Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אומנות הפיתוי\פיקאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשזה יבוא זה יבוא.

מה שדריש מתאר זה אמיתי לחלוטין. ומעבר לזה, שמתי לב שהרבה נשים לפני ואחרי חתונה/זוגיות ארוכת טווח הופכות לאדם אחר לגמרי. סנוביות חסרות לב שידעו לפנות אליך רק לתועלתן האישית הפכו להיות ממש נחמדות (יחסית) נעימות ורגועות אחרי. תיזהר מזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כן, בוא תמשיך. כי עכשיו עצבנת אותי.

העצבנות שלך לא מעניינת אותי, לא כתבתי אליך, כתבתי את דעתי בפורום חופשי וכיוונתי אותם לפותח השרשור, אתה מוזמן להתעלם כמו שאני אתעלם מההודעה הגועלית שלך.

אין לך מושג וחצי מושג מה קרובת המשפחה והמשפחה עוברת, זה לא קשור לסדרי עדיפויות וזה לא קשור לרווקות (שהרי דינה כנראה להגמר בשלב כזה או אחר, גם אם זה בגיל 60), זה קשור לוויתור הסופי על זוגיות ושכנוע עצמי שככה יותר טוב.

אז לא, ככה לא יותר טוב, הרשה לי להתעלם ממך מכאן והלאה.

זה לא שהיא מתרכזת בקרירה, זה לא שהיא מחפשת, זה לא שהיא לא מחפשת אבל עדיין יוצאת אם מישהו מציע, זה פשוט 0, כלום, לא עכשיו, לא בגיל 50 ולא בגיל 70. וזה כנראה לגמרי לא המצב שלך ושל שאר הרווקים.

ולגבי זה :

"כשזה יבוא זה יבוא אם יבוא. ולהגיד מה שphpclub כתב גם לצפות שזוגיות תפתור לך את הריקנות ואת שאר הבעיות בחיים כבמטה קסמים זה מאוד גרוע ולא בהכרח מציאותי או בריא."

לא אמרתי שזוגיות תפתור לך משהו, אבל קרוב לוודאי שהיא תעזור. בכל מקרה אם יש לך רייקנות שהיא לא הזוגיות אתה צריך לפתור אותה עם עצמך לפני כל דבר אחר. והרשה לי להוסיף שאם תמשיך לחיות במחשבה המעוותת משהו הזאת כדי לגרום לעצמך להרגיש טוב, זה לא מציאותי או בריא.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה, אני כנראה לא מבין דבר וחצי דבר, אשמור את העצות שלי למי שרוצה להקשיב.

פורסם

לא טענתי שאתה לא מבין.

ויכול מאוד להיות שאתה צודק וזה מאוד משפר את החיים, אני טרם התנסיתי בזה אז לא יכולה להיות לי עדיין דעה מגובשת בנושא.

פורסם

להיות בזוגיות טובה זה נחמד ויפה

להיות לבד מככה וככה סיבות,זה גם בסדר,אין צורך להרגיש רע או לרדת על עצמך למה הם הצליחו ואני לא.

מצטרף לזה שכתב שלצערנו בעידן של היום,כל זוגיות\חתונה וכו' מקוטלג כסוג של "הצלחה"

just saying..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה האנשים האלה שמפיקים חתונה במיליוני שקלים מהלוואות, עושים תמונות היריון עם צלמים מקצועיים ואחרי זה מצלמים את התינוק שלהם באלפי שקלים בסטודיו לצילום.

למעשה הכל למראית עין ומתוך לחץ חברתי ומשפחתי כבד. בתכלס החיים שלהם בזבל כי הם עסוקים בלרצות את כולם ולא עושים כלום בשביל עצמם. הם גם מתגרשים מהר כי נפל להם האסימון מאוחר מדי שלמהר להתחתן זה כמו לקנות רכב מתוך לחץ.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

אין בדיוק נכון או לא נכון- לכל אחד מתאים סגנון חיים שונה ומה שנראה מוזר לאחד זה הכי טבעי לשני.

