Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אומנות הפיתוי\פיקאפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק את פיקה- להשקיע בהודעת פתיחה.

זה שהבחורה תקרא או לא תקרא,זה כבר בעיה אחרת,אבל כאמור - אתה צריך להתבלט מעל השאר,ואת זה עושים עם ההודעת פתיחה הראשונה.

היי\הודעה קצרה מאוד אחרת תזרוק אותך לרשימת הלא רצינים (בהנחה שהיא הגיעה וקראה מה שכתבת,כי בד"כ הכותרת מציגה מילים ראשונות..)

את הבתזוג הנוכחית שלי (כמו רוני,גם אוטוטו שנה) הכרתי בכלל אצל רופא שיניים :D (אמיתי לגמרי)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת מהרשמים שלי:

1. תמונות, תמונות ורק תמונות. לא משנה אם תכתוב סיפור קורע לב בפרופיל או שיש לך כתיבה של משורר, בסופו של דבר אם אתה לא נראה טוב בתמונה, לא יפנו אליך. אפשר להתווכח על זה, אבל כולנו יודעים שיופי משפיע

2. לכתוב בכרטיס שלך דברים על עצמך בצורה מעניינת ויפה זה אחלה, זה יכול להיות שדרוג נהדר לפרופיל, אבל שוב, אם הבחורה לא נמשכת לתמונה ששמת, לא יעזור שיש לך אחלה אופי

3. הודעת פתיחה לבחורה - שוב, בסופו של דבר זה רק התמונות ואולי קצת מהדברים שכתבת על עצמך, לא יעזור אם כתבת משפט פתיחה מפוצץ, בסופו של דבר הבחורה בצד השני תבדוק את התמונות שלך ותחליט לפי זה. לצורך העניין, בחור שנראה כמו מיליון דולר ויכתוב לבחורות "היי", חושבים שבחורה לא תחזור אליו כי הוא כתב "היי"?

לדוגמה, במידה ואתם באתר הכרויות, פונה אליכם בחורה עם משפט פתיחה שקורע אתכם מצחוק, אתם נכנסים לפרופיל שלה, מסתכלים על התמונות, וואלה, לא נראית משהו, אתם לא מרגישים שום סוג של משיכה. בפרופיל היא כותבת על עצמה בצורה יפה ואתם מרגישים שאתם מסוגלים להתחבר לבנאדם כזה. האם תחזרו אליה? להזכירכם, מהתמונות שלה אתם מבינים שאין שום משיכה ולא תהיה משיכה.

פורסם

אתה מציג את זה כשחור ולבן. "אין שום משיכה", "בחור שנראה כמו מיליון דולר". בפועל, רובנו נמצאים איפהשהוא על הסקאלה. לא בראד פיט אבל גם לא הגיבן מנוטרדם. לא פצצת על בתמונות וגם לא בטי המכוערת. לכן, ברוב המקרים כדאי להשקיע קצת יותר מ"היי" או "מה קורה".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

מחזק את אדידס ומכיר אינסוף דוגמאות באפליקציות בדיוק על מה שרשם.

עריכה - זה תופס בעיקר על אפליקציות כמו טינדר, מה לעשות האפליקציה קודם כל מראה תמונה ולפי זה מגיע הסינון (ימינה או שמאלה במסך).

צריך להבין שבנות וגם בנים רואים מאות תמונות וזה הסינון העיקרי. אני לא אומר שמשפט פתיחה טוב זה חסר משמעות, אבל אם אני צריך להעריך באחוזים הייתי נותן 80% על תמונה ו-20% על משפט פתיחה, אכן מאוד כללי אבל זו התמונה הגדולה.

