול עבדתי עם הערכה . הרכב חלק כמו הקלישאה הרגילה .(טוסיק של תינוק)

כמה נקודות לעבודה נכונה:

-לשטוף טוב טוב את הרכב ולייבש ממש לשטוף בצורה יסודית .

-ללוש את הפלסטלינה, לבערך גודל כף יד קצת פחות.

-להשפריץ על הפלסטלינה את החומר וגם על חלק הרכב שאותו רוצים להחליק.

-לעבור בתנועות ישרות ודי מהירות אבל בלי ללחוץ על הפלסטלינה.

-כאשר תרגיש שהפלסטלינה מחליקה בלי בעיה על החלק שעליו עבדת זה הזמן לנגב.

-תמיד לבדוק את הפלסטלינה ואת הלכלוך שנדבק וללוש שוב פעם פשוט לשחק איתה ולעבוד עם חלק נקי.

זה מה שאני עשיתי ובאמת יצא חלק מאד והרבה ללכלוך יצא.

AUDI S3 2014 :evil:

פורסם

עם פלסטלינה עובדים לא בסיבוב אלא בתנועות ישרות.

עם השפרצת כזאת כמות אז שמת חומר בכמות מספקת אפילו הרבה יותר מידי.אולי הבעיה באמת בפלסטלינה במידה ושטפת את הרכב לפני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...