Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע בזמן הזמנה מאתר Shinearama לכמה מוצרי דיטיילינג ואבקש דעות לגביהם ולגבי תוכנית הדיטיילינג שלי:

הרכב הוא שחור מטאלי (של פולקסוואגן, מודע לבעייתיות של צבעים גרמניים).

הצבע כרגע פגוע בכמה שריטות נראות לעין, לא עמוקות מדי, ומלא סווירלס והולוגרמות. בקיצור, לא כמו שצבע שחור צריך להיות (אך לא להגזים - אלו פגיעות קלות כמו לרוב הרכבים, שייתכן וניתן להוריד עם פוליש עדין).

החומרים:

http://www.shinearama.co.uk/product.php?id=MEG-G17216

http://www.shinearama.co.uk/product.php?id=MNZ-PO85RE5-250

http://www.shinearama.co.uk/product.php?id=PBY-EXP-16

http://www.shinearama.co.uk/product.php?id=KES-DAS6-EU

http://www.shinearama.co.uk/product.php?id=LAK-78-72550

http://www.shinearama.co.uk/product.php?id=LAK-78-62550

http://www.shinearama.co.uk/product.php?id=LAK-78-22550

בנוסף, הזמנתי SwirlX של מגווירס (שהאמת אני מתחרט שהזמנתי אותו כרגע) וMothers Step 3 Carnauba Wax - שכנראה אשתמש בו ואתחיל עם הSEALANT רק כשיגמר. בנוסף הזמנתי 5 Application Pads לוקס ופלסטלינה זולה מאיביי.

התוכנית היא כזו:

שטיפה עם סבון וקס של American Eagle וגרניק.

פלסטלינה

שטיפה מהירה וייבוש

Ultimate Compound

Menzerna Final Finish Polish (לאחריו בדיקת סווירלס ותכנון בהתאם לתוצאות)

Mothers Carnauba Wax \ Poorboys EX-P Sealant (אני יעשה אן-דן-דינו. מודע לכך שהפורבויס כנראה ישביע יותר את רצוני, אך אני מעדיף לגמור את המודרס ולהתאפק).

כרגע, אני לא מוצא את מקומו של הSwirlX - הזמנתי אותו לפני כמה ימים בלי לדעת שבסופו של דבר אתפנק על DAS-6 - כך שעל הדרך אני מנצל את המשלוח גם לפוליש אמיתי ואוטם צבע.

האם לדעתכם מומלץ בשלב ראשוני לוותר על הUltimate Compound ולנסות תחילה את הSwirlX (משום שהוא עדין יותר ויתכן שיספיק?)

מה דעתכם באופן כללי על התוכנית והמוצרים ?

תודה :-)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הקפצה ותוספת שאלה:

עד כמה חשוב להוסיף שלב של Tar-X + Iron-X ? האם החומרים האלה כה חשובים ? פלסטלינה ושטיפה הגונה לא מספיקים ?

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שלום אלון,

כתבתי לך בפרטי אבל אשתף גם את שאר הפורום בהמלצותי,

1. מכונה - ה PRO חזקה יותר , מניסיוני, הרכבים בארץ סובלים כולם משריטות עמוקות מאוד, דבר שמצריך מכונה חזקה (חוץ מפד נכון וקומפאונד נכון). הדגם הרגיל חלש מדיי ולכן כל יצרני המכונות הוציאו דגמים משופרים עם מנועים חזקים.

2. פדים למכונה - הפדים הכי מוצלחים שנתקלתי בהם הם פדי המיקרופייבר של מגוויארס ואופטימום, הם משפרים משמעותית את יכולת החיתוך של הפוליש/קומפאונד. ואם אתה רוצה להגיע לתוצאות איכותיות במינימום מאמץ (ואתה הולך להתאמץ.. תאמין לי) תשתמש בפדי המיקרופייבר.

3. פדים לפיניש - אני ממליץ על סדרת ה- HYBRID או ה - Hydro של Lake Country.

4. פולישים/קומפאונדים:

- Meguiars M105 - תמיד מספק את התוצאה, קומפאונד חזק שמסיים עם פיניש יפה, עובד יפה עם פד מיקרופייבר

- Meguiars D300 - מיועד ספיציפית לפדי המיקרופייבר, אבל קצת פחות אגרסיבית מה - 105, עדיין מספק תוצאות מעולות ברכב שלא טחון לגמרי.

- Menzerna FG 500 - ספינת הדגל של מנזרנה, קומפאונד חזק שמיועד להתמודד עם מרצדס ובמוו, בקיצור מיועד לצבעים קרמיים, חברים מספרים שעושה פלאים עם פדי המיקרופייבר.

