Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול קטן לשבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
http://www.jugend.co.il/gallery/showphoto.php?photo=136592&title=-e1-e9-fae2-e5-e1-f8-e9-ef-03&cat=525

זאת המורה שלך?? מה היא מלמדת ואיפה האבטיח לקנה מידה :lol:

לא לא זאת לא היא אבל זה בהחלט מהאתר הזה ואתה תראה את הגודל שיש ואתה לא תצטרך אבטיח לקנה מידה,

יש לה 2 מאוד גדולים.

ולמי שרצה:

זאת היא http://www.dacho.co.il/showthread.php/482675-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%99-%D7%91%D7%90%D7%99%D7%96%D7%95%D7%A8-%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%92%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9F

אני מקווה שההורים שלה לא מסתובבים פה בפורום:lol:

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

לא לא זאת לא אותה אחת אבל כן היא הייתה מורה שלי למחשבת ישראל,בקיצור בית גוברין=טראומה!

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

היי בר, בהחלט אשתמש בטיפ על קיסריה, תודה.

אני לא הקובע הבלעדי, לכן גם ביקשתי דגש על מקומות לא רחוק מן המרכז[קיסריה זה טוב].

והשאלות עדיין בתוקף, שכן יש עוד שבתות בשנה. שבוע טוב.

פורסם

אם הוזכרה קיסריה - ממליץ על עוד מקום שבו ביקרתי לפני מספר שנים - פארק אלונה, מוצא מוביל המים שמסתיים בקיסריה. סמוך למושב עמיקם.

עוד טיפה צפונה - זכרון יעקב, עם היקב (לא בשבת) והמדרחוב, וגן הנדיב שכבר הוזכר.

וכמובן כל מה שקשור לכרמל - חלק כבר הוזכר - נחל מערות, פארק הכרמל+חי-בר, איזור קיבוץ דליה - גלעד - רמת השופט (ובחורף - גבעת הרקפות המדהימה), אתרי חיפה ונשר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי, אשמח להמלצה לצימר לא רחוק מדי מדן ובניאס. לא מהזן הזוגי רומנטי סופר יקר. כן: טוב, נקי, לא יקר וארוחת בוקר לפחות כאפשרות. אם יש גם רעיונות למסלולים לא ארוכים או קשים מדי ומתאימים לעונה[ בהנחה שאין גשם] בשמחה. תודה למי שענה ולמי שיענה.

פורסם

צימר, או ליתר דיוק לינה כפרית, שזכורים לי לטוב, אבל לפני שנים רבות - קיבוץ שניר. בדיוק אמצע הדרך בין הדן לבניאס. Xהייתי עם הילדים שהיו צעירים (בקיץ) ונהנינו מאוד. בשנים האחרונות הלינה הכפרית בגדות ובמנרה.

מבחינת מסלולים - שמורות הטבע והגנים הלאומיים בסביבה יספקו את הסחורה, בדוק באתר רשות הטבע והגנים. הוסף לכך את אגמון החולה וצוק מנרה ויש לך חופשת חנוכה מושלמת.

אם אתה עולה לגולן יש עוד מבחר עצום של אתרים שעשויים לעניין את הדור הצעיר, כמו מרכזי המבקרים של מי עדן, יקבי רמת הגולן ותפוחי בראשית, מפעל השוקולד של דה-קרינה (וקצת יותר רחוק יש גם בדגניה), בית הריבות בקדמת צבי (ליד קצרין), הר בנטל וכמובן החרמון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגולן יש עוד הרבה מה לעשות, אבל אתה עם ילדים וההתאמה תלויה באופי שלהם. אם מדובר בילדים שאוהבים ללכת ויש מוכנות לטיפוס הרי שמסלולי נחלים יתאימו, בתנאי שאין יותר מדי בוץ (גם מבחינת שקיעה וגם מבחינת החלקה).

בקרבת קצרין נמצא איזור התעשיה עם מספר מרכזי מבקרים (יקב, מי עדן, מבשלת בירה, אולי עוד משהו) ובסמוך נמצאות עתיקות קצרין וכדאי לבדוק אם יש שם הפעלות לילדים. בדרך כלל באתרים מסוג זה, ובמיוחד גנים לאומיים, יש הפעלות לילדים בחופשות הארוכות (סוכות, חנוכה ופסח) המתאימות לגילאים שונים - צריך לבדוק באתרי האינטרנט הרלונטיים. זכורות לי בשנים האחרונות הפעלות נחמדות בפרק קצרין, בקלעת נמרוד ובעוד כמה גנים לאומיים יותר מרוחקים, ותביא בחשבון שאצלי אין ילדים צעירים - אבל גם יותר מבוגרים יכולים להנות, למשל, מהפעלות מוזיקליות או הצגות בנוסח החיים בימי בית שני או הצלבנים. הבעיה היא שמדובר בחנוכה ודומני שתחזית מזג האויר די גשומה, כך שיתכן שיהיה צורך להמתין עד פסח.

פורסם

קלעת נמרוד יפה ומרשימה וכך גם הכביש המתפתל אליה. בדרך דרומה אני ממליץ על עצירה במפל רסיסים. אם תהיה זרימה ביום הביקור, אני מבטיח לך מחזה שלא תשכח שנים רבות.

בבריכת רם ביקרתי לפני שנים אחדות, לדאבוני מצאתי מקום מטונף, מוזנח ומזוהם. על שפת האגם יש מסעדה קטנה שאפשר לעלות על גגה באופן חופשי ולתצפת ממנו לעברו. משם לא רואים את הטינופת ולפחות יוצאים עם טעם של עוד.

אם נשאר לכם עוד כוח (אפשר לפצל ליומיים), אני ממליץ בחום על תצפית לעבר עמק הבכא בסוריה מפסגת הר בנטל ולאחר מכן ביקור באנדרטת עוז 77 בסמוך לקיבוץ אלרום. מורשת הקרב של המקום מרגשת, הנוף עוצר נשימה ופגרי המשוריינים שנמצאים במקום מרתקים.

שלום לך ארץ נהדרת!

נ.ב.: אם אתה מעוניין בקצת שלג, אני ממליץ בחום לא להגיע לחרמון (בהנחה שבסופ"ש שתסע אכן יהיה שלג). אתה הרי אינך גולש ואין שום סיבה להצטופף עם שאר עם ישראל באתר אחד תחום בשטחו ועוד לשלם על זה מחיר מופקע. בפראפרזה על האימרה הידועה: כשיורד שלג - כולם נהנים: רמת הגולן כולה נצבעת לבן ואפשר לעצור כמעט בכל נקודה נתונה, להשתובב בשלג, לפוצץ זה את זה בגושים קפואים ולכייף בחינם.

שייסע! עשיתי לעצמי חשק לנסוע לצפון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...