עריכה אחרונה על ידי aka77

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)

אני עדיין מאמין שזה לא ממש משנה מה שתכתוב, אתה יכול לכתוב הודעה קצרה או הודעה ארוכה ומושקעת, בסופו של דבר הבחורה תכנס לפרופיל, תסתכל על התמונות, תקרא את הדברים שכתבת ואז תחליט. הודעת הפתיחה שלי היא לא זו שתגרום לה להחליט האם לדבר איתי או לא. ואגב, אני באמת ובתמים מאמין שהחלוקה הולכת כך:

90% - תמונות ומראה חיצוני

10% אם לא פחות - דברים שרשמת על עצמך בכרטיס

המראה החיצוני הוא הבסיס, אם כתבת על עצמך ותיארת בצורה יפה את עצמך ואת אופייך, זה רק יחזק את הרצון של הבחורה לחזור אליך, כמובן במידה והיא מרגישה משיכה אליך מהתמונות.

אגב, גם אני פועל כך, אם יש בחורה שלא גורמת לי למשיכה פיזית אליה, לא ממש משנה מה היא תכתוב. דבר ראשון משיכה פיזית בסיסית (לא מחפש כוסית מטורפת) ואח"כ השאר.

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם

מן הסתם התמונה היא סינון ראשוני, אבל בהנחה והתמונה עברה את הסינון, ההמשך תלוי רק במה שנכתב/נאמר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

עם זה אני מסכים לגמרי. סינון ראשוני הוא מראה חיצוני וכמובן שאם הבחורה טפשה יותר מנעל, לא יהיה לאן להתקדם. מצד שני, יכולה להיות בחורה שנראית טוב מאוד בתמונות אבל הפרופיל שלה מלא ב "חחחח" ו "חוללללה על הים" ותמונות עם בניית ציפורניים מוגזמת או שפתיים מנופחות. אז למרות שהיא נראית טוב, אני לא בטוח שזה מה שאני רוצה להכניס לחיים שלי. בקיצור, יש כאן המון משתנים, וזה מאוד, אבל מאוד קשה למצוא היום בנאדם להתחבר אליו.

פורסם (נערך)

אני לא מכליל, אבל בתור אחד שנמצא במצב דומה לפתוח השירשור, למאט העובדה שאני נגד פיקאפ כי זה לא טבעי וגובל בהטרדה מינית, להלן כמה מסקנות מאתרי הכרויות:

1. מאט מאוד אנשים, אני מדגיש מאט מאוד נמצאים שם בגלל חיים טובים. מאז ומתמיד אנשים נהגו להכיר ברחוב או דרך חברים\משפחה. מהניסיון האישי שלי נמצאים שם אנשים שהם socially awkward, אנשים נואשים, בעלי סטיות שונות ומשונות, וכן, גם כאלה שרוצים תשומת לב כי לא מספיק להם ברחוב.

2. לגבי מה לכתוב: כתבתי בדיחות, השקעתי בסיפורים עם חרוזים, לקחתי משפטים דפוקים סטייל "אבא שלך גנן" שהתאימו אותם לשנת 2015, הערות לגבי מזגן טורנדו או עוד כל מיני הערות בקשר לתמונות \ פרופיל, ואני חייב לציין שלא מצאתי שום קורלציה בין סגנון המשפט לאחוזי הצלחה. על כל משפט עונה בערך 1 ל 10, וכן גם על "היי מה נשמע". אם אתה נראה מיליון דולר, יענו לך גם אם תגיד "היי אני חמור". וזה מביא אותי לנקודה 3.

3. תמונות. אני אישית לא חושב שאני נראה רע, אבל אני גם לא ברד פיט. אני נראה ממוצע. ניסיתי לבנות הרבה פרופילים: רציני ואחראי עם תמונות רציניות. בחור שמכייף עם תמונות "מטומטות". בחור בעל תחביבים עם תמונות שמדגישות את זה. גם פה לא מצאתי שום קורלציה בין אחוז העונים לסוג התמונות\פרופיל.

