Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמי דני.

התחדשתי לי לפני כחודשיים בסיאט לאון שנת 2002 1.8 ספורט.

הרכב נקנה עם צמיגי TOYO R1R, כשלמעשה למנוע הנוכחי אין ממש כוח להתמודד עם צמיגים כאלו.

אחרי נהיגה ממושכת על הרכב והדרכה מאח שלי שחובב נהיגה מוטורית (הוא עצמו בעלים של רנו RSI משופרת) הגעתי למסקנה שהייתי רוצה לנסות לקבל יותר כוח מהרכב.

אלו שיפורים באים בחשבון למנוע אטמוספירי?

לא הייתי רוצה להוסיף טורבו.

תודה מראש.

פורסם

תתחדש על הרכב וברוך הבא לפורום.

הצמיגים שמותקים ברכבך הם בעלי אחיזה גבוהה. נכון שמדובר על צמיגים ספורטיביים(יש להם גם חסרונות), אבל צמיגים אוחזים וטובים הם דבר מבורך בלי קשר להספק המנוע.

אין שיפורים יעילים למנוע אטומספרי. צ'יפ יעלה לא מעט ויוסיף סוסים בודדים בלבד, מניח שאחיך יודע זאת.

קנית רכב ממש לאחרונה, למה לא קנית לאון טורבו מלכתחילה?

פורסם

למנוע אין כוח להתמודד עם הצמיגים ? אחד המשפטים המגוכחים! איך בודקים את זה ? בודקים אם אתה מצליח לפרפר בשישי ?

בפועל אתה יכול לאבד אחיזה גם ב20 קמ"ש אני מאמין בהפניית הגה מלאה, אז אם הרכב שלך מגיע ל20 קמ"ש זה כבר מספיק. :evil:

פורסם

דניאל תודה רבה.

ל- Miraz, תתפלא אבל נהיגה ספורטיבית זה משהו שלומדים ומצריך ניסיון וזה לא ניגמר בנהיגה במהירות של 20 קמ"ש.

כדי למצות את המקסימום פוטנציאל שיש בצמיגים איכותיים צריך מנוע מספיק חזק ויותר מכך צריך לדעת לנהוג.

ותאמין לי אחרי כמה נסיעות עם אח שלי הבנתי שאני יכול במצב הקיים עם הרכב להוציא ממנו הרבה יותר ועדיין לא למצות עד מקסימום את היכולות של הצמיגים, לכן חשבתי על הוספת כמה סוסים.

פורסם

קודם כל יישור קו- לנסות ולהביא את הרכב מה שקרוב למצבו המקורי/תקינות מקסימלית של כל המערכות.

דוד אחורי- ייתן תגובה קצת יותר טובה על הדוושה וצליל נחמד.

צ'יפ- גם אם יוסיף 5 כ"ס לדעתי שווה את הנסיון ואת המחיר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
דניאל תודה רבה.

ל- Miraz, תתפלא אבל נהיגה ספורטיבית זה משהו שלומדים ומצריך ניסיון וזה לא ניגמר בנהיגה במהירות של 20 קמ"ש.

כדי למצות את המקסימום פוטנציאל שיש בצמיגים איכותיים צריך מנוע מספיק חזק ויותר מכך צריך לדעת לנהוג.

ותאמין לי אחרי כמה נסיעות עם אח שלי הבנתי שאני יכול במצב הקיים עם הרכב להוציא ממנו הרבה יותר ועדיין לא למצות עד מקסימום את היכולות של הצמיגים, לכן חשבתי על הוספת כמה סוסים.

גם עם חצי מהכוח שיש למנוע שלך אפשר להגיע למצב שבו אתה מנצל את הצמיגים שיש לך במלואם, כדי להכנס חזק ונכון לפניה לא חייבים רכב חזק.

בלי לזלזל, יש לי הרגשה שאתה קצת חדש בכל נושא הנהיגה הספורטיבית והשליטה ברכב ואולי כדי דווקא להתחיל מקורס נהיגה מתקדמת ולא שיפורי מנוע.

רוב הפעמים (גם אצלי) מה שקורס קודם זה מד האומץ של האוחז בהגה ולא היכולות המנוע, המתלים או הצמיגים.

בכל אופן את המנוע שלך בלי טורבו כמעט ואין מה לשפר פרט למה שנכתב לך.

השיפור יהיה מזערי והנזק בכיס יהיה מוחשי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
דוד אחורי לא יתן הורדה ?

יש דרך להימנע מהורדה איכשהו?

1. בדרך כלל כן.

2. קומבינות.

לפותח השרשור, ברכב הנ"ל אין מה לשפר וגם לא כדאי, כשאין בסיס\קרקע לשיפורים פשוט לא עושים את זה

יהיה לך הרבה יותר כלכלי למכור ולקנות את הדגם טורבו שהוא לא מאד יקר מהנוכחית שלך, זה השיפור הכי טוב

שתשיג לשקל.

בהצלחה..

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...