יש אנשים שמעדיפים לחיות לבד (זאת אומרת לא להתחתן, זה לא בהכרח לוותר על זוגיות בכלל, יש כאלו שלא מסתדרים או לא יכולים להתחייב) והם מאושרים.

יש גם אנשים שמתחתנים אבל לא מביאים ילדים, כי הם בחרו שלא ולא בגלל בעית פוריות.

וקיימים כאלו שחיים בלי זוגיות קבועה אבל מביאים ילד ומגדלים אותו לבד.

לדעתי הרבה יותר גרוע להתחתן בגיל צעיר, להביא ילד שניים ואז להתגרש כי לא מסתדרים ואי אפשר כל היום לצאת למועדונים, בתי קפה ולקנות מותגים באלפי שקלים.

They are trying to ban me...

פורסם

פות"ש, כתבת שבאינטרנט זה קל יותר - אני לא מסכים איתך.

אמנם באינטרנט יש לך את הזמן לחשוב על כל דבר לפני שאתה כותב, ואפילו להיעלם אם 'נתקעת', אבל כנראה שאם אתה צריך לשבת ולחפש את התשובה הנכונה בראש במשך זמן, ככה"נ זה לא מה שבאופי שלך לענות.

בעצם אתה יוצר מצג שווא שזה כן האופי שלך, ובמקרה הטוב ביותר זה יביא אותך לסטוץ, עד שהבחורה תבין שבאיזשהו מובן רימו אותה.

פנים מול פנים אתה יותר אמיתי, פחות מסכות, ויכול להתבטא בצורה שיותר מאפיינת אותך, עם שפת גוף והבעות פנים.

אם כרגע אתה מרגיש שאתה 'מקרטע' פנים מול פנים, זה בעיקר בגלל שאתה לחוץ מהסיטואציה שאתה מנסה להרשים מישהי או לחילופין שבוחנים אותך ואתה מקבל בסוף ציון.

אבל שכבר כתבו כאן בעבר, אל תנסה להרשים אותה. פשוט תנהל שיחת חולין עם חיוך על הפנים, ואחרי כמה פעמים אתה תבין בעצמך שלא נורא השד, וכמו שאתה מדבר עם חבר שלך אתה גם יכול לדבר עם בחורה.

ומישהי פוטנציאלית לקשר לא צריך לחפש באינטרנט. יש אותן בכל מקום שאליו תפנה - סופרמרקט, קופ"ח (זהירות!), אוטובוס ורכבת, מכון כושר, בפארק עם הכלב, חברות של ידידות וכו' וכו'.

פורסם

גם לי לא הגיבו בחורות, כל מה שאתה כותב בנאור,

המשכתי באותה צורה עד שמצאתי אחת שכן התלהבה מההודעה הארוכה שכתבתי, מפרופיל עם טקסט, מהודעות שהם לא משפטי פתיחה וקידום מיידי לעולם האמיתי.. אנחנו ביחד כבר כ3 חודשים, חברה ראשונה שלי ואני ראשון שלה בני 25-26. והיא נראית טוב, חכמה מאוד, פשוט כמוני שנאה את ההתנהגות המוזרה שהיא הסטנדרט בארץ.

הראתה לי אחרי תקופה את כל ההודעות 2 שורות שהיו שולחים לה. ממש התלהבה מכל היחס השונה שלי, מזה שאני שואל לפני שאני מבצע, שאכפת לי וכו'.

בקיצור רוב האנשים, גם סתם ברחוב, הם מוזרים, מוכנים לצאת לדייט לפי תמונה, בחורות מתלהבות מיחס מוזר, בארים ומועדונים נראים להם כבילוי... אתה צריך בסך הכל למצוא מישהי נורמלית שחושבת כמוך, לא לנסות להיות משהו שאתה לא, כי את זה כל סוג של בחורה קולטת.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אתה צודק, ויש בחורות נורמליות שעונות להודעות ולפעמים גם יוזמות את השיחה באתרים מסויימים.