- Menzerna SF4000 - פוליש לפיניש, נותן ברק יפה וגם יודע להסיר שריטות עדינות בצבעים רכים.

5. סילנטים -

- Menzerna Power Lock - יושב על הרכב שלי כמה חודשים, ועדיין מחזיק יפה, עם ברק יפה מאוד.

- Chemical Guys Blacklight - נותן ברק מדהים ועומק

- Meguiars gold class - ווקס עם קרנאובה, נותן ברק עומק יפים.

- Optimum Opti Seal - סילנט מעולה, חזק, אפקט מראה, קל לשימוש, חסכוני.

ועוד ועוד...

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

IRONX שלב מומלץ למהדרין,

נותן ניקוי נוסף לפני הפלסטלינה,

אהבתי את התוצאה שלו על הרכב שלי.

שים כפפות! הריח לא ירד לי מהידיים במשך שעות.

פורסם
שלום אלון,

כתבתי לך בפרטי אבל אשתף גם את שאר הפורום בהמלצותי,

1. מכונה - ה PRO חזקה יותר , מניסיוני, הרכבים בארץ סובלים כולם משריטות עמוקות מאוד, דבר שמצריך מכונה חזקה (חוץ מפד נכון וקומפאונד נכון). הדגם הרגיל חלש מדיי ולכן כל יצרני המכונות הוציאו דגמים משופרים עם מנועים חזקים.

2. פדים למכונה - הפדים הכי מוצלחים שנתקלתי בהם הם פדי המיקרופייבר של מגוויארס ואופטימום, הם משפרים משמעותית את יכולת החיתוך של הפוליש/קומפאונד. ואם אתה רוצה להגיע לתוצאות איכותיות במינימום מאמץ (ואתה הולך להתאמץ.. תאמין לי) תשתמש בפדי המיקרופייבר.

3. פדים לפיניש - אני ממליץ על סדרת ה- HYBRID או ה - Hydro של Lake Country.

4. פולישים/קומפאונדים:

- Meguiars M105 - תמיד מספק את התוצאה, קומפאונד חזק שמסיים עם פיניש יפה, עובד יפה עם פד מיקרופייבר

- Meguiars D300 - מיועד ספיציפית לפדי המיקרופייבר, אבל קצת פחות אגרסיבית מה - 105, עדיין מספק תוצאות מעולות ברכב שלא טחון לגמרי.

- Menzerna FG 500 - ספינת הדגל של מנזרנה, קומפאונד חזק שמיועד להתמודד עם מרצדס ובמוו, בקיצור מיועד לצבעים קרמיים, חברים מספרים שעושה פלאים עם פדי המיקרופייבר.

- Menzerna SF4000 - פוליש לפיניש, נותן ברק יפה וגם יודע להסיר שריטות עדינות בצבעים רכים.

5. סילנטים -

- Menzerna Power Lock - יושב על הרכב שלי כמה חודשים, ועדיין מחזיק יפה, עם ברק יפה מאוד.

- Chemical Guys Blacklight - נותן ברק מדהים ועומק

- Meguiars gold class - ווקס עם קרנאובה, נותן ברק עומק יפים.

- Optimum Opti Seal - סילנט מעולה, חזק, אפקט מראה, קל לשימוש, חסכוני.

ועוד ועוד...

תודה רבה על התגובה שלך.

הM105 - לא אגרסיבי מדי ? יש לזכור שאני לגמרי חובבן בכל נושא הדיטיילינג. הדבר האחרון שמתחשק לי זה לשרוף את הצבע של הרכב, לכן התחלתי מפולישים יחסית עדינים.

סילנט - החלטתי ללכת על הEX-P Poorboys בגלל מחירו הסביר בהרבה אפילו ביחס למגוויארס והביקורות המעולות עליו - אתה ממליץ לרדת ממנו ?

לגבי המכשיר - ישנה תוספת של מעל 150 שקל עבור גרסת הPRO - האם זה כה חשוב ? לא אכפת לי גם לעבוד עוד זמן על מנת לחסוך בעלויות. באמת שהזמן והמאמץ הם לא פקטורים חשובים עבורי.

לגבי הפדים - אני אצור איתך קשר בפרטי. אני בהחלט חושב שיש לי הרבה ללמוד.

תודה רבה שוב !

פורסם

עם מכונת DUAL ACTION אתה דיי בטוח.

תלמד קצת מסרטי הדרכה, בעיקר מהסרטים של meguiars ו autogeek

ה- 105 יתן לך את הכח שאתה צריך, במקום שה D300 לא יצליח (מניסיון).

סילנט - איך שבא לך , אני נתתי את המוצרים שאני משתמש בהם בשוטף על המכוניות שלי.

ותמסור ד"ש לחברים מ- Shinearama

• תוכן חדש...