Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אל תהפכו אותי ל- party pooper.

היועצת המשפטית של הרשות לנהיגה ספורטיבית הודיעה ביום ראשון האחרון, בכתב, ש"ידוע לרשות כי יש כוונה לקיים אירוע דראג, אולם טרם הוגשה בקשה רשמית לרשות בעניין זה" (ההדגשות אינן במקור :wink:).

אני שואל אותך קובי, מה קורה פה?

איך יתקיים מרוץ דראג חוקי אם לא הוגשה בקשה (ואם לא הוגשה - איך ניתן אישור)?

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניר

אני שמעתי שהוגשה עתירה מנהלית נגד כל נושא הדראג וכמו כן מתקיים דיון להוצאת צוו מניעה לקיום אירועי הדראג

מה קורה פה?

מתחילים לזוז דברים וכבר מלחמות עולם?

ולמה דווקא דראג?

מירוצי מכוניות

פורסם

ניר וכל היתר

אני מציע שלא לעשות פה "חגיגה מכוערת" לפני שהדברים יבדקו היטב !

נכון קשה להבין איך מכריזים על אירוע אם אכן לא הוגשה בקשה (לאור הציטוט הנ'ל)

נראה לי שלא כל כך הגיוני שכך המצב ,לאחר כל החוק והתקנות וכו'.....

לכן אנא שאלו את הנוגעים בדבר ישירות לפני שתפרסם כאן ולו בכדי לא לפגוע בתחום הדראג !

מספיק נפגעים נזקים מריבות ועימותים אין ספור גרמו לפיצולים לא רצויים שלא קידמו כלום , וגרמו עוול לחברים !

אני מבין מאיפה זה בא ובכל זאת איפוק וסבלנות לפני הכל !!!

מישל

פורסם
ניר

אני שמעתי שהוגשה עתירה מנהלית נגד כל נושא הדראג וכמו כן מתקיים דיון להוצאת צוו מניעה לקיום אירועי הדראג

מה קורה פה?

מתחילים לזוז דברים וכבר מלחמות עולם?

ולמה דווקא דראג?

הי דני,

הוגשה עתירה נגד הרשות ומשרד הספורט שחלקה עוסק בעניין הדראג.

הבנתי שהדיון בעתירה יהיה בנובמבר.

לא מכיר דיון בצו מניעה.

ממילא אם לא הוגשה בקשה לקיום אירוע דראג ולא ניתן אישור לקיום אירוע (כפי שטוענת היועצת המשפטית של הרשות),

הרי שככל שיתקיים האירוע - הוא בניגוד לחוק (אז מה אם נותן החסות לאירוע הוא היועץ המקצועי לרשות [אבסורד, לא?])

ולכן, מדוע צריך צו מניעה? מי שירצה לעצור את האירוע רק צריך לפנות למשטרה...,

למה דראג?

כי התחום הזה לא הוסדר.

כמו בכל תחום, יש מריבות ואינטריגות ואינטרסים וחכמים שחושבים שיוכלו לינוק מהפרה הזו כסף גדול ופעולות שמתבצעות בהיחבא ואישורים שניתנים בניגוד לחוק והתחייבויות שלטוניות שמופרות ועוד...ועוד...ועוד...

כך טוענים:wink:

ניר

פורסם
ניר וכל היתר

אני מציע שלא לעשות פה "חגיגה מכוערת" לפני שהדברים יבדקו היטב !

נכון קשה להבין איך מכריזים על אירוע אם אכן לא הוגשה בקשה (לאור הציטוט הנ'ל)

נראה לי שלא כל כך הגיוני שכך המצב ,לאחר כל החוק והתקנות וכו'.....

לכן אנא שאלו את הנוגעים בדבר ישירות לפני שתפרסם כאן ולו בכדי לא לפגוע בתחום הדראג !

מספיק נפגעים נזקים מריבות ועימותים אין ספור גרמו לפיצולים לא רצויים שלא קידמו כלום , וגרמו עוול לחברים !

