Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חבר שלי רוצה להחליף רכב עקב התרחבות המשפחה יש לו שלושה ילדים ועיקר הנסיעות שלו הם בינעירוניות

הוא מתלבט בין הונדה frv בעלת שש מקומות למזדה 5, ברכב ייסעו 5 אנשים הוא רוצה רכב מרווח, אמין בעל סחירות טובה,

שנת 2009/10 על איזה רכב הייתם ממליצים.

פורסם

הרכבים מאוד דומים בסה"כ מבחינת ביצועים מרווח וצריכת דלק.

קח בחשבון שהונדה הרצפה במושב האחורי שטוחה לחלוטין. המושב האמצעי מקדימה הוא פתרון גרוע מאוד ולא הייתי ממליץ לאף אחד לשבת בו.

ה-FRV נדירה ומבוקשת יותר בשוק המשומשות. עלויות הטיפולים שלה יהיו גבוהות יותר.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
הרכבים מאוד דומים בסה"כ מבחינת ביצועים מרווח וצריכת דלק.

קח בחשבון שהונדה הרצפה במושב האחורי שטוחה לחלוטין. המושב האמצעי מקדימה הוא פתרון גרוע מאוד ולא הייתי ממליץ לאף אחד לשבת בו

חחח, מאיפה הבאת את הקשקוש הזה?

הרכבים דומים? מבחינת מרווח?

המרווח בהונדה FRV הוא פשוט עצום. אין מה להשוות למזדה 5. המושבים יותר גדולים, יותר מרווחים, וגם המושב האמצעי מקדימה הוא פתרון טוב (לפחות לילד - שזה השימוש העיקרי שלו, פעם נהגתי ברכב עם שתי נשים לידי וגם זה היה נחמד :wink:) הרבה יותר טוב מהמושב האמצעי מאחור של מזדה 5 - שספק גדול אם אפשר לקרוא לזה "מושב"...

במזדה 5 יש 7 מושבים, לעומת הונדה FRV שיש לה רק 6 מושבים, אבל צריך לקחת בחשבון את הפרט "הקטן" שאין לך כמעט תא מטען כשהמושבים האחוריים פתוחים. אז לך תעמיס הכל על הגג.. לא פשוט ולא נוח בכלל. בהונדה FRV יש לך 6 מושבים אמיתיים, בגודל מלא, פלוס תא מטען ממש ענק.

בקיצור, למשפחה של 6 נפשות - ברור שכדאי ללכת על הFRV (וגם לא נראה לי שיש הבדל בקטע של הטיפול ברכב). למשפחה של 7 נפשות זה משהו אחר, אבל בכל זאת הייתי ממליץ על ההונדה, כי אפשר בכיף להושיב 4 ילדים מאחור. לפי החוק אפשרי שאחד מהם לא יהיה חגור.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

חשבת על הגרנדיס?, 7 מקומות מהטובים שנסעתי בו כולל מזגן אחורי מפנק באמת, יצא לי לנהוג על הרכב והוא בהחלט נוסע מצויין, מגיב טוב.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עם הגרנדיס צריך תחנת דלק צמודה, לא?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
חשבת על הגרנדיס?, 7 מקומות מהטובים שנסעתי בו כולל מזגן אחורי מפנק באמת, יצא לי לנהוג על הרכב והוא בהחלט נוסע מצויין, מגיב טוב.

אם שמעת על התקלה הסדרתית של הגרנדיס לא היית ממליץ לו עליה!

http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-274640746899731018.htm

ראיון עם בעלי הרכב, טענת אפרת ברנר ונועה לוי, שבבעלותן מכוניות מיצובישי מדגם ואן גרנדיס, אותו סוג רכב שבו נסעה משפחת אטיאס, דוושת הגז נתקעת במהלך נסיעה מהירה. "הדוושה של הגז נתקעה לנו, ולא הייתה שום שליטה על הברקס. היה צריך לעבור לניוטרל", סיפרה יפעת.

"האוטו פשוט התחיל להאיץ ולא הייתה לי שליטה על המהירות. בסופו של דבר התכופפתי ומשכתי את הדוושה עם היד, תוך כדי נסיעה", היא מספרת וחושפת כי פיתחה שיטה להתמודד עם התופעה - מעבר לניוטרל מאפשר ללחוץ על הברקס ו'להקפיץ' בחזרה את דוושת הגז."

כנראה שהמאזדה 5 תהייה הבחירה המושלמת!, אקסמפלרים טובים בשוק/ מחיר טוב יחסית/ 7 מקומות/ זולה יחסית לאחזקה ...

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...