אומרים: "נשים אוהבות עם האוזניות וגברים אוהבים עם העיניים, בגלל זה גברים משקרים ונשים מתאפרות". טינדר הוא כשלון מבחינתי אם אתה נראה ממוצע. ניסיתי להיות הוגן והייתה תקופה בטינדר שהייתי נכנס לפרופיל של כל בחורה לפני שהייתי עושה סוויפ, הייתי קורא מה היא כתבה (יש לציין בהרבה בחורות נוראה שטוחות וחסרות אינטלגנציה שכותבות משפט סטייל "חיים רק פעם אחת"), אבל מהר מאוד זה נמאס ואתה חוזר בחזרה לעשות את מה שטינדר רוצה שתעשה - לשפוט לפי מראה. זה בסדר כשאתה גבר, אבל זה לא עובד כשאתה אישה. גברים מטבעם פחות משקיעים במראה שלהם וזה גם לא מה שמושך נשים אליהם, זה יותר המעמד שלך, ועד כמה באמת כיף איתך. ועד כמה כיף איתך, אי אפשר לעביר 5 תמונות באיכות של מצלמת נוקיה משנת 2006. בגלל זה לדעתי טינדר לא עובד.

אותו דבר לגבי אתרי הכרויות. כמו שאמרתי, כתבתי פרופילים רציניים, פרופילים מצחיקים, קצרים, ארוכים - זה בכלל לא משנה. היא עדיין מסתכלת בתמונות שלך, ואם יצאת לא טוב בתמונות או שהיא פשוט לא אוהבת את איך שאתה נראה (וזה בסדר גמור לא כולם מתאימים לכולם, ככה לא שצריך לראות בזה חסרון שלך) היא לא תענה גם אם תצליח בהודעת טקסט להעביר לה סרנדה. זה דרך הגב עובד גם בצד השני, רוב הנשים בכלל לא כותבות פרופיל! ואז הן בוכות שגברים שופטים אותן רק לפי תמונות, איך עוד אפשר לשפוט אותך אם הפרופיל שלך ריק.

שוב כל מה שאמרתי נכון אישית לגבי ואני יודע שיש יוצאי דופן. יש נשים שלא אוהבות \ יכולות להכיר ברחוב, והן בחורות רגילות לגמרי (ללא כל מיני סטיות), יש מאט מאוד כאלה, ותמיד אפשר להמשיך לשלוח הודעות עד שתיפול על אחד כזאת. דרך הגב: אין שום דבר רע בבחורות עם סטיות! זה לא בהכרח סטיות מיניות או סטיות במחשבה, פשוט יש בחורות (שהן מיעוט בחברה) שלומדות מדעי מחשב, או כאלה שאוהבות משחקי קופסא \ משחקי מחשב \ אלקטרוניקה וכדומה (שזה תחביבים שפחות אופניינים לבחורה). אם גם אתה כזה, זה בהחלט יכול להיות תחביב משותף שלכם.

אני קצת צפונית לאמצע שנות ה 20 שלי, ולכן יכול להיות שזה משפיע כי מה לעשות התרבות הנשית של "העף למעלה" לא נעלמת כשבחורה נכנסת לאתר הכרויות. שמעתי אבל שאחרי גיל 30 הן נהיות פחות סנוביות :)

למען הסר ספק נסיתי אחרי הכרויות בתשלום (שקר גדול), והיום אני נמצא בעיקר ב OkCupid (ואפילו שם שילמתי לפעמים דולר בשביל לשלוח הודעה לבחורה שהתיבה שלה מלאה - שקר אחד גדול!, פשוט היא באמת נראתה טוב והפורפיל שלה היה מעניין).

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

אני לא חושב שהאנשים שנמצאים שם הם Socially awkward, יצא לי לפגוש כמה וכמה בנות כבר, כולן בחורות מתוקות, משכילות, אינטיליגנטיות, יפות (חלקן פחות, חלקן יותר), אי אפשר להגיד שיש איתן בעיה כלשהי. אני אגיד לך מה אני חושב הבעיה, הבעיה עם אותן נשים, ואולי גם עם הגברים, שהם חושבים שבפגישה יהיו פרפרים בבטן, ניצוצות בעיניים וזיעה קרה בבית השחי. זה לא קורה, אהבה נבנית עם הזמן, אנחנו כבר לא בני 16 שהיית מסתכל על בחורה וכבר היית מאוהב, כולל שירים עצובים לפני השינה ובכי, וזה עוד לפני שדיברת איתה מילה!