אני מבין מאיפה זה בא ובכל זאת איפוק וסבלנות לפני הכל !!!

מישל

מישל,

לא מדובר בחגיגה מכוערת.

אתה, שבד"כ זועק על מחדלים וכיוצ"ב נאלמת דום כשפרשתי את האבסורד בקיום אירוע דראג על בסיס כללים שמעולם לא פורסמו...

כללים שאושרו למיקי יוחאי על ידי מלמד...

כאשר יוסי ניסן טוען (גם אתמול בישיבת ראשי התאחדויות) כי מדובר ברכוש של מיקי יוחאי...ועומד בסירובו לפרסם את הכללים...

וכאשר מתברר שמלמד נותן חסות לאירוע.

הכל כשר העיקר שייצא לפועל מרוץ.

ואין בעיה. לא אכפת לי. כל אחד שיאכל את הדייסה שהוא מבשל.

עכשיו מתברר שבכלל לא ניתן אישור..., שבכלל לא הוגשה בקשה...,

אתה מתקשה להבין איך מכריזים על אירוע מבלי שהוגשה בקשה...,

לא נראה לך הגיוני לאור החוק והתקנות...

מישל, אתה רציני...?

לא עצרת ושאלת לרגע איך מכריזים על אירוע אם אין כללים?

ואם יש כללים, מדוע לא פורסמו - כפי שדורש החוק?

שלא יהיה ספק.

אני מקווה שאנשי הדראג באשר הם יוכלו לקיים אירועים, ויפה שעה אחת קודם.

חיציי מופנים כלפי הרשות.

מישהו משקר לנו.

מי?

(אני לא אתפלא אם מחר תצא הודעה מטעם היועצת המשפטית..., סליחה, טעיתי...

אתה חושב שזה ישנה משהו, "לאחר כל החוק והתקנות"?)

פורסם

מישל, מילים כדורבנות.

היחידים ש"עובדים" עלינו זה שני הליצנים שכותבים פה בשרשור.

ניפגש ב 30.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מר שבתאי הנכבד,

אבקש כי תיזהר בדברייך.

לנוחותך ולנוחות יתר חבריך, מצ"ב מכתב היועצת המשפטית של הרשות מיום ראשון האחרון.

כמובן, מאחר ואיני נמען או חלק מהתכתובת, הושחרו ונמחקו יתר הפרטים שאינם רלוונטיים, כרגע.

בברכה,

ניר

מכתב היועמש של הרשות בעניין דראג.pdf

פורסם

מר ניר לביא היקר.

רשום תאריך 15.6 שזה לפני חודשים, שבאמת היה איזה בעיה קטנה שנפתרה כבר.

ממליץ לכל אלו שקצת לא מאמינים, בבקשה תנו לאירוע להתקיים אין טעם לדוש במשהו שהוא רק השארה.

אם זה היה פתוח לקהל הייתי אפילו מזמין . :wink:

פורסם
מר ניר לביא היקר.

רשום תאריך 15.6 שזה לפני חודשים, שבאמת היה איזה בעיה קטנה שנפתרה כבר.

ממליץ לכל אלו שקצת לא מאמינים, בבקשה תנו לאירוע להתקיים אין טעם לדוש במשהו שהוא רק השארה.

אם זה היה פתוח לקהל הייתי אפילו מזמין . :wink:

טופ ספורט היקר,

(ואני לא מאמין שגם בזה צריך להאכיל אתכם בכפית)

מכתב היועצת המשפטית הוא מיום 12.8.2012 (ראה צד שמאל למעלה) - יום ראשון האחרון - והוא מתייחס למכתב שנשלח ביום 15.6.2012.

פורסם
אחרי שיחה אם אחד מארגן האירוע הכל מאושר ויש אישור להכל, אתה יכול ליהיות רגוע.

