Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני בן 17 וחצי ואני רוצה לרכוש רכב ראשון,התקציב הינו 25-30K אם גמישות קלה לרכבים חדשים ששוה להוסיף עליהם את המחיר.

הרכב צריך להיות אמין,חסכוני,ובטיחותי.הרכב חייב להיות אוטומט

חשבתי על פונטו גרנדה 2008(אפשרי למצוא ב35K )

כמו כן,רבים המליצו על הטיוטה יאריס שהיא ממש יקרה.

בגדול רוב הנסיעה שלי הם מהבית לבית ספר ובסופש לנסוע מחוץ לעיר (תל אביב-נתניה )

אני לא מחפש נוחות או חוזק של רכב.. שיהיה חסכוני ואמין ושלא יתקלקל.

תודה רבה :)

פורסם

הגרנדה רכב טוב,חסכוני,בטיחותי. הגיר שם הוא רובוטי,הפעולה שלא לא חלקה כמו גיר אוטומטי רגיל,אך הוא מפצה על כך בחיסכון.

לדעתי אין טעם להעדיף יאריס,היא קטנה יותר וישנה יותר,הרכב מצוין,אך המחירון לא הגיוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה אם שווה לי לחכות עוד טיפה ולהגדיל את התקציב לאזור ה37K ולחפש גרנדה דינאמיק 2008 או להתפשר על 2007 דגם אקטיב ב30K?

פורסם

כן עדיף,לדינמיק יש 6 כריות אוויר היא יותר מאובזרת,מחשב דרך,שליטה על ההגה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם כבר פיאט פונטו-שווה לרדת לשנתונים 2005-6 ולקנות רכב עם גיר אוטומטי סטנדרטי ולא עם רובוטי,שלא בטוח תסתגל אליו ושאולי מחר יתחילו איתו בעיות כאלו ואחרות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ממליץ מאד על דייהטסו סיריון דור ראשון, מנוע 1300 אוטומטית. אמינה, מרווחת, זריזה, וחסכונית. ואגב, גם חזקה - יש לה יותר הספק ביחס לדייהטסו סיריון דור שני, שהחליפה אותה!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הסריון טובה,אך ללא ABS,תקן אם אני טועה.

אתה יכול לבדוק גם את היונדאי גטס,לא הכי חסכונית,אך נחשבת לאמינה ולא יקרה לאחזקה,נסה למצוא דגמי GLS/GLI,כי ב GLF יש רק כרית אוויר אחת וללא ABS,כמו כן ב2006 בוצעה מתיחת פנים,ומנוע קיבל 97 כ"ס לעומת 83 לפני 2006.

פורסם

מכיוון שאני עדיין לומד בבית ספר והיכולת שלי לממן את עצמי מוגבלת (אבא שלי קונה את הרכב והתחזוקה על חשבוני ) אני מעדיף לקנות רכב שיהיה חסכוני בדלק..

לכן הגטס לא כ"כ הבחירה שלי.

מה דעתכם על סקודה פאביה הדגם הישן,אני מניח שבתקציב שלי ניתן למצוא 2002-2004 ואולי אפילו יותר.

פורסם
מכיוון שאני עדיין לומד בבית ספר והיכולת שלי לממן את עצמי מוגבלת (אבא שלי קונה את הרכב והתחזוקה על חשבוני ) אני מעדיף לקנות רכב שיהיה חסכוני בדלק..

לכן הגטס לא כ"כ הבחירה שלי.

מה דעתכם על סקודה פאביה הדגם הישן,אני מניח שבתקציב שלי ניתן למצוא 2002-2004 ואולי אפילו יותר.

מצד שני , גטס זה רכב שהתחזוקה שלו מאוד זולה וגם קלילה ביחס לרכבים אחרים מאותו זאנר, כך שזה מכסה על הדלק ואפילו יותר מזה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
תוכל לפרט בבקשה..

יונדאי הם סוסי עבודה, בין אם הישנות ולבין החדשות.

רכב שדורש מינימום תחזוקה ונותן תפוקה מלאה, אם שומרים עליו הוא ייתן לך את הנשמה שלו ויסיע אותך צפונה ודרומה בלי להתווכח ולעשות קונצים.

אז הדלק בממוצע יהיה לך (אם הרכב מטופל כמו שצריך) כ-1:12 , אולי יותר אולי טיפה פחות , ונכון שביחס לרכבים עם מנועים גדולים יותר הצריכה נחשבת דומה, אבל כל עוד זה נוסע , מביא אותך לאן שצריך והכל בסדר - מה זה משנה?

דלק - כולן אוכלות , ליטר לפה ליטר לשם, אם אתה לא נוסע הרבה - לא תרגיש זאת.

כאחד שבעבר התנזר מיונדאי וטעם קצת ממנה לאחרונה - כיום מבחינתי יונדאי משאירות אבק לכל היפניות שכולם אוהבים לאהוב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

סיריון רכב נחמד, אמין, חסכוני (יותר מגטס), חולק מכלולים עם טויוטה יאריס (אבל יותר זול ממנה).

לדעתי, זהו הרכב המתאים בשבילך, במידה והמראה שלו לא מפריע לך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...