הנשים היום לא יתנו לך הזדמנות שניה, נפגשים, לא נראה לה מושלם? כאן זה נגמר. אני אישית משתדל להיות מודע לזה, אני יוצא לדייטים נוספים גם עם נשים שאני לא סגור לגביהן, יכולה להיות מישהי שמבחינת מראה חיצוני לא העיפה אותי, אבל יכול להיות שהאופי שלה יפיל אותי לרצפה.

פורסם (נערך)
אני לא חושב שהאנשים שנמצאים שם הם Socially awkward, יצא לי לפגוש כמה וכמה בנות כבר, כולן בחורות מתוקות, משכילות, אינטיליגנטיות, יפות (חלקן פחות, חלקן יותר), אי אפשר להגיד שיש איתן בעיה כלשהי. אני אגיד לך מה אני חושב הבעיה, הבעיה עם אותן נשים, ואולי גם עם הגברים, שהם חושבים שבפגישה יהיו פרפרים בבטן, ניצוצות בעיניים וזיעה קרה בבית השחי. זה לא קורה, אהבה נבנית עם הזמן, אנחנו כבר לא בני 16 שהיית מסתכל על בחורה וכבר היית מאוהב, כולל שירים עצובים לפני השינה ובכי, וזה עוד לפני שדיברת איתה מילה!

הנשים היום לא יתנו לך הזדמנות שניה, נפגשים, לא נראה לה מושלם? כאן זה נגמר. אני אישית משתדל להיות מודע לזה, אני יוצא לדייטים נוספים גם עם נשים שאני לא סגור לגביהן, יכולה להיות מישהי שמבחינת מראה חיצוני לא העיפה אותי, אבל יכול להיות שהאופי שלה יפיל אותי לרצפה.

וזה בדיוק הבעיה. אתר הכרויות הוא "אופציה 2", לאנשים שלא יכולים להכיר בדרכים קונבנציונליות. אני אדם שלא מתחבר טוב לאנשים וקשה לי לפתח סתם שיחה ברחוב עם בחורה (קריא - אדם בעל קשיים סוציאליים מסויימים). בגלל זה אני באתרי הכרויות, כי יותר קל לכתוב הודעה וירטואלית, במיוחד אחרי שכתבתי קרוב ל 400-500 הודעות כאלה ואני כבר לא מתרגש מבחורות שלא עונות. וכן כשאני מגיע לדייט אני לא מצפה לבחורה שרק עכשיו ירדה מפוסטר של ויקוריה סיקרט בעלת דוקטורת במדעי החיים, פילוסופיה וניהול חברות שמגלגלות מיליארד בשנה (כי בחורות כאלה יכולות להכיר ברחוב). אצל נשים זה לא ככה, הן תמיד מחפשות את האביר על הסוס הלבן, אפילו שהתמונות שלה צולמו עם מחשבון בשעה 2 בלילה בבר ללא תאורה ובפורפיל שלה כתוב "אוהבת לכייף", היא עדיין לא ירדה מהעץ הגבוה שעליו יושבות רוב הבחורות בארצינו.

פורסם
אני לא מכליל, אבל בתור אחד שנמצא במצב דומה לפתוח השירשור, למאט העובדה שאני נגד פיקאפ כי זה לא טבעי וגובל בהטרדה מינית, להלן כמה מסקנות מאתרי הכרויות:

1. מאט מאוד אנשים, אני מדגיש מאט מאוד נמצאים שם בגלל חיים טובים. מאז ומתמיד אנשים נהגו להכיר ברחוב או דרך חברים\משפחה. מהניסיון האישי שלי נמצאים שם אנשים שהם socially awkward, אנשים נואשים, בעלי סטיות שונות ומשונות, וכן, גם כאלה שרוצים תשומת לב כי לא מספיק להם ברחוב.