עם כל הכבוד, גם אם אחד מארגן מיקי יוחאי יצהיר בפורום קבל עם ועדה שהמרוץ מאושר...,

עד אשר יוצג אישור רשמי של הרשות לנהיגה ספורטיבית, אתה לא יכול להיות רגוע.

כרגע, האישור היחיד הרשמי שיש ממשרד הספורט הוא לכך ש"טרם הוגשה בקשה רשמית...".

פורסם

טופ ספורט,

שיהיה ברור...,

אני משוכנע שמיקי יוחאי עשה כל מה שצריך; דיבר עם כל מי שצריך; ותפר את כל הפינות שצריך לקראת האירוע.

ניתן לומר על מיקי יוחאי הרבה דברים - טיפש הוא לא.

יחד עם זאת, כאשר מדובר במרוץ חוקי, נדרש אישור רשמי ממדינת ישראל = הרשות לנהיגה ספורטיבית.

לכן, כאשר היועצת המשפטית אומרת שלא הוגשה בקשה רשמית, במכתב אליו מכותב גם יו"ר הרשות ניסן,

(והאמן לי, ניסן הכיר את המכתב בטרם פורסם...), ישנה בעיה.

בזהירות הנדרשת אומר, כי אם מיקי יוחאי טען בפניכם שיש אישור רשמי לאירוע (ואין כזה - לפחות לא עד ליום 12.8.2012, לפי היועצת המשפטית), אז כנראה שלא נאמרה כל האמת.

אם יש אישור כזה, היועצת המשפטית לא אמרה אמת (ועם כל הכבוד - ויש - נראה לי פחות סביר)...

עכשיו, ברור לך שקיימת אפשרות - כפי שציינתי בהודעה קודמת - שהיועצת המשפטית תודיע שטעתה...,

יחד עם זאת ברור לך שיש גבול לפגיעה באינטיליגנציה של הציבור...שכן, תהליך של הגשת בקשה רשמית אינו מסתכם בהגשת מסמך נייר בן שורה אחת, שיכול ללכת לאיבוד. מדובר בתהליך ארוך ומורכב.

בסופו של דבר...,

עובדים עלינו בעיניים.

פורסם

ועוד עניין, בשביל שתבינו את גודל הבעיה איתה אתם צריכים להתמודד...

(ויש שיאמרו, גודל הבעיה אותה צריך להחליק...).

בהנחיות הרשות להגשת בקשה לקיום אירוע נהיגה ספורטיבית נקבע, בין היתר:

"1. כללי נהיגה ספורטיביים - כללים טכניים, כללי אירוע, וכללי מסלול לאותו ענף בו מבוקש לקיים אירוע צריכים להתפרסם באתר הרשות לכל הפחות חודש לפני מועד קיום האירוע. בקשה לקיום אירוע לא תידון ללא פרסום הכללים באתר.

...

5. תקנות משלימות (הכוללות רשימת משתתפים ורשימת כלים) יפורסמו שלושה שבועות לפני מועד קיום האירוע באתר ההתאחדות...".

לכן, טופ ספורט קובי וחבריכם...,

עשו את הדברים נכון, חכם וחוקי, לא מתוך חרמנות או אינטרסים של גורמים כלכליים שמשתמשים בכם כפיונים.

אולי לא תתחרו בסוף החודש הקרוב (אלא בעוד חודש או חודשיים) אבל לא תינזקו לזמן הארוך.

פורסם

ניר שלום,

אני חף מכל אינטרס, אני לא רשום בשום עמותה, אני רק עובר אורח שמתבונן מהצד ותמהה.

טרחת להרים אל היועצת המשפטית טלפון ולשאול אם העניין כבר הוסדר בינתיים? אולי אתה סתם טוחן מים?

מבלי שעשית את המינימום בכדי לבדוק אם העניין הוסדר, נראה למראית עין שכל העניין שלך בדבר הוא הטלת רפש וסכסכנות גרידא וזאת שוב, מבלי שאני מעורה בעניינים ולא מכיר לא ישירות ולא בעקיפין אףך אחד ממשתתפי השרשור..

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...