Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניר לביא.

תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה מאלו שיוציא לעצמו עין כדי להוציא ליריבו שתיים?!

ותגיר, מי הם "הגורמים הכלכליים" האלו? מיקי יוחאי ויובל מלמד?

ומה הסיפור עם "הגורמים הכלכליים שמשתמשים בכם כפיונים"? אתה יכול להסביר לי את הכלכליות האדירה של המירוץ הזה? איפה מסתתרים פה המיליונים שבעבורם אתה שש לחרב מרוץ דראג, שאין לך כל זיקה אליו?!?

אולי, כמו שקובי כתב, ואני נזהרתי מאוד בלשוני עד עתה מלכתוב, תחזור לנהל מלחמות יהודים בעמותת הראלי אליה אתה שייך, ועזוב את השאר להיות טיפשים עיוורים ונהנים?

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ניר לביא.

תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה מאלו שיוציא לעצמו עין כדי להוציא ליריבו שתיים?!

ותגיר, מי הם "הגורמים הכלכליים" האלו? מיקי יוחאי ויובל מלמד?

ומה הסיפור עם "הגורמים הכלכליים שמשתמשים בכם כפיונים"? אתה יכול להסביר לי את הכלכליות האדירה של המירוץ הזה? איפה מסתתרים פה המיליונים שבעבורם אתה שש לחרב מרוץ דראג, שאין לך כל זיקה אליו?!?

אולי, כמו שקובי כתב, ואני נזהרתי מאוד בלשוני עד עתה מלכתוב, תחזור לנהל מלחמות יהודים בעמותת הראלי אליה אתה שייך, ועזוב את השאר להיות טיפשים עיוורים ונהנים?

500 צפיות ורק ספי השפיץ והפדרמה זועקים את זעקתם של הנגזלים. מזל שאתה נזהר בבחירת המילים.

עשה לי טובה ואם אין לך משהו עניני לומר תשתוק.

לא מחרב ולא נעליים. לא עין ולא שתיים.

מציג בפניכם מראה. היה צפוי שלא תאהבו מה שתראו. הבורות שלך ושכמותך, כמו גם עצימת העיניים תגבה מחיר. זו המציאות.

לא ביקשתי מהרשות שיעצרו את האירוע.  לא ביקשתי ולא אבקש צו מניעה. לא אני ולא ההתאחדות בה אני חבר ולה אני מייעץ משפטית. 

מאחר ואני בעיצומו של אירוע אסתפק בכך. תבורך.

פורסם

אני כמו בגירה רק צופה מן הצד ואני חייב לומר שאני מסכים איתו מצד אחד לגבי ניר.

מצד שני, אני גם חייב לציין שיש בתת הנושא הזה של הספורט המוטורי יותר מדי נושאים "מיסתוריים" שאנשים מתייחסים אליהם רק בצורה של "לא נורא, עוד מעט האמת תצא לאור", "הנהלים יפורסמו עוד מעט" וכן הלאה.

רב הנסתר על הגלוי וזה יוצר תחושה לא טובה כלפי מי שבא מבחוץ כאילו הספורט המוטורי הינו לחבורת מקורבים לצלחת שיודעים את כל הפרטים וכל האחרים שלא מקורבים לאותה צלחת אינם יודעים דבר וכששואלים שאלות מקבלים תשובות מתנשאות מותיקי התחום\מקורבי הצלחת.

שוב, לא כותב את זה בטון תוקף, פשוט מציין איך הדברים מצטיירים עבור מי שרואה את הלך הדברים בתת פורום הזה, יכול להיות שאני טועה, מה שבטוח זה שאני חף מאינטרסים כאלה ואחרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ניר וכל היתר

אני מציע שלא לעשות פה "חגיגה מכוערת" לפני שהדברים יבדקו היטב !

נכון קשה להבין איך מכריזים על אירוע אם אכן לא הוגשה בקשה (לאור הציטוט הנ'ל)

נראה לי שלא כל כך הגיוני שכך המצב ,לאחר כל החוק והתקנות וכו'.....

לכן אנא שאלו את הנוגעים בדבר ישירות לפני שתפרסם כאן ולו בכדי לא לפגוע בתחום הדראג !

מספיק נפגעים נזקים מריבות ועימותים אין ספור גרמו לפיצולים לא רצויים שלא קידמו כלום , וגרמו עוול לחברים !

אני מבין מאיפה זה בא ובכל זאת איפוק וסבלנות לפני הכל !!!

מישל

כפי שסברתי - "איפוק וסבלנות לפני הכל !!!"