2. לגבי מה לכתוב: כתבתי בדיחות, השקעתי בסיפורים עם חרוזים, לקחתי משפטים דפוקים סטייל "אבא שלך גנן" שהתאימו אותם לשנת 2015, הערות לגבי מזגן טורנדו או עוד כל מיני הערות בקשר לתמונות \ פרופיל, ואני חייב לציין שלא מצאתי שום קורלציה בין סגנון המשפט לאחוזי הצלחה. על כל משפט עונה בערך 1 ל 10, וכן גם על "היי מה נשמע". אם אתה נראה מיליון דולר, יענו לך גם אם תגיד "היי אני חמור". וזה מביא אותי לנקודה 3.

3. תמונות. אני אישית לא חושב שאני נראה רע, אבל אני גם לא ברד פיט. אני נראה ממוצע. ניסיתי לבנות הרבה פרופילים: רציני ואחראי עם תמונות רציניות. בחור שמכייף עם תמונות "מטומטות". בחור בעל תחביבים עם תמונות שמדגישות את זה. גם פה לא מצאתי שום קורלציה בין אחוז העונים לסוג התמונות\פרופיל.

אני חושב שאתה מאוד מגזים בנוגע ל-1. המון אנשים נורמלים משתמשים באתרי היכרויות ואפילו בטינדר. בנוגע ל-2. אתה גם טועה לדעתי. אם אתה כותב שטויות אתה יכול באמת לצפות לאחוזי הצלחה דומים, אבל אם באופן עקבי תתאמץ לכתוב כמו בנאדם (ולא אבא שלך גנן, מזגן טורנדו, סיפורים עם חרוזים ובדיחות טיפשיות) אחוזי ההצלחה יגדלו.

ו-3. בחורות נורמליות לא רוצות לראות תמונה שלך על אופנוע ים או עושה פרצוף מפגר למצלמה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

sronis

1. יכול להיות שאני חסר מזל, אבל אני ניקתלתי רק בבחורות "מוזרות". יכול להיות שזה גם קשור לגיל.

2. כמו שציינתי - ניסיתי כל סוג של משפט, גם משפטים בסגנון "הי אני XX אני מתעסק ב YY ומתעניין ב ZZ. מהפורפיל את ניראת לי בחורה מעניינת ומשכילה והייתי רוצה לשוחח איתך. מה דעתך על [שאלה פתוחה על נושא כלשהוא]?". לא יותר מצליח מ "סליחה, אני יכול לקרוא לך גוגל? כי את כל מה שחיפשתי!". ההיפך הוא הנכון, היה לי יותר סיכוי הצלחה עם משפטי פתיחה מטומטמים, מאשר עם סיפורי "מבוא לחיים שלי".

3. היא גם לא רוצה לראות אותך עומד כמו בול עץ. התמונות שלך צריכות להראות שאתה בן אדם מגוון ומעניין וכן, אם אתה מתעניין בספורט ימי, רצוי לשים תמונה עם אופנוע ים (לא כתמונה ראשית כמובן). ואם אתה רוכב על סוסים - אז תמונה על סוס. וכדומה. אותי אישית מרתיע בחורה שכל התמונות שלה היא עם חברות שלה בים \ סלפי \ בירה. זה מעיד על כך שכל מה שמעניין אותה זה #עם_הבובות_בים #שישי_בבר #סלפייייייייי

פורסם

raiden, לדעתי אין צורך לעשות מזה עניין גדול, צריך לשים כמה תמונות שבהן אתה חושב שאתה נראה טוב ולכתוב בפרופיל דברים שאתה חושב שמייצגים אותך כבנאדם ושאיתם אתה שלם. אין צורך לפנות לבחורות כמו שאתה חושב שהן רוצות שיפנו אליהן או לכתוב דברים שאתה חושב שאנשים אחרים יאהבו. תהיה אתה עצמך וזהו, מי שיאהב אותך יאהב אותך איך שאתה, עם כל הדברים הטובים והפחות טובים שבך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...