Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב יומיומי והדשבורד מרוסק.

מבחינת קשיחות הם בסדר, הבעיה היא בהנמכה.

לדעתי עדיף להשאר על קפיצים מקוריים וb6 או ללכת על פרו-קיט של אייבך עם b6/b8 אבל לא להנמיך מעבר.

פורסם

לפי מה שידוע לי, יש.

במקרה הכי גרוע קח B8.

לפי מה שטוענים היבואנים יש תאימות מלאה בין הדגמים של בילשטיין למוצרי אייבך אז לא משנה מה תיקח לא אמורות להיות בעיות.

פורסם

יש רק בעיה אחת וזה המשלוח, שאורך הרבה מאוד זמן בגלל שלא ניתן להטיס את הבולמים (גז), ולכן צריך להמתין עד שמצרפים אותם למשלוח על ספינה וביחד עם זמן השיט (שיט של הספינה, לא קקי) יצא שחיכיתי לבולמים כחודשיים אם לא קצת יותר.

מצטרף להמלצות על אספיר, חברה מאוד נחמדים.

רק בקשר למשלוח,

בעיקרון משלוח רגיל באמת יקח הרבה זמן מהסיבות של מילר ציין, אבל....

בגלל שאספיר כאלה אחלה של אנשים (ממש לא בציניות, הדר הבחור שטיפל בי מאוד נחמד ועוזר) הם פנו לבילשטיין ארה"ב בניסיון להביא את זה משם ואז אין את ההגבלה של משלוח אווירי ואכן, המשלוח אולי עולה לי יותר אבל הבולמים אמורים להגיע תוך קצת פחות מחודש(חמסהחמסהחמסהמלךמיםאמןאמןאמןאמן) :wink:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
לפי מה שידוע לי, יש.

במקרה הכי גרוע קח B8.

לפי מה שטוענים היבואנים יש תאימות מלאה בין הדגמים של בילשטיין למוצרי אייבך אז לא משנה מה תיקח לא אמורות להיות בעיות.

אני לא מחפש קשיחות יתר . אני רוצה סטנדרט , שזה B4 .

פורסם
מה המחיר ששילתם עם המשלוח אם אפשר לשאול כמובן?

אל תשכח שהמחיר משתנה מרכב לרכב,

עם משלוח אווירי יצא לי 4K לסט B8

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

ב205 זו הזמנה מיוחדת, כי פשוט לא מייצרים B8 סידרתי.

כך קוילאוברים לא תצטער.

לך עומרי אני יגיד דבר אחד במידה וקוני היה כל כך טוב כמו שאתה אומר לא הייתה מחפש B4,, הרי כבר יש לך קוני?!

פורסם
ב205 זו הזמנה מיוחדת, כי פשוט לא מייצרים B8 סידרתי.

כך קוילאוברים לא תצטער.

לך עומרי אני יגיד דבר אחד במידה וקוני היה כל כך טוב כמו שאתה אומר לא הייתה מחפש B4,, הרי כבר יש לך קוני?!

מה נפגעת לי עכשיו?

כידוע לכל בולם יש אורך חיים מסויים, ושלי כבר זקנים! אני מחפש שינוי ואני מתלבט ביני לבין עצמי מה הבעיה ?

נ.ב הסקת המסקנות שלך לא נכונה אני לא עובד בצורה הזו

פורסם
מה נפגעת לי עכשיו?

כידוע לכל בולם יש אורך חיים מסויים, ושלי כבר זקנים! אני מחפש שינוי ואני מתלבט ביני לבין עצמי מה הבעיה ?

נ.ב הסקת המסקנות שלך לא נכונה אני לא עובד בצורה הזו

עומרי בחברות בחברות, לא נפגעתי, פשוט קוני מקובל בגלל מחירו, כיוון שיש סטים הרבה יותר טובים ממנו.

מהתרשמות שלי לא ממש אהבתי אותם, במיוחד בתוספת המוניטין של איכות ואמינות גרוע.

אני לא הולך לעשות מלחמה בכדי להוכיח שקוני לא משהו שעושים ממנו, לא, אולי למשהו אחר זה יתאים, אבל אישית נסעתי על הרבה מכוניות עם קוני וגם עם דברים אחרים ואני יזהה קוני צהוב ישר, ממש לא אהבתי, כמו שרשמתי גם וויטאק אולטרה גי טי.

פורסם
עומרי בחברות בחברות, לא נפגעתי, פשוט קוני מקובל בגלל מחירו, כיוון שיש סטים הרבה יותר טובים ממנו.

מהתרשמות שלי לא ממש אהבתי אותם, במיוחד בתוספת המוניטין של איכות ואמינות גרוע.

אני לא הולך לעשות מלחמה בכדי להוכיח שקוני לא משהו שעושים ממנו, לא, אולי למשהו אחר זה יתאים, אבל אישית נסעתי על הרבה מכוניות עם קוני וגם עם דברים אחרים ואני יזהה קוני צהוב ישר, ממש לא אהבתי, כמו שרשמתי גם וויטאק אולטרה גי טי.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

בולמים זה טעם אישי :)

פורסם

השתגעת ? מי לעזאזל ישקיע 1800 אירו בסט בולמי LEDA עבור 205 GTI כשהגומיה בבולם עולה יותר ?

ד.א אחד ספקי האפטר מרקט לפיז'ו ראלי באנגליה, אמר לי בפשטות שהם מתעסקים בעיקר עם בילשטיין,

שעומדים יפה בתלאות הדרכים לעומת אפילו בולמים יקרים ואקזוטים.

פורסם
השתגעת ? מי לעזאזל ישקיע 1800 אירו בסט בולמי LEDA עבור 205 GTI כשהגומיה בבולם עולה יותר ?

ד.א אחד ספקי האפטר מרקט לפיז'ו ראלי באנגליה, אמר לי בפשטות שהם מתעסקים בעיקר עם בילשטיין,

שעומדים יפה בתלאות הדרכים לעומת אפילו בולמים יקרים ואקזוטים.

אין ספק ידידי אבל לך תדע מה רוצה הבחור.

כל אחד ומה שבא לו

אני כבר אמרתי מה סט הבא שלי (חפרתי על GAZ SHOCKS GHA).

• תוכן חדש...