Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל בין עונש מוות, שמטרתו ליצור הרתעה מביצוע פשעים חמורים במיוחד, וכמו כן להבטיח כי אותו עבריין מסוכן ביותר לא יוכל לפגוע שוב בחברה, לבין עשיית ניסויים כאלו ואחרים בבני אדם בניגוד לרצונם. זו שאלה אחרת לגמרי. ואם תשאל אותי? טוב שלא נותנים בידי אף אדם \ קבוצת אנשים את הסמכות להחליט מי ותחת אילו תנאים יוכלו להפוך להיות שפני נסיונות. אין כאן קשר לדילמות שסובבות סביב שאלת עונש המוות. זה שאתה הורג אותם כי אין לך דרך אחרת למנוע מהם לפגוע בחברה \ להבדיל לגרום להם להשתנות, כאמור מתוך אינטרס להגן על החברה, זה משהו אחד. ניסויים כפויים בבני אדם? משהו אחר, שונה כמזרח ממערב, ואני מקווה מאוד שאני לא צריך להסביר למה.

בנוגע לקשקוש שכתבת על תקופת התנ"ך ועל ההקשה מכך על "המוסר האלוהי" והדת כפי שאתה תופש אותה, לא אתייחס לכך, בבקשה תפסיק לדחוף את אג'נדט האנטי-דת שלך, על אחת כמה וכמה כשאתה מוציא דברים מהקשרם, בכל מקום ובלי שום קישוריות לשרשור, זה הורס דיונים ענייניים. לראיה - הודעתו של eran26 מתחתיי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ברור שהאוכל הזה( סליחה , החיות האלו ) טעים ,

אין כמו ריח של 'על האש' , או גבינה צהובה חרוכה בטוסט,

לא סתם זו משימה קשה להתמחצן (להיות צמחוני).

ציינת יפה שזה לא בריא והגוף מתקשה לקבל את זה - ונכון מאוד .

אבל בדיוק בנקודה הזו נכנסו שוב חברינו הטובים - התעשיינים

והמציאו עוד שורה של מוצרים שיעזרו לך לעכל את החרא הזה - מוצרים כמו בנייפייבר ,אקטימל,

ושלל מוצרים שיעזרו לך לחרבן -שכביכול עשירים בסיבים תזונתיים .

האדם הוא לא חיית טרף .

ואם מישהו טוען שכן אז אני רוצה לראות כיצד האדם יוצא החוצה וצד את מזונו לבד,

ללא כלי צייד - כמו חיה.

ולאחר שתתפוס ותהרוג את החיה במו ידייך אני רוצה שתאכל אותה כפי שהיא - נא. כמו חיה.

זה לא אינסטינקט מולד , והמבחן הטוב ביותר הוא לקחת ילד בן שנתיים ולהניח לידו

תפוח וארנבת,

אם האינסטינקט שלו יהיה לאכול את הארנבת ולשחק עם התפוח אז בואו נמשיך להאביס בשר על עצמנו.

ערן אני רוצה לתקן אותך - כמו שאר אוכלי הכל (וזה מה שאנחנו, לא טורפים ולא צמחוניים) אנחנו מסוגלים לאכול הכל. כמו דובים ושאר קופי אדם לצורך העניין. וזה שלא ראית קוף אדם צד, הורג ואוכל בשר נא לא אומר שזה לא קיים.

ההוכחה הקלאסית לזה היא מבנה הלסת שלנו שהוא לא דומה לזאת של אוכלי העשב ולא דומה לזאת של הטורפים אלא משלב גם וגם. וגם קופי אדם ודובים למשל אוכלים פירות, שורשים, ירקות וחרקים.

במהלך האבולוציה אחרי שגילינו את הבישול, מערכת העיכול שלנו התקצרה וקטנה והמוח (שצורך את רוב האנרגה בגוף) הלך וגדל. למה זה? כי הבישול מקל ומייעל מאוד את תהליך העיכול.

למרות זאת אנחנו מסוגלים בהחלט לצרוך מזון מן החי בתור בשר נא, הלעיסה תהיה הרבה יותר קשה - אבל זה אפשרי. מצד שני, אין לנו שום יכולת לעכל תאית, אז כנראה שלא נבראנו לחיות על העשב לבדו.

וכן, בני אדם צדו בחבורות מאז ומעולם. עם כלים, בלי כלים, ע"י הפחדה בלבד וכו', אבל העובדות הן שצדנו.

לא תראה פרה / כבשה / איילה מעלה ריר כאשר היא רואה או מריחה בשר.

אני מניח שצפית בהרצאת הרפש של גארי יורו-משהו שמלאה בשקרים מסוגים שונים.

מצד שני - כיום אין שום בעיה לחיות בתור טבעוני לחלוטין למי שחפץ בכך. ולגבי עניין המוסר, תשאיר את המוסר שלי בשבילי, ואתה תתעסק בשלך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בעלי חיים נועדו לשרת בני אדם. לא מעניין אותי אם עושים עליהם ניסויים ואני אוהב לאכול בשר. (איפה זה כיכר העיר? אני אגיע לסקילה לבד).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בעלי חיים נועדו לשרת בני אדם. לא מעניין אותי אם עושים עליהם ניסויים ואני אוהב לאכול בשר. (איפה זה כיכר העיר? אני אגיע לסקילה לבד).

+1

כל עוד זה לא מתוך התאכזרות לשמה אני לא רואה פה דילמה מוסרית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

Arilou

העלתי מס ' שאלות מוסריות כנראה בטון מוקצן, אך אין כאן הטפת מוסר במיוחד לאחר שתארתי את אורח החיים שלי.

לצורך הדיון אני רואה את השימוש בבע "ח בתעשיית הקוסמטיקה כפסול כמו כן אין לתת יד ולרכוש מוצרים שנוסו על בע "ח,

צריכת מוצרים כאלה נותנת לגיטימציה לפיתוח מוצרים נוספים ע "י אותה חברה על אותו הקונספקט.

לגבי תעשיית התרופות - ישנה בעיתיות מסויימת, איך אפשר להסביר לילדה בת 5 חולת סרטן שלא ניתן לפתח תרופה למחלתה?

השאלות קטנות והתשובות מסובכות.

המנימום שאני יכול לעשות הוא למזער נזקים בחיי היומיום, פחות בשר, הקפדה על קריאת תוויות על מוצרים וכיוצא בזה.

Gn'f'R

פורסם

בעלי חיים לא נועדו לשרת בני אדם, וחבל שזה לא מעניין אותך אם עושים עליהם ניסויים או לא.

סלע

פורסם
בעלי חיים לא נועדו לשרת בני אדם, וחבל שזה לא מעניין אותך אם עושים עליהם ניסויים או לא.

בעלי חיים לא נועדו לשרת בני אדם, אבל אני אתן לך דוגמא קטנה :

בקורס פרמדיקים במד"א במשך שנים היו מתאמנים על חתולים בפרוצדורה שנקראת אינטובציה (צנרור קנה הנשימה) שכן לחתול מבנה אנטומי הקרוב ביותר לזה של תינוקות,בזמנו עמותות לזכויות בע"ח ניסו למנוע זאת.

האם היית מוכן שהפדמדיק שיגיע חס וחלילה לתינוק שלך ויצטרך לבצע את הפרוצדורה הזו התאמן רק על בובות ?

או לחילופין מסתמים ללב של חזיר ?

יש גבול וצריך לשמור שלא לחצות אותו אבל לעיתים אין מנוס מלהשתמש בבע"ח לניסויים כאלו או אחרים.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...