Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואולי אתם מסיטים את הדיון המעניין הזה מהעיקר: התקדמות הספורט המוטורי העממי כאן בארץ.

על מלחמות היהודים בעסקי הראלי והספורט המקצועני כבר שמענו עשרות פעמים. כמה אפשר לדוש בזה עוד, אני לא יודע. אני רק חושש שמא ייכנסו המלחמות הללו לעסקי הספורט העממי. בכלל, מי קבע שספורט עממי צריך להיות כפוף לאותם כללים של ספורט מקצועני? למה אנשי הראלי, או מי שלא עזר לחוקק את החוק הזה, לא ניסו לבצע הפרדה בין השניים, לטובת כולנו? למה אנשי הספורט העממי, שחיו בשלום אחד עם השני עד היום, חייבים להיכנס למיטה אחת עם המקצוענים? למה הם צריכים להוציא אלפי שקלים בשביל להתחרות? למה הם צריכים לעבור קורסים והכשרות ומספרי רישוי וכן הלאה? וכן - למה אני שואל את כל השאלות הללו רק עכשיו... :|

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני

לא בוכים על חלב שנשפך

כמה שנים של ניסיון לפי החוק תקנותיו נהליו ותקנוניו העכשווים , מוצלחים , ללא נזקי גוף ורכוש , יעזרו לשנות את המציאות

כרגע זה מה יש , ועם זה צריך לנצח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ואולי אתם מסיטים את הדיון המעניין הזה מהעיקר: התקדמות הספורט המוטורי העממי כאן בארץ.

על מלחמות היהודים בעסקי הראלי והספורט המקצועני כבר שמענו עשרות פעמים. כמה אפשר לדוש בזה עוד, אני לא יודע. אני רק חושש שמא ייכנסו המלחמות הללו לעסקי הספורט העממי. בכלל, מי קבע שספורט עממי צריך להיות כפוף לאותם כללים של ספורט מקצועני? למה אנשי הראלי, או מי שלא עזר לחוקק את החוק הזה, לא ניסו לבצע הפרדה בין השניים, לטובת כולנו? למה אנשי הספורט העממי, שחיו בשלום אחד עם השני עד היום, חייבים להיכנס למיטה אחת עם המקצוענים? למה הם צריכים להוציא אלפי שקלים בשביל להתחרות? למה הם צריכים לעבור קורסים והכשרות ומספרי רישוי וכן הלאה? וכן - למה אני שואל את כל השאלות הללו רק עכשיו... :|

צודק בכל מילה.

הספורט העממי היה ענף נפרד בהתאחדות

IRDA

נכתבו לו כללים מקלים ביותר כנהוג במקומות המקלים יותר באירופה.

היועץ עיכב אותם שנתיים. הרשות נתנה קובץ שלה שלפיו יכתבו הכללים. נכתבו.

גם את זה עיכבה ועדיין מעכבת הרשות.

אם לא הייתה מעכבת הכל היה כתוב מפורסם וברור.

השתלמות מלאה לספורט עממי כולל הכל לא צריכה לעלות יותר מ 300 ש"ח.

אבל כשיש בלעדיות - הכל תופס.

ישה - אתה שואל מה עניינו של ניר? בגירה נואם פה נאומים במקום להתנצל בפניו של ניר?

זה בדיוק העניין. אותם אנשים שניסו והצליחו חלקית לפורר את הראלי בכדי שישארו בשליטה עושים זאת היום בענפים אחרים.

להמשיך לשתוק עד שישלטו בהכל?

ניר הוכיח שצדק בכל מילה ואתה מעז עוד לתקוף אותו?

בסדר, עכשיו תורי. תקפו קצת אותי...

לפני זה רק תחשבו את מי אתם משרתים. מי פה באמת הליצנים?

ואל תענה מהבטן ישה - כי זה באמת לא מתאים לך ומכל אילו שיש לי איתם חילוקי דעות, אליך עוד יש לי כבוד וציפייה לויכוח ענייני.

