Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש חוק האוסר על נסיעה ביום כיפור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון

אין חוק וכל היופי זה שבכל זאת רוב הציבור מחליט לא לנסוע ולכבד את היום ללא צורך באיזה חוק מטומטם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק תיזהר מהאבנים, רבים מרשים לעצמם לזרוק אבנים למרות שבמשך כל השנה הם בועלים טריפות ואוכלים נידות (או ההפך, או בו זמנית).

זה בסדר, החלאות העלובים הללו (סטייל כיפה לבנה משבוע לפני כיפור וכל לילה סליחות) מיידים אבנים גם על אמבולנסים, בכל שנה אני שומע על מקרים כאלו. :evil:

ולפותח השרשור, אין שום חוק כזה, ככל שתסע על כבישים חיצוניים מהירים, כך תסע בשלום וללא תקלות והתקלויות מיותרות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק לא לשכוח לקחת בחשבון שיש גם רוכבי אופנים על הכביש שמנצלים את היעדר התנועה כדי לנסוע בסיכון נמוך יחסית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם כמה שאני רוצה להסכים איתכם אני פשוט לא יכול. כמות מאוד מכובדת מהמכרים שלי לא נוסעים בכיפור רק מהפחד שירגמו אותם באבנים.

אני לא מבין למה אתה לא מסכים. אני חילוני אדוק, וגם בכיפור אני לא צם ולא הולך לבית כנסת. א-ב-ל...

אני בטח לא אלך ברחוב עם שקית פיצוחים או אסע ברכב. הכל בשקט ובתוך הבית. למה לא לכבד נתח גדול מאוד באוכלוסיה שזהו היום החשוב ביותר עבורו. זה לא מסובך מדי פעם בשנה לדומם מנועים, לצאת לרחוב ולהיפגש ולשוחח עם חברים בלי הלחץ המטורף של היומיום להספיק הכל.

בסופו של דבר מה שיפה זה שאין חוק כזה כי החוק ייצור כפייה דתית, ובכ"ז נטמעה מסורת ארוכת שנים של כיבוד אלה שהיום הזה כן חשוב להם מבחינה דתית.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיספסת את הכוונה שלי.

יש לי חברים שלא מעניין אותם שזה פוגע בצמים, מוצדקות יותר ומוצדקות פחות אבל סיבותיהם עימם. ובכל זאת למרות הם לא

יכולים להניע את הרכב בכיפור כי פשוטו כמשמעו ירגמו אותם. זה לא נקרא התחשבות מתוך כבוד אלא מתוך פחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין חוק האוסר נהיגה/נסיעה ביום כיפור בכלי רכב ממונע.

הרוב הגדול שנוהג ולא צם בכיפור, רוכש מזון ושתיה בטרם כניסת החג ומתמקם בחוף כגון:

חוף פלמחים, כינרת וכו'.

אלו שלא נשארים לישון מחוץ לבית מניעים את הרכב וחוזרים בנהיגה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין חוק, אלה רק כבוד הדדי אהבת מולדת ואולי קצת ציונות שמונעים מאנשים מלנסוע.

וגם פחד לחטוף אבן לשמשה ו/או לראש ממישו שביום כיפור חושב שהתבטלו גם החוקים של תורה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

...

אני בטח לא אלך ברחוב עם שקית פיצוחים או אסע ברכב. הכל בשקט ובתוך הבית. למה לא לכבד נתח גדול מאוד באוכלוסיה שזהו היום החשוב ביותר עבורו...

רק לפני חודש, בני דודינו צמו שלושים יום. עלה על דעתך שגם להם יש רגשות? האם חשבת להצניע את שקית הפיצוחים, או את בקבוק המים כדי שלא לפגוע ברגשותיהם? הלו גם הם נתח גדול באוכלוסיה. האם אותם לא צריך לכבד?

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...