לאחר בירור עם הנוגעים בדבר -

הנני קורא מתוך המייל תשובה של לורן מהרשות שנשלח ב-8.5.2012 ל- קרוס-קאנטרי - מאשרת את קבלת המייל (שנושאו "בקשה מהתאחדות הראלי לקיום אירוע" !)

ניסיתי להעלות המייל כקובץ אך הפורמט כנראה לא מתאים ולכן מי שמעוניין לראותו שיבקש ואשלח בדוא'ל .

מישל

פורסם

ניר,

בעייניי יש בעיה עם ההודעות שלך - אולי אתה צודק בסוגיות שאתה מעלה אבל הצורה, הצורה....

המילים שאתה בוחר הן מתריסות, מעליבות פוגועת - מה שהופך את ההודעות למכוערות ויוצרות אנטגוניזם בלי שום קשר האם אתה צודק או לא.

אני יכול לחשוב על 2 סיבות אפשריות לכך:

- לא שמת לב לזה - אז הינה לך מראה

- זה הסגנון הרגיל שלך - וזכותך כמובן לבחור בכל סגנון וזכותו של קורא תמים להסיק מסקנות

ושלא יהיה ספק - אני לא עוסק בתחום, אין לי אינטרס כלכלי, אני לא קשור לשום ספונסור.

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
כפי שסברתי - "איפוק וסבלנות לפני הכל !!!"

לאחר בירור עם הנוגעים בדבר -

הנני קורא מתוך המייל תשובה של לורן מהרשות שנשלח ב-8.5.2012 ל- קרוס-קאנטרי - מאשרת את קבלת המייל (שנושאו "בקשה מהתאחדות הראלי לקיום אירוע" !)

ניסיתי להעלות המייל כקובץ אך הפורמט כנראה לא מתאים ולכן מי שמעוניין לראותו שיבקש ואשלח בדוא'ל .

מישל

לא הבנתי מישל,

לאחר שהתאפקת ונאזרת בסבלנות התברר לך שבכל הקשור לאירוע, המארגנים והרשות מקיימים את הוראות החוק ואת ההנחיות הרשמיות של משרד הספורט...?

או... שהתברר לך שהוגשה בקשה רשמית על ידי התאחדות הראלי לקיום אירוע דראג, כלומר - במכתב רשמי של משרד הספורט,

הרשות טענה ביודעין עובדות לא נכונות?

אגב, עוד לא קיבלתי ממך את המייל...(שלחתי לך הודעה הבוקר).

יובהר (בעיקר לספי בגירה עידן וחבריהם).

ככל שהמייל בו מחזיק מישל נכון, והוא משקף בקשה רשמית לקיום אירוע דראג (להבדיל מכוונה עקרונית לערוך אירוע - שכן באופן עקרוני כולנו מתכוונים לערוך אירוע וכולנו שלחנו הודעה על כך לרשות), אני שמח שמי שעובד עלינו בעיניים אינם הספורטאים שעמלים ומעורבים בהוצאת האירוע (ולא היה צל צילו של ספק בכך).

המשמעות לכך, שמי שעובד עלינו בעיניים היא הרשות..., הייתכן?

בגירה,

עם כל הכבוד, מה זה הוסדר בינתיים...?

חודש מדברים על אירוע דראג חוקי.

שבוע לאחר שנערכה ישיבת ספורטאים ומשתתפים לקראת האירוע (ושלושה שבועות לפני קיומו המתוכנן) - בה נכח היועץ המקצועי של הרשות (שנותן חסות לאירוע בכובעו השני), טוענת הרשות כי בכלל לא הוגשה בקשה רשמית לקיום האירוע...,

לכן נושא השרשור - עובדים עלינו בעיניים.

ברור שלא חשבתי לרגע שמי שעובד עלינו הם הספורטאים המעורבים בקיומו של האירוע (וכך תלמד גם מהודעותיי) .

כתבתי במפורש שחיציי מופנים כלפי הרשות.

הרשות עושה בספורט המוטורי ובספורטאים כבשלה.

וכן. עובדים עלינו בעיניים.

אני מנהל תכתובת בעניין פרסום כללים (אם כי בעניין ג'ימיקאנה, אלא שאין הבדל לעניין דרישת הפרסום) - כפי שנדרש בחוק - כבר חודשים.

לרבות עם מבקר המשרד; ראש מנהל הספורט במשרד ועם המנכ"לית של המשרד (לפני שקרוס קאונטרי בע"מ הודיעו רשמית על קיומו של אירוע הדראג).