אלון

פורסם
בגירה נואם פה נאומים במקום להתנצל בפניו של ניר?

אלון

אתה אמיתי או שיכור?:drinking:

על איזה נאום אתה מדבר ועל מה יש לי להתנצל?

תראה בבקשה לכולנו, על מנת שנשכיל ללמוד, איפה הנאום שלי ועל איזה ביטוי שאמרתי יש לי להתנצל?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דרך אגב - יש ביטוח משולם על ידי ההתאחדויות לאירוע.

מי הסמיך את קרוס קאנטרי לגבות ביטוח? מי נתן לה ביטוח לאירוע?

מי קבע את הסכום?

ביררתי בהתאחדות לה אני שייך, נשאלו על זה ראשי ההתאחדויות בפגישה השבוע ברשות.

הקליקה כמובן התחמקה - מיקי יוחאי יגבה ואח"כ נחליט איך לחלק את זה.... זו תשובה? זו קומבינה!

יותר מזה, אני רוצה להירשם לאירוע הראלי - לא יכול.

מבקש כללים משלימים - לא מקבל

פרטים על המסלול - לא מקבל

שלם תגיע - יגידו לך מה לעשות.... זו התחושה.

לא סתם קבע המחוקק מה שקבע.

מה זעק פה ניר - בערך, כן, אני עושה לזה פארפראזה: "יוסי ניסן תתעורר!!!!! עושים עליך קומבינה!!! אם אתה ממשיך להתעלם יכול להיות שיראו בך שותף."

והוא הלא בסדר?

בחיי שזה סרט רע!

פורסם
אתה אמיתי או שיכור?:drinking:

על איזה נאום אתה מדבר ועל מה יש לי להתנצל?

תראה בבקשה לכולנו, על מנת שנשכיל ללמוד, איפה הנאום שלי ועל איזה ביטוי שאמרתי יש לי להתנצל?

נאום הצדקה על רכבי ג'ימקאנה שמתהפכים...וכו'

קורא לניר מתלהם?

הוא מתלהם?

הוא מתגונן!

איפה ההערה שלך לזה שקורא לו ליצן?

לאלו שמתלהמים מולו?

לא מתאים לך.

ממליץ לכולם - קראו שוב את השרשור ( כולל מישל)

.. אחרי זה - מי ששם את ניר כאינטרסנט או לא דובר אמת

ראוי בעיניי שיחזור בו. זה הכל.

ובגירה - אם פוליטיקה של אותם אנשים מהראלי לא היתה נוגעת גם ב

PSI ו

STI

אם היעץ מלמד לא היה מעכב את הכללים ןמנסה לקדמם עניינית

לא היה צורך בכללים סודיים של קרוס קאנטרי ואני משוכנע

שליגה כמו שהייתה בעבר - הייתה מקיימת היום כבר עונה שנייה ובחצי עלות אם לא פחות.

אלון

פורסם

אני רוצה לרגע למחות את מחאתו של חובב ההגה הממוצע, זה שבא לו קצת לשחק עם ספורט מוטורי ותוהה על מה כל הרעש.

יש כאן (ולא רק כאן) כל מיני אנשים שיש להם מה להגיד. חלקם רבים, כועסים ונלחמים אחד ברעהו. אצל חלקם האינטרסים ברורים, אצל אחרים לא. חלקם מטילים את האחריות מאחד לשני. חלקם נאחזים בכל מיני כללים וחוקים שקבעו פקידים חסרי ניסיון בתחום. חובב ההגה הממוצע, זה שרוצה להתחרות מדי פעם בספורט מוטורי עממי, עם רכבו הפרטי, כפי ש(אולי) עשה לפני אי-אילו שנים - נקלע לשרשור הזה ולא מבין מה רוצים מחייו. הוא לא מצליח להבין למה כל מיני אנשים שג'ימקאנה, דריפט או דראג מעניין להם ת'תחת חייבים להכניס עצמם לתוך הסיפור הזה ולגרום לבירוקרטיה, לאינטרסים ולעלויות תופחות. הוא לא מבין למה כל כך קשה למצוא איזה מגרש חנייה גדול ונטוש, להקים בו מסלול קונוסים פשוט, לתחום אותו בגדר, לדאוג לאמצעי בטיחות מספקים ולקיים אירועים מהנים, בטוחים ורווחיים, כפי שבוצע עשרות פעמים בשנים עברו.

