Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

האם הטכנולוגיה של היום מאפשרת לנו את האפשרות לא לעשות ניסויים בבעלי חיים?

למשל בתרופות או מוצרי קוסמטיקה.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לאל - בארץ זה לא חוקי לבצע ניסויים בבע"ח למטרת קוסמטיקה !

לגבי תרופות, העניין כ"כ מסובך וכואב, שזה פשוט עצוב. אם נתייחס לקופים, אז העניין פשוט שובר לב.

אני אדם שאוהב בע"ח ולא פעם גם אעדיף אותם על פני אנשים מסויימים, אבל לצערי אין פיתרון בעניין התרופות. פשוט אין חלופות.

פורסם

תלוי למה

כמו שאמרו למוצרי קוסמטיקה זה פשע

לרפואה אין ממש ברירה ועאם זה לא היה קורה היינו תקועים עם רפואה כמו של שנות ה 60 ( תראה כמה התקדמנו )

מה שכן אני בעד למזער ככל האפשר את הכאב והסבל שלהם , ולהרדים\ לשחרר בסוף הפרוייקט או התפקיד .

ולא להביא למצב של אותו בעח שיעבור מספר פרוייקטים למשך שנים בלי שום קשר אחד לשני.

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

גם אני בדעה שיש צורך לצמצם את הניסויים בבע"ח למינימום האפשרי ואשתי נמנעת לחלוטין מרכישת מוצרים שנוסו על בע"ח.

יחד עם זאת, צריך לבחון כל מקרה לגופו: כאשר מדובר במוצר חדש שיצא לשוק, אני בהחלט בודק האם הוא נוסה על בע"ח או לא.

לעומת זאת, כאשר מדובר במוצר ותיק שהושק לפני שהחל טרנד ההימנעות מניסויים בבע"ח, הימנעותי מרכישתו לא תחזיר את הגלגל לאחור ולכן כן ארכוש אותו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מאוד מתנגד לניסויים בבעלי חיים, אבל המצב מורכב.

כשאתם נמנעים ממוצר שנוסה על בעלי חיים, את בעצם נמנעים מהחברה כולה או רק המוצר עצמו?

יש הרבה מאוד מוצרים שמכילים רכיבים שנוסו על בעלי חיים, אבל מכיוון שאת הניסוי ערכה חברה אחרת, הם "נקיים".

יש פה גם רכיב של התיישנות, אבל אני לא זוכר את התנאי המדויק.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בקשה למישו: מישו, אם תוכל לפרסם רשימת חברות ידועות לשימצה ולחילופין, ידועות לטובה, אולי ישפיע על הרגלי הצריכה של חלקנו.

כך ניתן להפוך דיון מענין אך ערטילאי, למועיל במקצת. תודה.

פורסם

בריבוע הכחלחל יש אפשרות לחיפוש לפי ABC על חברות שלא מבצעות ניסויים על בע"ח, חברות "נקיות" ע"פ סוג מוצר, חברות שכן מבצעות ניסויים על בע"ח, וחברות שעובדות על שינוי המצב בהתאמה.

כמו כן מיד מתחת לקופסאות החיפוש הללו יש גרסאות Printer Friendly. אלו קבצי PDF עם הרשימות.

פורסם

מה אתם למשל אומרים על מוצר קוסמטי כמו שמפו?

לא עדיף לבדוק לפני זה אם זה לא הורס עיניים של חיה מאשר עיניים של אדם?

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

יש תחליף,ניסויים על בני אדם.

כל החברות קוסמטיקה ותרופות שרשום שהמוצר שלהם לא נוסה על בע"ח נוסה על אנשים.

זה יותר יקר,לוקח יותר זמן אבל שווה כל דקה יותר וכל שקל יותר!

Vw Polo GTI

פורסם

יש בהחלט תחליף לניסויים של חברת תרופות על בעלי חיים. פשוט מאוד, לנסות תרופות שמיועדות לבני אדם על חלאות אדם.

בתי הכלא מלאים בחלאות המין האנושי שביצעו חטא נגד האנושות. חסר מחבלים שפיצצו מסעדות ומעדונים? חסר רוצחי ילדים ואנסים?

מה לגבי שני חלאות האדם ששחטו את משפחת פוגל ז"ל בישוב איתמר? מילא, לדקור למוות אדם מבוגר זה ממש לא חדש אבל תינוק בן כמה חודשים או ילד קטן?

מה לגבי חלאת האדם שרצח את משפחת אושרנקו ז"ל?

מה לגבי חלאת האדם שזרק את הילדה הקטנה רוז ז"ל בתוך מזוודה לנהר הירקון וככל הנראה בעודה עדיין חיה.

מה לגבי חלאת האדם שרצח בדם קר את שלושת ילדיו ומרצה מאסר בכלא?

בקיצר, לא חסר בהמות אדם שאפשר לעשות עליהם ניסויים. לא מוסרי? ולמה לעשות ניסוי על בע"ח זה כן מוסרי? רק בגלל שבעל החיים לא יכול להגן על עצמו?

מצד שני, יש לזכור שהרבה תרופות שמצילות מליוני אנשים ברחבי העולם נוצרו ונבדקו תוך כדי ביצוע ניסויים על בעלי חיים. אז מי שמתנגד לניסויים כאלה צריך להתחייב גם מוסרית לא לצרוך שום תרופה אחרת זו תהיה צביעות ודו פרצופיות. אני בהחלט כואב ומצר את העובדה שעושים בהם ניסויים. באמת כואב לי, בתור צמחוני מזה 20 שנה אני מרחם על החיות אבל מצד שני כאמור, ככה נוצרו תרופות שמצילות יום יום אנשים ברחבי העולם. לפיכך, זוהי דילמה לא קלה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קליפת המוח? דעתך באמת שווה כקליפת השום.

אתה מחזיר אותנו לאתיקה של שנות ה-30 וה-40 של המאה ה-20 - עם ניסויים שבוצעו על ידי יפאנים וגרמנים, וגם על ידי אנגלים ואמריקאים, באוכלוסיות "נחותות" ובאסירים. לאושרנו אנחנו חיים במאה ה-21 ויש כללים שנקבעו לפי הצהרות נירנברג ובהמשך הלסינקי לגבי ניסויים בבני אדם, גם אם מדובר בפושעים הנאלחים ביותר.

הכללים הנוכחיים לאישור ניסויים בתרופות בבני אדם מחייבים ביצוע ניסויי בטיחות בבעלי חיים (גם לכך יש גמה דרגות שיש להתקדם בהן), על מנת לצמצם את הסיכון לנזקים לבני אדם בשלב הניסויים הקליניים. יש לכך סיבות טובות, אחרת הרשויות היו נכנעות לגופים הרעשניים ולפעמים אלימים התבעים את זכויות בעלי החיים בלי להתחשב בזכויות בני האדם. אני מסופק אם היית רוצה שאתה או מי מבני משםפחתך יהיה חלק מניסוי בתכשיר שמעולם לא נבדק מה המנה היעילה ומה המנה הרעילה שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה לאל - בארץ זה לא חוקי לבצע ניסויים בבע"ח למטרת קוסמטיקה !

אני מכיר מנכ"ל חברת קוסמטיקה רפואית כלשהי מת"א, הוא אישית מתנגד לניסויים בבעלי חיים ומאז ומעולם הם ניסו את המוצרים, על העובדים עצמם.

פעם שאלתי אותו מה קורה אם משהו מתפקשש אז הוא אמר: "זה כמעט ולא קורה, אבל אם כן, אז הפנים של העובדת בד"כ יתנפח לכמה ימים" וחייך.

----

• תוכן חדש...