עד היום לא ניתנה תשובה רשמית מדוע לא פורסמו כללי הג'ימיקאנה (ובכלל - למעט אמירה של יוסי ניסן כי הכללים של הג'ימיקאנה הם "רכושו של מיקי יוחאי"). והרי ברור לך, שכאשר מתנהלת תכתובת בעניין זה, חזקה שהרשות צריכה לתת את הדעת גם לעניין כללי הדראג, וודאי אם אישרה אירוע או אפילו קיבלה בקשה רשמית לקיומו של אירוע.

במכתב שצירפתי לשרשור זה, נטען על ידי הרשות כי הכללים לאירוע הדראג נערכו על ידי מועדון הדראג-דריפט לאחר ה- 12.2.2012 (ואני הייתי בטוח שחלק ממשתתפי האירוע עבר הכשרה ענפית כבר בדצמבר 2011 ובינואר 2012).

אלה לא פורסמו.

ממילא בלחיצת כפתור גם אתה יכול לראות האם פורסמו או לא.

כך, אתה יכול לראות באתר התאחדות הראלי (באמצעותה מקוים האירוע) האם פורסמו התקנות המשלימות לאירוע - דרישה המהווה חלק מהליך אישור הבקשה..., התשובה לכך - לא.

עניין עריכת ופרסום הכללים הוא נושא מאוד רגיש שהרשות; ההתאחדויות; מבקר משרד הספורט וראש מנהל הספורט במשרד מתעסקים בו כבר תקופה מאוד ארוכה...

תהיה בטוח שלא מדובר פה בטעות או שגגה.

אז תגיד לי אתה האם עשיתי את המינימום הנדרש.

אגב, היום יצאה פנייה, נוספת, לרשות בעניין זה - האם הוגשה בקשה והאם ניתן אישור עקרוני (שכן, עד ליום האירוע די באישור עקרוני)..

כשתינתן התשובה כמובן שאשתף אתכם.

בעניין אחר,

ככל שספי מהאנדורו נעלב או נפגע מהאמירה "ספי השפיץ והפדרמה" - פרפרזה על הודעה שלו בשרשור אחר - כמובן שאני מתנצל על כך שכן אין לי כוונה לעלוב באיש.

גנאדי, מקבל את עמדתך לגבי הצורה. יכול להיות שהיא לא נעימה והיא לא נוחה לקריאה. מה לגבי התוכן?

בברכה,

ניר

פורסם

אני מציע לכל המתלהמים להחריש,קיומם של אירועים לא חוקיים כפי שהיו או רוצים שיהיו (כפי שמציע האיש עם הציור של הטורבו)

אינם במקומם,ניר שם פה תמרור אזהרה אמיתי, זה קשה לעיכול לכמה חברים (ביניהם כמה אוביזים), אבל אף אחד לא מנגח ספורטאים.

תראו מה נעשה היום עם תקנת היבוא,הובטחו דברים,קיבלו גושפנקא מהמחוקק,קם איזה פקידון במשרד האוצר ומחליט הפוך למה שקבעה הכנסת,מי שותף שקט לזה? מי צועק בשמינו? למי נלין? עומדות היום בחו"ל 2 מכוניות מרוץ מהשורה הראשונה והן תקועות ולא יגיעו לישראל

לזה התכוון המחוקק? לזה התכוונו אלה שרק מחפשים אישור כזה או אחר?

כן בהחלט עובדים על כולנו ,בכוונה או מתוך אוזלת יד ,זה לא משנה, אנחנו תקועים!!!

אחד מהליצנים

מירוצי מכוניות

פורסם

ניר,

מה בעצם אתה טוען, ב 30 לאוגוסט כולם יגיעו עם הרכבים והמשטרה תפזר את כולם "כי אין אישור מוועדת הספורט"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם כבר פתחתם את הנושא, לאחר פגישה של חבריי לתחום הדריפט (והג'ימקאנה) עם מיקי יוחאי ביום שלישי, בה לצערי לא יכולתי להשתתף, הובאה לידיעתי לראשונה (וכך גם לידיעתם של חבריי) החובה להתחרות באירועים אלו עם חליפת מרוצים מלאה (בניגוד לרק קסדה, כפי שמתקיים כמעט בכל מקום אחר בעולם). אתעלם לרגע מהעובדה המצערת שמידע זה לא הובא לידיעתנו קודם לכן, מה שמקשה על חלקנו להשיג חליפה מלאה במחיר הוגן בהתראה כה קצרה - אפשר לדעת מי קבע את החובה המוזרה הזאת?