הוא מסתכל על חוק הספורט המוטורי ועל האנשים האחראים עליו בעצב ומבין שבמילים פשוטות - הלך עליו.

נ.ב. אלון, לא הבנתי מהם אותם כללים סודיים של קרוס קאנטרי

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גם אני לא.

אני מחכה לראותם.

שם כתוב אם ולמה אתה צריך חליפה ועוד הרבה דברים אחרים.

יוסי ניסן לא מפרסם אותם.

למה ? רכוש פרטי של מיקי יוחאי.

ואני שואל

איך לפי רכוש פרטי של מיקי יוחאי שחברו יובל מלמד אישר...

איך לפי זה מוצאים רישיונות ספורט עממי?

איך לפי כללים פרטיים עורכים אירוע שיכניס כסף ושווה כסף לכותב הכללים ולזה שאישר אותם?

זה כל הסיפור שניר הציג.

חוקי? אולי - אני שוכנעתי שלא!

מסריח - בוודאות.

אין לי יכולת לכתוב פה מגילות - גם לא יקראו.

רוצה לעשות כתבת תחקיר? יש לך באינטרנט את כל הדרוש

פורסם

avia - רגע, המתחרים בג'ימקאנה שהעלית בסרטון לבושים בטי-שירט! זה לא חוקי! :-P

גם אני לא.

אני מחכה לראותם.

שם כתוב אם ולמה אתה צריך חליפה ועוד הרבה דברים אחרים.

יוסי ניסן לא מפרסם אותם.

למה ? רכוש פרטי של מיקי יוחאי.

ואני שואל

איך לפי רכוש פרטי של מיקי יוחאי שחברו יובל מלמד אישר...

איך לפי זה מוצאים רישיונות ספורט עממי?

איך לפי כללים פרטיים עורכים אירוע שיכניס כסף ושווה כסף לכותב הכללים ולזה שאישר אותם?

זה כל הסיפור שניר הציג.

חוקי? אולי - אני שוכנעתי שלא!

מסריח - בוודאות.

אין לי יכולת לכתוב פה מגילות - גם לא יקראו.

רוצה לעשות כתבת תחקיר? יש לך באינטרנט את כל הדרוש

אלון, לא הבנתי - אתה מתכוון לכללים המתייחסים לספורט המוטורי העממי? כלומר כללי התחרות, הבטיחות וכדומה הנוגעים לדראג, דריפט וג'ימקאנה? האם הם לא גלויים וברורים לכולם? האם הם לא צריכים להיות פתוחים לרשות הציבור במסגרת החוק? ואם לא - איך מצפים שהציבור ידע כיצד יש להתכונן לקראת אירועי ספורט מוטורי? אתה אומר לי שהכללים נכתבו ע"י מיקי יוחאי ומהווים רכושו הפרטי - אם זה נכון אז איך אמור מי שהוא לא חבר או לקוח של מיקי יוחאי לדעת איך הוא יכול להתחרות ומה הוא צריך? זה לא שירות שהמדינה צריכה לספק למתחרה פוטנציאלי בספורט המוטורי?

בוא נתקדם הלאה - בוא נניח שאני צודק ושאכן המדינה מעוניינת לספק כללים גלויים וברורים לרשות הציבור, ובוא נניח שמיקי יוחאי טרח וכתב את אותם הכללים, ואף דאג שיאושרו ע"י הרשות. כל הכבוד לו על ההשקעה. עכשיו מוזמנת המדינה לשלם לו שכר עבודה ולרכוש את הכללים שאושרו, כדי שיהיו פתוחים לכולם.