פורסם

אני כבר כחצי שנה באתרי הכרויות. אני יכול להעיד על עצמי שאני בחור אינטיליגנט, נראה סבבה, משכיל, עובד בעבודה טובה, ספורטיבי, אני חושב שאני די נורמלי (מצד שני המשוגעים הכי גדולים חושבים כך), מפנק, רומנטי, מצחיק... למרות כל זאת, קשה, קשה מאוד להכיר היום בחורות. אני נתקל בכל כך הרבה טיפוסים שזה כבר מפחיד. שתבינו, אני לא שולל, אני לא מחפש פגמים בצד השני ורק בודק על מה אני יכול להפיל את הסיכוי לקשר. אני מאוד רוצה קשר אבל באמת שקשה מאוד להכיר. קודם כל, אני לא לבד שם, אני יודע שההודעה שאני שולח לבחורה מתחבאת בין עשרות הודעות של גברים אחרים שאולי נראים טוב יותר ממני, אולי מוצלחים יותר ממני... נשים היום לא מוכנות להתפשר, כולן מחפשות בחור גבוה, חתיך, מצחיק, משכיל, גברי עם חוש הומור, דירה, רכב וכלב. אולי זו הסיבה שאני רואה נשים שנמצאות באתר כבר המון המון זמן. אני יוצא מדי פעם לדייטים, עם אלו שאני מעוניין בהן וגם הן מעוניינות בי זה בדרך כלל נגמר אחרי כמה פגישות, למה את שואלים? בכל הפעמים האלו, גיליתי נשים די אפאתיות. אם יצאנו לדייט ראשון ושנינו מעוניינים, למה לא להרים טלפון מדי פעם? אולי לשלוח הודעה? הרגשתי שאני צריך לרדוף אחריהן, שאם אני לא מתקשר הן לא יתקשרו. עכשיו, איך אפשר לבנות ככה משהו? בלי תקשורת אי אפשר לבנות כלום. התיאוריה שלי לפחות היא שאחרי תקופה ארוכה של דייטים זה מה שקורה לאנשים, מפתחים סוג של אדישות, מגיעים לדייטים עם קונספציה מובנית בראש של "הנה עוד דייט שלא יצליח", גם אם הדייט כבר מצליח מנסים לשמור על מרחק כדי לא להפתח מהר לצד השני שמא נפגע או זה יגמר אחרי הדייט השני או השלישי. לי אישית קשה עם זה, אם ראיתי בחורה שמוצאת חן בעיני אני מעוניין שהיא תדע על זה. כמובן בגבול הסביר, לא צריך להתקשר 5 פעמים ביום ולהיות נודניק, אבל כן להראות שהיא מעניינת אותך. זה מזכיר לי שפעם שאלתי מישהי שיצאתי איתה לגבי זה, היא אמרה לי "כן, לפני דייט אין לי שום פרפרים בבטן, שום התרגשות". אני מתחיל להרגיש שהאדישות הזו גם מחלחלת אלי ואני יכול להבין אנשים שמרגישים כך, אני אישית נלחם בזה כי אני לא מוכן להיות אפאתי או אדיש.

פורסם

אדידס שאלה.

למה צריך להיות התרגשות ופרפרים בבטן כשהולכים לבליינד דייט עם אדם שכלל לא מכירים ?

קודם תכירו, אם יש כימיה ומשיכה הגיוני שתהיה התרגשות, פרפרים כו'.

פורסם (נערך)

כשאתה אומר "לא מכירים" זה לא ממש מדוייק, רואים תמונות של הצד השני, מדברים בטלפון לפני. יש לי המון מידע על הבחורה לפני שאני נפגש איתה, אני לא יוצא עם מישהי שלא מוצאת חן בעיניי ואם היא מוצאת חן בעיניי, אז כן, אני מתרגש קצת כי חשוב לי שזה יצליח. בגדול אני מבין למה אתה מתכוון, אין טעם להתרגש לפני שפוגשים מישהו שלא בטוח שהוא בכלל מתאים לך, נכון, אתה צודק לגמרי. אבל בוא נגיד שעברנו את השלב הזה, עברנו דייט ראשון ושני, מתי מגיע השלב שמתחילים להראות חיבה אחד לשניה?

