Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חולצות DRY FIT

High Octane
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

רציתי לדעת אם מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש חולצות DRY FIT במחיר יותר הגיוני ממה שמוכרים ברשתות ADIDAS וכד'..

בדקתי ב EBAY אבל לרוב המשלוח עולה בידיוק כמו חולצה וכתוצאה מזה המחיר נושק ל 180 שקל, וכבר עדיף לקנות בארץ.

אשמח להמלצות!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בH&O יש מותג בשם ext.

המחירים יותר טובים מנייק, אנדר ארמור וכו. אני לא יודע עד כמה הוא טוב כי החולצות שלי ממרוצים או פרסים שקיבלתי אבל מביקורות נשמע שהחולצות סבבה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ד"א - הכתיב הנכון הוא dri fit.

יש לכל יצרן בגדי ספורט שמכבד את עצמו מותג מקביל - אאל"ט של אדידס קרוי clima-cool וכך גם ליצרנים האחרים. מדובר במוצרים יקרים, לא רק בארץ.

לפני כשנתיים הייתי באאוטלט גדול של אדידס בגרמניה (קרוב מאוד לזלצבורג) והתאכזבתי מהמחירים - היו דומים מאוד למוכר לי מהארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי מעדיף משהו עם שם, שתעשה את העבודה טוב.

אני רץ הרבה, אחרי הריצה אם אני רץ עם גופיית כותנה היא ספוגה זיעה כאילו ירד מבול בחוץ, זה מאוד מכביד בזמן הריצה.

ממה שהבנתי מחירים של 150-200 שקל זה הכי זול שאוכל למצוא?

פורסם

עד כמה שאני זוכר (ועברו שנתיים) גם בגרמניה המחירים התחילו ב-30 אירו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פיתרון נחמד שיוצר לך אשליה של מחיר זול: תשתתף בתחרות כלשהו (Nike nightrun, מירוץ תל אביב, הרבה אחרים באתר של שוונג). מצד אחד אתה נהנה מהריצה ומהאווירה ומצד שני מקבל חולצה איכותית (מחיר להשתתפות הוא 120-150 ש"ח בד"כ).

ראיתי במגה ספורט חולצות diadry של דיאדורה - הן יותר זולות וסבבה לגמרי. עם הנחה של חבר המחיר ירד לפחות מ100 שקלים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

קניתי בזמנו 3 חולצות ב-99 בספורט ורטהיימר באונ' ת"א, אבל זו לא אותה איכות כמו חולצה ב-200 ש"ח (יותר עבות, בד פחות נעים, נפגמות בקלות וכו'), אבל עדיף על כותנה

גם למותגים יש רמות שונות, כשמה שמייקר זה העדר תפרים, שימוש בבדים מאווררים יותר במקומות אסטרטגים, איכות החומר וכו'.

יש לי שתיים טובות, שקניתי בחנות העודפים של אדידס בחולון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם יש כאן מאיזור חיפה - אני קניתי מלאי לא קטן במצעי 1+1 בחנות בכפר מסריק (אני חושב שמדובר במגה-ספורט, אבל לא בטוח), וכנראה שגם האאוטלט של ורטהיימר בחוצות המפרץ כדאי.

עם זאת - כבר הרבה זמן לא ביקרתי בחנויות אלה ובאחרות שבהן אני קונה (יורוספורט ליד מרכז הקונגרסים, זול-ספורט באדמירליטי) כך שאני לא מעודכן במבצעים.

פורסם
16 ש"ח בפינת המדים ב-H&O לחולצת DRY FIT בצבע לבן או שחור.

NO NAME ממיטב התוצרת הסינית.

עכשיו נשאר לך רק למצוא שוטר.

חולצות מעולות יש לציין !

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

שנתיים הייתי בחד"כ עם חולצה של נייקי והייתי מאוד מרוצה ממנה.

היא עלתה בסביבות ה120 ש"ח אחרי הנחנה אבל זה היה שווה את זה.

ממליץ

404

פורסם

זה מאוד תלוי בחומר ובגימורים את האמת.. יש לי חולצה של thenorthface ששוקלת כמו דף A4 בערך בלי תפרים מורגשים בכלל שעלתה 300ש״ח בערך ומצד שני יש לי חולצות נייק-אוטלט-סטנדרטיות שהן נחמדות אבל תכלס לא מאוררות והתפרים בהם די גסים.

• תוכן חדש...