לא מעוניינת המדינה לשלם למיקי יוחאי? חבל. הבנאדם עבד קשה. מגיע לו. אבל זה לא תירוץ לכך שאנו לא יכולים לראות את הכללים. איך מצפים שנתחרה?

בוא נתקדם עוד הלאה - נניח לרגע שאין תקציב לשלם למיקי יוחאי על תרגום, עריכה וקידום אישור הכללים. הנה אני מגיע בהצעה פומבית - אני, רוני שטרן, אדם פרטי שמעולם לא הרוויח שקל מספורט מוטורי (אבל הוציא עליו עשרות אלפי שקלים לאורך השנים) מציע לתרגם ולערוך סט כללים לתחרויות ג'ימקאנה ודריפט לפי תקנים עולמיים - חינם אין כסף. האם מישהו ברשות ירים את הכפפה שזרקתי הרגע?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
avia - רגע, המתחרים בג'ימקאנה שהעלית בסרטון לבושים בטי-שירט! זה לא חוקי! :-P

אלון, לא הבנתי - אתה מתכוון לכללים המתייחסים לספורט המוטורי העממי? כלומר כללי התחרות, הבטיחות וכדומה הנוגעים לדראג, דריפט וג'ימקאנה? האם הם לא גלויים וברורים לכולם? האם הם לא צריכים להיות פתוחים לרשות הציבור במסגרת החוק? ואם לא - איך מצפים שהציבור ידע כיצד יש להתכונן לקראת אירועי ספורט מוטורי? אתה אומר לי שהכללים נכתבו ע"י מיקי יוחאי ומהווים רכושו הפרטי - אם זה נכון אז איך אמור מי שהוא לא חבר או לקוח של מיקי יוחאי לדעת איך הוא יכול להתחרות ומה הוא צריך? זה לא שירות שהמדינה צריכה לספק למתחרה פוטנציאלי בספורט המוטורי?

בוא נתקדם הלאה - בוא נניח שאני צודק ושאכן המדינה מעוניינת לספק כללים גלויים וברורים לרשות הציבור, ובוא נניח שמיקי יוחאי טרח וכתב את אותם הכללים, ואף דאג שיאושרו ע"י הרשות. כל הכבוד לו על ההשקעה. עכשיו מוזמנת המדינה לשלם לו שכר עבודה ולרכוש את הכללים שאושרו, כדי שיהיו פתוחים לכולם.

לא מעוניינת המדינה לשלם למיקי יוחאי? חבל. הבנאדם עבד קשה. מגיע לו. אבל זה לא תירוץ לכך שאנו לא יכולים לראות את הכללים. איך מצפים שנתחרה?

בוא נתקדם עוד הלאה - נניח לרגע שאין תקציב לשלם למיקי יוחאי על תרגום, עריכה וקידום אישור הכללים. הנה אני מגיע בהצעה פומבית - אני, רוני שטרן, אדם פרטי שמעולם לא הרוויח שקל מספורט מוטורי (אבל הוציא עליו עשרות אלפי שקלים לאורך השנים) מציע לתרגם ולערוך סט כללים לתחרויות ג'ימקאנה ודריפט לפי תקנים עולמיים - חינם אין כסף. האם מישהו ברשות ירים את הכפפה שזרקתי הרגע?

רוני - זו בדיוק הקומבינה!

אני מאמין שבגלל הרעש יאלצו לפרסם את הכללים.

ודבר נוסף - מזה חודשיים יש ברשות כללים שהותאמו מתוך קובץ שהרשות ביקשה.

IRDA

ערכה אותם עם לייק טו דרייב. בחינם עבור כולם.

IRDA

היא גם הגוף שקיבל את ההכרה בעניין.