אני אתן דוגמה. יצאתי עם מישהי לשלושה דייטים, דייט ראשון הסתובבנו בנמל, דייט שני יצאנו לסרט, דייט שלישי היינו בים ביחד בבוקר, אפילו היו נשיקות לאורך הדייטים. הפגישה בים הייתה ביום שישי בבוקר. יום שישי בערב שלחתי לה הודעה בסגנון של מה שלומך, היא אמרה שהיא עם חברים ולא יכולה לדבר, יום שבת לא דיברנו, יום ראשון עד הערב היא לא דיברה איתי. שלחתי לה הודעה ואמרתי לה שזה נראה לי מוזר שיומיים שלוש לא דיברנו. היא שלחה לי הודעה שלא מתאים לה הלחץ הזה. עכשיו, אני באמת לא חושב שאני מלחיץ, שלושה ימים לא שמעתי מבנאדם שיוצא איתי לדייטים, שמנשק אותי, לי אישית זה נראה קצת מוזר. אולי זה באמת מלחיץ אותה (למרות שבגילה היא זו שצריכה להיות לחוצה ולא אני) או האופציה השניה, שהיא לא הייתה סגורה עלי וזו הייתה אופציה טובה לצאת מהקשר איתי. מה שאני רוצה להגיד, אנשים נרשמים לאתרי הכרויות, מחפשים בטירוף בן או בת זוג, אבל כשזה קורה ופוגשים מישהו, הם אדישים אליו.

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם (נערך)
יום שישי בערב שלחתי לה הודעה בסגנון של מה שלומך, היא אמרה שהיא עם חברים ולא יכולה לדבר (סינון ראשוני), יום שבת לא דיברנו, יום ראשון עד הערב היא לא דיברה איתי. שלחתי לה הודעה ואמרתי לה שזה נראה לי מוזר שיומיים שלוש לא דיברנו. היא שלחה לי הודעה שלא מתאים לה הלחץ הזה (סינון שני). עכשיו, אני באמת לא חושב שאני מלחיץ, שלושה ימים לא שמעתי מבנאדם שיוצא איתי לדייטים, שמנשק אותי, לי אישית זה נראה קצת מוזר. אולי זה באמת מלחיץ אותה (למרות שבגילה היא זו שצריכה להיות לחוצה ולא אני) או האופציה השניה, שהיא לא הייתה סגורה עלי וזו הייתה אופציה טובה לצאת מהקשר איתי. מה שאני רוצה להגיד, אנשים נרשמים לאתרי הכרויות, מחפשים בטירוף בן או בת זוג, אבל כשזה קורה ופוגשים מישהו, הם אדישים אליו.

מודגש באדום.

נפלת על פקאצה ממוצעת שחושבת שהשמש זורחת לה מהתחת והיא מציאה של ממש.

במילים עדינות יותר - סביר להניח שהיא לא יודעת איך "לאכול" טיפוס שכמותך (מנומס,אינטיליגנט,מכבד אחרים,יודע מה רוצה...ההפך הגמור מהערס הישראלי המצוי)

לא אתפלא אם היא שמרה אותך על אש נמוכה ובמקביל יצאה עם עוד כמה,ככה שאתה סוג של תכנית גיבוי.

ואני שואל - למה אין למרבית הנשים והגברים בארץ,את הכבוד המינימלי לסיים דייט\קשר קצר,באופן הולם בלי לפגוע באף אחד? למה לסנן? למה תשובות של ילד בכיתה ב'? בשביל מה המשחקים המפגרים האלה שרק מוציאים את אותו אדם\אישה באור הכי שלילי שיש?

בעצם אפשר לענות די בקלות - בתוך עמי אני חי :roll:

קיצור - דלג עליה הלאה,לא שווה לבזבז זמן.

היה לי קטע דומה בדייט עם איזו מישהי,לדעתי היה ממש טוב,ואפילו הדייט השני היה כמעט 6שעות.

למחרת קבלתי טקסט שמתאר אחרת לגמרי,ואני מצטט "היה נחמד אבל אני לא יודעת,ביי"

רק מוכיח כמה רוב הנשים פשוט עם ראש בעננים,ואלו שנורמליות נמצאות במיעוט..

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...