השתתפתי בעשרות ג'ימקאנות בארץ, השתתפתי בתחרות דריפט בחו"ל. האמינו לי, אלפי מתחרים, ליגות ותקנות בחוץ לארץ לא טועים - לא צריך חליפה מלאה לתחרויות מסוג אלו.

יותר מזה - אם המדינה באמת רוצה ספורט מוטורי, היא צריכה לגרום לאנשים מבחוץ להיכנס לתחום הזה, לא להבריח את המשתתפים הותיקים בגלל עלויות היסטריות שעשויות להגיע לכיסים של אינטרסנטים כאלו ואחרים.

עצוב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האמת רוני , הייתי וראיתי עשרות מרוצים בחו"ל שהיה בהם דריפט דראג וג'ימיקנה (האחרון היה לפני שבועיים באנגליה )

כולם כולל כולם היו לבושים מכף רגל ועד ראש כולל כיסוי מגן לראש

ספיציפי לעניין הדריפט - לא יצא לי עדיין להיתקל בדריפט עממי (לא רכבי מרוץ )

פורסם

דני

למה ליועץ המשפטי ניר לביא לדחוף את האף שלו לאירועים של אחרים.

יאשרו להם אירועים לא חוקיים עם עיגולי פינות יש לו תקדים לאישור לאירועים שלו.

יותר פשוט מזה אין.

בינתיים עושה רושם שהרשות לא מתכוונת לפעול בניגוד לחוק לפי תשובת יוסי ניסן שענה תוך שעתיים למייל שנשלח על ידי ניר לביא שכל כולו נסיון לתקוע מקל בגלגלי אירוע הדראג על ידי מישהו שטוען שהוא לא .

ככה הדיוט כמוני מבין זאת.

מהרשום למטה מצד שמאל במייל של ניר לביא מתברר כי זה משרד עורכי דין שההתמחות העיקרית של השותף הבכיר היא פירוקים וכינוסים.

עצוב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רוני,

למרות העלות הלא מבוטלת של חליפת מירוצים, העניין הוא רק לטובת הנהגים ואני לא רואה למה צריך לכעוס על העניין.

גם בדראג, גם בדריפט וגם בג'ימקנה, רכב עלול להתהפך ולהדלק בשניות ואז החליפה יכולה להציל חיים.

במרוצים של יחידים (ג'ימקנה, דראג וכו') אם עלות החליפה כ"כ כבדה על הנהגים, ניתן לקנות חליפה בשיתוף עם נהג שהוא גם חבר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
דני

למה ליועץ המשפטי ניר לביא לדחוף את האף שלו לאירועים של אחרים.

יאשרו להם אירועים לא חוקיים עם עיגולי פינות יש לו תקדים לאישור לאירועים שלו.

יותר פשוט מזה אין.

בינתיים עושה רושם שהרשות לא מתכוונת לפעול בניגוד לחוק לפי תשובת יוסי ניסן שענה תוך שעתיים למייל שנשלח על ידי ניר לביא שכל כולו נסיון לתקוע מקל בגלגלי אירוע הדראג על ידי מישהו שטוען שהוא לא .

ככה הדיוט כמוני מבין זאת.

מהרשום למטה מצד שמאל במייל של ניר לביא מתברר כי זה משרד עורכי דין שההתמחות העיקרית של השותף הבכיר היא פירוקים וכינוסים.

עצוב

לא ישה, עצוב לקרוא את עמדתך.

טוב שיש במי לתלות את האשם.

לא הרשות...

לא קרוס קאונטרי בע"מ...

לא היועץ המקצועי...

הם לא אשמים.

אני אשם שעובדים עלינו בעיניים.

כל המתחסדים, ונושא הלפיד מר הוברמן,

ההתנהלות פה משולה לרצון של חברים, להיכנס לשכנה ולזרוע בה פורענות, הכל מסודר מאורגן ומנוהל היטב,

במחשבה (שגויה ומוטעית מיסודה, הנובעת מבורות ניכרת) שאין בעיה, העניין יקבל הכשר על ידי המוסדות המתאימים רטרואקטיבית...

עזות המצח שלך עוברת כל גבול.

אגב, מספיק תלונה של אידיוט אחד (או הדיוט) שלא בא לו טוב מרוצי מכוניות (בטח לא עם מכוניות "סטנדרטיות") כדי שהמשטרה תצטרך לבדוק את האישורים, וכשתבין שאין, להחרים את כל הרכבים שיגיעו לאירוע, ולהנפיק כתבי אישום.

אבל לא.

השותף הבכיר מתמחה במחלקת פירוקים. בחיי שאתה מגוחך. אפילו פתטי.

• תוכן חדש...