אבל

יוסי ניסן מסרב לבדוק אותם כי הוא שוקל להעביר את הכרה בתחום הספורט העממי למי? נכון!

למיקי יוחאי כמנכל התאחדות הראלי.

יש כללים שנכתבו ע"י ספורטאי הגימיקאנה לפני שנתיים בהובלת ערן גומר. לדעתי מסלולים סייעו בנושא.

יובל מלמד סירב לבחון אותם בגיבוי יוסי ניסן בטענה המופרכת כי הם לא ראויים.

מעולם לא קיבלו בהתאחדות התייחסות כתובה לכך.

מפתיע או לא - דווקא את הכללים של הגוף הכלכלי קרוס קאנטרי של מיקי יוחאי לא הייתה ליובל בעייה לבדוק ולאשר.

אמרתי - חוקי? אוליי

אבל אל תעבדו עליי... זה לא מריח טוב.

פורסם

ולכן

בעיניי בלבד

מי שנותן לגיטימציה למעשיי החבורה הזו פוגע בסוף בתחרות חופשית

פוגע בספורט המוטורי

ופוגע

בטווח הרחוק

בעצמו.

חבל שחלק מחבריי ומוביליי

STI ו

PSI

הלכו שולל אחרי חבורה זו.

רק דעתי האישית והלא נחשבת. לא חייבים להסכים.

גם לא אתווכח ולא אנסה לשכנע. כל אחד ומצפונו.

מיציתי!

פורסם

אלון, אתה אומר כאן דברים מאוד חמורים וקשה לי כרגע להתייחס אליהם כי אין בידי הוכחות לשום דבר וכן עד כה אתה היחיד שאמר אותם באופן מפורש (תקן אותי אם אני טועה). בנוסף, יוסי ניסן מייצג רשות ממשלתית ועליו להיות הגון וללא משוא פנים וכל עוד לא ידוע לי אחרת, כך אניח שהוא מתנהל. עם זאת, אעשה מאמצים לפנות אליו בשאלות ולהציע את עזרתי בניסוח כללים או בעזרה באישור הכללים שלטענתך נכתבו (אשמח לקבל אותם ממך), או בניסיון לעזור לו לרכוש את הכללים ממיקי יוחאי כדי שיהיו גלויים לכולם, וזאת לטובת הספורט המוטורי העממי וכל הנוגעים בדבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אלון, אתה אומר כאן דברים מאוד חמורים וקשה לי כרגע להתייחס אליהם כי אין בידי הוכחות לשום דבר וכן עד כה אתה היחיד שאמר אותם באופן מפורש (תקן אותי אם אני טועה). בנוסף, יוסי ניסן מייצג רשות ממשלתית ועליו להיות הגון וללא משוא פנים וכל עוד לא ידוע לי אחרת, כך אניח שהוא מתנהל. עם זאת, אעשה מאמצים לפנות אליו בשאלות ולהציע את עזרתי בניסוח כללים או בעזרה באישור הכללים שלטענתך נכתבו (אשמח לקבל אותם ממך), או בניסיון לעזור לו לרכוש את הכללים ממיקי יוחאי כדי שיהיו גלויים לכולם, וזאת לטובת הספורט המוטורי העממי וכל הנוגעים בדבר.

רוני

את הכללים הראשונים שנכתבו לפני שנתיים ניתן לקבל מערן גומר - אני מניח שאתם מכירים (אם הוא שמר אותם ומוכן להעביר).

את הכללים שהוגשו לפני חודשיים בערך ע"י ההתאחדות (עזרתי בעריכתם) אני מוכן להעביר או לפרסם בכפוף לאישור של ועד "לייק טו דרייב" שהם כרגע מייצגים את הספורט העממי בתוך IRDA לאחר שנבחרו באסיפה של ועד ההתאחדות עם פרישתם הלא ברורה של STI ו PSI (עקב רצונם של ועד עמותות אלו לחבור למיקי יוחאי בראלי).

אלון

• תוכן חדש...