Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול קטן לשבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לסיבוב קטן בטבע וקרוב למרכז , תל חדיד והיער סביבו זה חביב, ואפשר לשלב עם איזה פיקניק.

נ.ב. לזה שצילמו לו את המורה בעירום, מילא בעירום, אבל לפחות אצל מישהו שיודע לצלם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לקראת יום העצמאות.

מחר אהיה בנגב המערבי- אזור בארי, מסגרת משפחתי, אשמח לרעיונות לטיולים קטנים אופעילות משפחתית, מעט ילדים בכיתה א.

יכול להיות גם בדרך לשם או באזור הרחב. גם המלצה למסעדה תתקבל בברכה.

עניין נוסף- מציעים לי לנסוע למוזיאון חיל האויר. לי נראה שמחר צפוי שם דוחק גדול והעניין מוגבל. אשמח לדעתכם.

תודה.

פורסם
עניין נוסף- מציעים לי לנסוע למוזיאון חיל האויר. לי נראה שמחר צפוי שם דוחק גדול והעניין מוגבל. אשמח לדעתכם.

תודה.

אני ואחי תפסנו יום שישי בהיר (פחות או יותר) אחד ונסענו לחצרים. הגענו זמן קצר לאחר הפתיחה, עד 10:30-11 בערך היינו לבד בכל המוזיאון פרט לחיילים, מה שנתן לאחי הרבה פוטו-אופס ולנו הרבה שקט נפשי והנאה. גם לאחר מכן לא היו מבקרים רבים מדי והיה ביקור מעולה, מפתיחה ועד סגירה. שוקלים מאד לחזור על זה מתישהו.

ביום העצמאות כנראה יהיה שם מפוצץ, לא כוס התה שלי. אגב, המוצגים במצב זוועה, פשוט חבל. חיל האוויר הוא אחד הגורמים המהותיים לפרקים המפוארים ביותר בהיסטוריה הצבאית הישראלית, והזלזול הזה מעליב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חג שמח ידידי, לך ולכולם.

יצאנו מעט החוצה כמתחייב, שמענו קצת מוסיקה גרועה בווליום נורא.

בת זוגי טענה שמעבר לרעש הכללי , יהיה הרבה רעש ממסיבות פרטיות.

משום מה נזכרתי בחקירה פרטית שאיני יכול היום להרעיש ולשמוע.

מחר אני חייב לשמוע באוטו כפצוי ועוד קצת דייר סטרייטס.

לילה דוב.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

Greetings mates

מחפש רעיון לטיול אורבני נחמד בת"א-יפו. עדיפות למקומות מוצלים ולא הומים במיוחד.

בין המשתתפים: ילדה בת 3 ותינוק בן חצי שנה.

Gn'f'R

פורסם

היי ערן, מציע שתכתוב אם כוונתך לימי חול, שישי, שבת. ולאיזה שעות. הדברים משתנים.

צל זה לא העניין היחיד, יש לחות.

רעיונות כלליים: פארק הירקון, הנמל שאינו מוצל אך לעיתים יש רוח, רוטשילד ונווה צדק, נמל יפו והאזור.

פורסם

שבת- נמל תל אביב פלוס ארוחה שם או במקום שהזמנת, לאחרונה הרחיבו טילת הנל גם צפונה מעבר לשפך הירקון, יש פינת חול וים כמעט סגורה לטבול או לאסוף צדפים ולראות נחיתות בשדה [פנדוב הסמוך. רוב בתי הקפה וכו' מדרום לירקון, יש גם גימבורי חביב בנמל שאיני זוכר את שמו וקצת קצת מתקנים ליד שילב? ועל הדשא בדרך מן החנייה הצבורית- ומתקני כושר. יש בית קפה בשם שלוותה היה חול ואפשרות לחפור, אך כמדומני החול סולק.

נמל יפו גם חביב, כיכר השעון ואבולעפיה, יפו העתיקה והגן בפיסגה, סיפורי סלע אנדרומדה, חיבור לטיילת. לנמרצים מאוד אפשר גם להגיע למיתחם התחנה- חביב אך מלאכותי מאוד, או לנווה צדק, שקט לטוב ולרע בשבת ורחוב רוטשילד.

פורסם

לאוהבים להצטופף מאוד הנמל בת"א או ביפו

לאלה שפחות פארק הירקון יש פינת חי יש מתקני כושר יש צל יש "מפלים" מתחם 7 טחנות , יש הדרכות צריך לבדוק מתי , כמדומני לא בכל שבת, יש פינות למנגל.

רוטשילד כיכר הבימה שדרות חן כיכר רבין יש בנתיב הזה גם כמה אטרקציות נחמדות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה לשניכם, אני מתחיל לקבל כיוון,

כפי הנראה לכיוון הירקון.

רוטשילד כיכר הבימה שדרות חן כיכר רבין יש בנתיב הזה גם כמה אטרקציות נחמדות

אילו אטרקציות?

Gn'f'R

• תוכן חדש...